AOF ogrenci belgesi ile yurda kayit
earthsean #1504704
Mumkun mudur? AOF ogrenci belgesi ozel yurtlara kayit olurken gecerli oluyor mu?
freelance danismanlik yapanlar
earthsean #1504076
Uzmani oldugu alanda freelance danismanlik sunan var mi? Genelde upwork tarzi sitelerde tum proje icin belli bir ucret soyleniyor ama elde data analizi vs gibi somut bir sey olmadigi icin iletisimi soru cevap yurutuyorlar en basta. Bu asamada ucret aliyor musunuz?
YOK'un yayinladigi bir kitapcik var ama en az/en cok maas arasi ucurum cok fazla. Ozel uni'de calisip su an 5 bin kadar maas onerilen var mi merak ediyorum? Enstitulerden biri doktorasini bitirmis arkadasimiza baslangic olarak en fazla bu maasi onermis.
Koc Uni.de Aras. Gor ya da Postdoc maaslari
earthsean #1498056
Koc Uni.de doktora yapan ya da postdoc olarak calisan var mi acaba? Maaslar hakkinda bilgi verebilirsiniz? Lojman hakkinin artik olmadigini soylediler, bir degisiklik oldu mu acaba?
Yeni bir binada ev ariyor, servis var ama mesafe cok asiri uzak olmayacak. Nerelere bakalim?
Apartman giris katindakiler israrla tum binanin tesisatini degistirmek istiyor, sebep evlerinin rutubet almasi. Ic dis tum borulari degistirmek istiyorlar. Salgin devam ediyor, bize hic mantikli gelmiyor bu durum. Tum binanin bu sekilde yenilenmesi hakkinda tecrubeniz var mi? Kac gun surer? Kirim yapilan yerler ne olur?
Istanbul'a tasinma durumumuz var gecici olarak. Tanidik aracili bir kac kiralik yer bulduk ama eski sitelerde. Eski projeli sitelerin depreme dayanikliligi ile ilgili hicbir sey bulamadim, ev sahibi guvenli oldugunu soyluyor ama risk almayip yeni bina mi baksak? Dask olmadan zaten abonelikler yapilmiyor sanirim? Sizin onerileriniz nedir?
1