Ankara ev interneti

Nohutdurumu #1585368 
Merhaba arkadaşlar çankaya 100. Yıl mahallesine taşınıyorum. Superonline fiber altyapısı yok kabloneti altyapımız var dedi turkcell. Bu iyi olur mu? Yoksa başka marka internet turknet gibi öneriniz olur mu? Firmaların kalitesi bölgeden bölgeye değiştiği için sorma ihtiyacı hissettim

Ankara temizlik

Nohutdurumu #1585203 
Merhaba, Ankara’ya taşınıyorum gaziosmanpaşa’da ev tuttum evin benden önceki kiracısı yeni çıktı temizlikçi arayışındayım. Önerebileceğiniz temizlikçi veya temizlik şirketi önerisi varsa alabilir miyim?
(1) 

Ankara spotcu

Nohutdurumu #1584548 
Merhaba arkadaşlar, Ankara’da sıfır ucuz yollu beyaz eşyayı nereden alabilirim? Spotcu önerisi olan var mı?
(6) 

Ankara uygun fiyatlı mobilya beyaz eşya

Nohutdurumu #1584301 
Merhaba, arkadaşlar sıfırdan ev diziyorum uygun fiyatlı mobilya ve beyaz eşya için nereden almamı önerirsiniz?
(4) 

Ankara semt önerisi

Nohutdurumu #1582605 
Herkese merhaba, arkadaşlar ben Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çalışmaya başlayacağım. Ama Ankara hakkında hiçbir bilgim yok, Gülhane’de çalışan biri için oturulabilecek güzel bir semt önerir misiniz? Arabam yok o yüzden ulaşımı hastaneye kolay olmalı, yaşayacağım yer akşam geç dönebileceğim nezihlikte olmalı kriterlerim bunlar. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
(6) 

Hakaret eden birine dava açmak

Nohutdurumu #1550696 
Herkese selam, üniversitede sınıfımda bana mobbing yapan biri var maalesef. Benim hakkımda ciddi iftiralarda bulunuyor ve sürekli uğraşıyor. En son iftiranın dozunu arttırıp sahte instagram hesabı açarak tanıdığım kişilere benimle ilgili iftira içeren mesajlar atmış. Ben de bu sahte hesaba mesaj attığımda bana da hakaret etti “ezik ve özgüvensiz “ yazdı. İftira ve hakaret davası açacağımı söyleyince hesabını sildi. Sahte hesap olduğu için dava açsam kim olduğu bulunur mu? Ezik be özgüvensiz hakaret sayılır mı? Bilenler aydınlatabilirse çok sevinirim.
(3) 

isveççe

Nohutdurumu #1492050 
sıfırdan isveççe öğrenmek istiyorum, nasıl çalışabilirim ya da gramer kitap önerisi yapabilir misiniz?
(1) 

Starbucks gloria jeans

Nohutdurumu #1488615 
Sitelerinde bir şey yazmıyor bilen var mı buralar açık mı bugun ve yarın
(1) 

ingiltere red list

Nohutdurumu #1488400 
merhaba biliyorsunuz ki türkiye hala red listte. dolayısıyla zorunlu bir karantina uygulaması var. peki bulgaristan (green listte) üzerinden ingiltere'ye gidersek de karantina kuralına tabi miyiz?
(2) 

Ul vizesi irlanda

Nohutdurumu #1488393 
Merhaba herkese, İngiltere'ye dil okuluna gitmek için vizeye başvurmuştum.
Fakat kırmızı listeden çıkarmadılar için karantina uygulaması devam etmekte. Gideceğim süre bir ay gibi kısa bir süre olduğu için on gün fazla geldi.
Bugun irlanda'nin türkiye'ye zorunlu karantina uygulamasının kalktığını öğrendim haberlerden.
Gideceğim okulun bir şubesi de dublin'de. Yani okul aÇısından sorun yok, İnternete okuduğum kadarıyla uk vizesi olanların İngiltere'ye giriş yaptıktan sonra İrlanda'ya (İrlanda vizesi gerekmeden) girilebiliyormuş. Yani uk vizesi alırsam londra'ya uçak bileti alsam sonra aynı havaalanında dublin'de uçsam mümkün olabilir mi yoksa İngiltere karantina uygulamasına mı tabi olurum?
Uzun oldu ama anlayıp yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler.
(2) 

Yarın yds sınavı

Nohutdurumu #1475325 
Merhaba, yarınki sınava babam araçla bıraksa ceza yer mi acaba? Şehir içinde gideceğim okul. Ceza yememesi için hangi belge bulındurulmalı?
(1) 

Keratin kaynak

Nohutdurumu #1465970 
Merhaba, daha önce keratin kaynak taktırmıştım ama şu an artık çıkartmam gerekiyor iyice saçım uzadı diye. Kuaföre gidemiyorum ailemle yaşadığım için virüsten korkuyorum. Evde çıkartmaya karar verdim. Yalnız bu kaynakları sökerken bir sprey kullanılıyor hangisi iyi karar veremedim. Önerisi olan olur mu?
(4) 

SMA

Nohutdurumu #1462559 
Sma'daki hücre yıkımı hem üst motor nöronda hem de alt motor nöronda mı olur?
(3) 

Gastroenterit

Nohutdurumu #1462169 
Bir hasta gastroenterit ile hastaneye gelse habgi tetkikler istenir?
(1) 

lenfatik dolaşımı olmayan organ?

Nohutdurumu #1462106 
biri beyin diye biliyorum diğerleri nedir?
(1) 

Kawasaki hastalığı

Nohutdurumu #1459605 
Kawasaki hastalığında neden immunoglobulin veriliyor? İnflamasyonu daha da şiddetlendirmez mi? Onun yerine anti inflamatuar versek daha iyi olmaz mı
(5) 

Hakaret

Nohutdurumu #1456866 
Sinirden elim ayağım titriyor gerizekalının biri instagramdan durduk yere hakaret etti ve ben de dava edeceğimi söyledim ama bunun için maddi imkanlarım yetersiz. Kişiyi korkutmak için ne yapabilirim? Örnek bir dava dilekçesi vs var mı?
(5) 

Kadın doğum veya normal doktor

Nohutdurumu #1443818 
Merhaba bugün stajda hoca rahimin diğer adlarını sayın dedi hepsini saydık bir tane kaldı yarına kadar araştırın dedi ama bulamadık.
Rahim uterus histero dedik ama Latince bir ismi daha olduğunu söyledi. Bilen var mıdır?
(1) 

Teamviewer hakkında

Nohutdurumu #1440417 
Bir kurumdan sertifika alacağım tarayıcı üzerinden sınava girmem gerekiyor. Bir arkadaştan yardım alacağım. Arkadaş teamviewer ile bağlanırsa bir sorun olur mu? Yani tarayıcı bilgisayarımdaki açık programlara erişebilir mi?
1

mobil görünümden çık