(3) 

PowerPoint Animasyon verme

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1583178 
Merhaba, powepoint ve animasyon konusunda profesyonel olan arkadaşlar var mı acaba aramızda? Eğer varsa kendilerine danışmam gereken ufak bir konu var. Şimdiden teşekkürler.
(4) 

bir film arıyorum

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1573598 
çin'den gelen bir çift var, kaliforniya'dan gelmişler. bir de ingilizce konuşan bir çift var. parkta karşılaşıp bunlara çin'den mi geldiniz diye soruyorlar. sonra meğer bunların evlat edindikleri kız çin asıllıymış. diğerlerinin çocuğuyla arkadaş olur mu diye soruyorlar. parkta bi çocuk bunlara çinçançonlara burda yer yok diyor. küçük kız çocuğa yumruk sallıyor, sonra salıncak çarpıyor. öbür kız da en yakın arkadaşım olur musun diyor. film adını bulana şimdiden deeev teşekkürler.
(5) 

Elbette Feministiz Biz

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1570632 
"Ben bilmem ne değilim" diye böyle feministli eski saçma sapan bir şarkı vardı, klibi de aynı saçmalıkta. Onu acilen bulmam lazım, lütfen yardım. /=
(3) 

Yaratılan

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1569858 
Merhaba, bu dizide korkunçluk var mı? Türkler çok kullanıyor ya büyüdür, indir cindir sosu, öyle şeyler mesela? Frankenstein, favori kitaplarımdan biridir. Gotikle bir sorunum yok ama Türk yapımı olunca güvenemedim. Altından kalkamayacağım korku unsurları barındırıyor mu acaba? İzleyenler bilgi verirse çok sevinirim. Teşekkürler.

Toolsy Chrome Eklentisi

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1569808 
Merhaba, bende eklenti bir sorun yaratıyor. Kullanan ve sorun yaşayan birileri var mı? Ya da daha önce bu sorunu yaşayıp çözmüş birileri varsa ve yardımcı olabilirlerse sevinirim. Teşekkürler.
(14) 

Komedi filmi/dizisi tavsiyesi

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1569046 
iç rahatlatıp, depresyondan çıkmaya yardımcı olacak dizi film vs atar mısınız lütfen üzerime. Teşekkürler.

Teeinblue app

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1567239 
Teeinblue app hakkında bilgi sahibi biri var mı? Bu aracın kullanımı ile ilgili hiçbir Türkçe kaynak bulamıyorum. Daha önce kullanmış olan, yardımcı olabilecek biri var mıdır? Teşekkürler.
(2) 

etsy

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1566400 
konusunda yol almış ve öneride bulunabilecek arkadaşlar var mıdır? dijital tasarımlar hazırlıyorum genel olarak dikkat etmem gereken şeylere dikkat de ediyorum ama hiçbir şekilde trafik ya da satış alamıyorum. Gerçi açalı daha 1 hafta oldu ve 4 ürün koydum. bilen arkadaşlar "devam et, sonuç alırsın" derler mi yoksa başta böyle başlayan bi grafik ne yapsam toparlanmaz mı? yanıtlar için şimdiden teşekkürler.

Çeşmealtı / Gaziemir

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1566002 
Merhaba, bu gece için Çeşmealtı'ndan Gaziemir taraflarına araçla geçecek olan var mı acaba? Yakıtına ortak olabiliriz. Uygun biri varsa ve mesaj atabilirse çok sevinirim. Teşekkürler.
(4) 

Hareketli Tasarım - Program

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1565536 
Merhaba, bir web sitesini bütün olarak görebilmek için hazırladığım tüm parçaları kodlama kısmına geçilmeden önce kendim birleştirip bütün olarak görebilmek istiyorum. Ama söz konusu web sayfasında gif kısımlar da var. Bu parçaların da aynen webte olduğu gibi gözümün önünde hareketli bir biçimde bulunmasını istiyorum. ai ya da id'da yapayım dedim ama onlarda gif kısımlar statik olarak çıkıyor. Bunu hangi programda kolaylıkla sağlayabilirim? Teşekkürler.
(4) 

yaptığınız planlara uyma konusunda

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1564764 
fire verdiğiniz zaman rahatlıyor musunuz yoksa daha tedirgin ve huzursuz bir hâle mi geliyorsunuz? ben mesela plan yapıp sadık kaldığımda işlerin kendim için daha yolunda gittiğini biliyorum. ama bazen de zerre yapasım gelmiyor. zerre yapasım gelmediğinde kendimi salmak ve huzursuz hissetmemek istiyorum. ya da hemen kendimi yargılamamak. bi gün saldım diye hemen kendimi hayal kırıklığına uğratmışım ve her şey yalan oldu gibi, kendime güvenilmezmiş gibi hissetmemek istiyorum ama azıcık kaytarmak istesem hemen başlıyor yargı süreci. siz bu tip durumlarda rahatlamak için ne tip yöntemler seçiyorsunuz?

bebek kedi sahiplendirme - izmir

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1564448 
merhaba, bahçemizde genelde kedileri besliyoruz. 2 gün önce bi tane bebek kedi çıktı ortaya. onu oraya annesinin bırakmadığı çok aşikar, muhtemelen kedilere baktığımızı bilen biri getirip bıraktı. kedi tospik ve sağlıklı görünüyor, gözleri açılmış, 2 küçük dişi çıkmış. bir de daha önceden kısırlaştırdığımız bi dişi kedi vardı. bu bebeğin yanından ayrılmıyor. bu aslında çok iyi çünkü yalıyor falan, kolluyor onu ama kısır kedinin sütü yok sonuçta. bu bebek kedi de önüne bir şey koyunca yemiyor, içmiyor. ben ara ara çıkıp şırıngayla su, bebek kedi sütü ya da elimle ıslak mama vermeye çalışıyorum ama genelde reddediyor. birinci sorum, bu bebek hiçbir şey yiyip içmeden nasıl bu kadar sağlıklı görünebilir, uğraşarak zarar mı veriyorum, kendi haline bıraksam daha mı iyi?

ikinci sorum, kısır kedi yeni kısırlaştırılmıştı. hiçbir şekilde hamile falan olup bebek kediyi emzirmesi gibi bir durum olamaz di mi? aralarındaki ilişkiyi de açıklayamıyorum çünkü.

üçüncü sorum, bu kedinin bir şekilde beslenmeye ihtiyacı varsa ben pazartesi günü işe başlıyorum ve gün içerisinde hiçbir şekilde ona destek olamayacağım. izmir'de sarımsı ağırlıklı tospik bir bebek kız kedi (fotoğraf çekemiyorum telefonum sıkıntılı maalesef) sahiplenmek isteyen var mıdır acaba? ya da kedisi doğum yapmış olup bu kediye de süt annelik yapabilecek olan? şöyle güzel güzel kendisi yeme içme sürecine geçse salayım bahçede yesin, içsin büyüsün ama şu an gözümün önünde açlıktan ölecek diye çok korkuyorum. hani en azından o raddeye getirene kadar ilgilense birisi, sonra bulunduğumuz yere kediyi geri de alabiliriz.
(3) 

penny dreadful

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1563973 
korkunçlu bir dizi mi?

the midnight gospel

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1563921 
gibi bir çizgi dizi, anime vs. arıyorum. var mıdır?
(6) 

photoshop görsel küçültme

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1563814 
selam, photoshopta boyutu büyük olan bir görseli açtığım başka bir psd dosyasına atıp küçülttüğümde çözünürlüğü bozuluyor, bu neden olur? sorunu nasıl çözebilirim? yardımcı olabilirseniz sevinirim.
(1) 

Felsefe ve psikoloji içerikli

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1563355 
film önerilerinize talibim. Bir izleme listesi oluşturmak ve bir süre boyunca da bu alanda izlemeler yapmak istiyorum. Ama böyle kişisel gelişim tadında değil de "Yaban Çilekleri", "Waking Life", "Dr. Phil Stutz" falan çizgisinde olabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
(5) 

anne with an e

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1563274 
gibi dizi önerir misiniz teşekkürler.

İzmir Uygun Veteriner

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1562980 
Merhaba, yavru ve tek gözü olmayan, bir gözü de çok az gören bir kediyi bir süre önce evlat edindik. Artık aşı vb. şeylerinin zamanı geldi ama açıkçası veterinere o kadar bütçe ayırabilecek durumumuz da yok. Ankara'dayken bu tip durumlarda fakülteye gittiğimizde sadece malzeme masraflarını alarak yardımcı olurlardı. İzmir'de bildiğiniz bu tip bir yer var mı acaba?
(2) 

stok video sitesi

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1562786 
ücretliler arasında arşivi en geniş olan hangisi, bilenler öneride bulunursa sevinirim.
(4) 

Creative Cloud

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1562764 
Bunu lisanslı kullanmaya başladığımızda bilgisayarımızdaki eski lisanssız uygulamaları kaldırabiliriz değil mi? Yani Cloud, programları bilgisayar üzerinden değil; kendi üzerinden açıyor değil mi?
(3) 

endoskopi sonucu

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1561541 
selam, aşağıdaki sonuçta bir sorun olup olmadığı hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa teşekkürler.

r.resimlink.com
(11) 

Çok seyahat eden kahvesever erkek bireye hediye

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1559683 
Böyle taşınabilir, pratik, bir kahvesever için hayat kurtaran türden gibi bir hediye öneriniz var mıdır?
(6) 

Anne ve Teyze ile İzlemelik film

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1559309 
Böyle eğlenceli, hafif duygusal, işte o nesli mutlu edecek türden bi öneriniz var mıdır acab?
(5) 

çocuklu, pastoral (şart) değil, fefsefeli (şart)

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1556666 
ve yaşam aşılı film atın üzerime lütfen.
(3) 

Ingmar Bergman ve alakasız bir film sorusu daha

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1556210 
Öncelikle şunu sorayım: Ingmar Bergman'ın Yedinci Mühür'ünde korkutucu unsur var mı? Çünkü varoluş sancılı bi şeyler izlemek istiyorum ama asla kafama korkunçlu şeyler takılmasını istemiyorum.

Bir diğer alakasız soru da şu: Böyle Heidi, Anne With An A, Le Herisson ya da Attila Marcel tadında çocuklu film öneriniz var mıdır?

Teşekkürler.
(3) 

Smear Testi

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1554704 
Tahlil sonuçları çıkınca e-nabız'da görünür mü?

Bi de bunun sonucunu almak için illa hastaneye ben mi gitmeliyim yoksa yakınım da gidip doktorla görüşebilir mi? Sonuç için randevu almadan gelin, demişti çünkü doktor birey.
(8) 

Sanat tarihi / Hediye

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1553118 
Merhaba; sanat, sanat tarihi, arkeoloji gibi konularla ilgili, 20'li yaşlar ortası kadın arkadaşa ne hediye alayım? Kitap önerileri de olur ama böyle değişikli, ilginçli, delice pahalı olmayan farklı önerilerinize daha bi açım. Teşekkürler.
(1) 

Gastroenteroloji muayenesi

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1551472 
Gastroenteroloji muayenesine giderken aç mı gitmeliyiz¿ Aç gitmeliysek kaç saat açlıkla gitmeliyiz¿ Teşekkürler.
(4) 

Dizi Tavsiyesi

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1549095 
çok sevdiklerim:

six feet under

this is us

olive kitteridge

an with an e

gilmore girls

parenthood

my brilliant friend

seinfeld

fleabag

modern family

the good place

years and years

Rita

bunlar gibi şunlar var diyeceğiniz neler var acab¿ teşekkürler.
(6) 

SKG Priminden

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1548712 
Maaş hesaplanır mı? Malum bu ay çoğumuz zamlı maaşlarımızı yatınca öğrenebileceğiz. Az evvel SGK primimi gördüm. Acaba o miktardan alacağım maaşı bulma gibi bir durum olabiliyor mu? Teşekkürler.
(2) 

chatgpt

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1547522 
hiçbir şekilde açamıyorum. siz nasıl açıyorsunuz? neyi yanlış yapıyorum?
(3) 

açılmış ama ağzı kapatılarak güzelce muhafaza edilmiş, SKT'sine daha vakit

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1546806 
olan krema bozulur mu? bozulursa ne zaman bozulur ve de bozulduğu nasıl anlaşılır?
(3) 

Benexol

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1545743 
Bu arkadaş kilo artışı yapıyor mu acaba¿ öyle şeyler söylenmiş ama¿ bir de optimal sonuç için saat kaçta kullanmak iyi olur¿ bilen/deneyimleyen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim. Teşekkürler.
(10) 

Film Önerisi

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1545216 
Rica etsem üzerime mutluluk, yaşam enerjisi verecek film önerileri atar mısınız? Çocuklu, büyümeli filmler olur mesela. Ama tırt ya da düz olmasın lütfen.
(4) 

Uyku İlacı

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1541234 
Selam. Evde tekken uyumakta çok zorlanan biriyim. Sırf kolay uyumak için her akşam bira falan içmek zorunda kalıyorum. Bi tek o zaman ışık falan hiçbir şey düşünmeden uyuyabiliyorum da böyle içe içe uyumanın sonu yok nihayetinde. Böyle hafif, uyku kolaylaştırıcı ama ertesi gün uyanmayı beter etmeyen ya da ağır yan etkileri olmayan, mallaştırmayan ve tabii reçetesiz alınabilecek bir uyku hapı öneriniz var mı?

Hiç bunun için izin alıp psikiyatriste falan gidemem, önermeyin lütfen. Devlet hastanelerindeki doktorlar 10 dk dinleyip kafaya göre ilaç yazıyor ve çok da kolay manipüle oluyorlar. İşinde iyi olan arkadaşlar vardır eminim, onlar alınmasınlar ama bu işi layığıyla yapan birine denk gelmek artık çok zor. O yüzden doktora gitme seçeneği kafadan elenik, lütfen boşuna önermeyin.

Liptonun, Herbynin sleep çaylarını denedim, onlar da olmadı. Bu arada.
(1) 

İzmir Kuaför Önerisi

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1540880 
Sevgili kadınlar, siz de çok iyi bilirsiniz ki insan şehir değiştirince bi an gelir, kuaför lazım olur ve oha! nereye gidebileceğinizi nereden bilebilirsiniz ki /: Ben bu anı yaşayalı baya oluyor aslında ama İzmir'e taşındığımdan beri hayal kırıklığına uğrarım korkusuyla bütün saç şeylerimi kendim yapmaya çalışıyorum. Bi yere kadar kendi kendime yettim de aslında ama artık güvenilir bi kuaförün önüne kendimi fırlatıp biraz unutmak istiyorum ya. Çok da pahalı olmayan, gelin başları, klişeler değil de modern işler yapan İzmir'de önereceğiniz kuaförlere talibim. Hele bi de Gaziemir taraflarında önerirseniz çokzel olur.
(8) 

Şarap Tavsiyesi

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1540521 
Dün geceki deprem öpücüğünden sonra bu gece düz düz uyuyamayacağım ve de mis gibi cuma akşamı olduğu için f/p konusunda başarılı diyebileceğiniz şarap tavsiyelerinize açığım. Yanına bi de film önerisi kaktırırsanız çiçek açarım.

Izmir amatör stand up / interaktif oyun vs.

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1540241 
Selam. Ankara'da Fadede, Lavarlada falan vardı böyle şeyler. İzmir'de yok mu böyle mekanlar¿
(3) 

dizi / film kaydetme

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1539922 
selam. diyelim ki telefonda amazondan ya da netflixten dizi izliyorum. bir sahnesini çok beğendim ve kaydetmek istiyorum. bunu nasıl yapıyoruz? ekran kaydedici indirip o şekilde kaydetmeyi denedim ama dizinin sadece altyazıları ve sesini kaydetti. görüntü yok. önümüze düşen o kesitleri profesyonel olarak nasıl kaydediyorlar? boomerlıktan ölmememe yardım edeceklere şimdiden teşekkürler kalp.
(2) 

meditasyon önerisi

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1539316 
selam. bir süredir çok daralmış ve amaçsız hissediyorum. "ne yapsam keyif alırım?" sorusuna hiç cevap veremiyorum. öyle tatsız tuzsuz, katır kutur bir ilerleme hali. bi dönem yoga yaptığımda, savasana kısımları baya iyi geliyordu. ama açıkçası yogaya başlayacak bile halim ve isteğim yok gibi hissediyorum. o yüzden meditasyon daha yapabileceğim bir şey gibi geldi. biliyorum, ikisi birbirinin asla aynı şeyler değil ama yine de rahatlamaya ihtiyacım var ve denenebilir gibi duruyor. youtube'a baktım bir sürü var ama bazıları da şu kişisel gelişim enerji bıdı ekolü. onlara bulaşmak istemiyorum. var mı önerebileceğiniz youtube kanalları? şimdiden teşekkürler kalp
(2) 

facebook / instagram çoklu hesap kullanımında hesap kaldırma

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1539151 
merhaba arkadaşlar, işletmemizin hesabında eskiden kullanım yetkisi olan birini kaldırmak istiyoruz. aradım, taradım yöntemini bulamadım. acaba bilen var mıdır?
(8) 

Podcast Tavsiyeleri

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1538921 
merabayın. iş yerinde bazen boş vakitlerim oluyor. o boş vakitler boşa gidince de çok sıkılıyorum. aposto okuyordum ama oku oku, bi yerden sonra sarmayabiliyor. youtube videosu izleyemem çünkü bir şey izleyemem ama dinleyebilirim. o yüzden dinledikten sonra kendimi boş yapmamış gibi hissedebileceğim podcast tavsiyelerinize açım ve açığım arkadaşlar.

didik didik freud, normalin sınırları, felsefe gevezelikleri, psikosfer, metin sarfati ile spinoza okumaları, dilozof ile dünyaya fırlatıldık dinlediğim ve sevdiklerim arasında.

bunlara benzer ya da çık şu felsefe/psikoloji kafasından biraz da şundan al, için açılır diyeceğiniz başka önerilerinize talibim. segiler hepinize kalp.
(6) 

six feet under

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1537609 
başta six feet under olmak üzere sırayla this is us, olive kitteridge, an with an e, gilmore girls gibi dizileri çok sevmiş ve yerine koyacak yeni şey bulmakta gittikçe güçlük çeken biriyim. üzerime bunlar gibi bi dizi atın be. litfen. /:

İzmir - Hangout Bahçe

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1535895 
Bu akşam 17.30'da "BAHÇE'DE 80'LER 90'LAR" etkinliğine 2 adet biletim var ama ben gidemeyeceğim. İkisini 124 paraya almıştım. Ekte görseli mevcut. İsteyen olursa 90'a satabilirim.

izmir okuma grubu

yeter ki tak denilmesin perdeleeer #1514705 
izmir'de bildiğiniz okuma grubu var mı acaba? ama böyle tırt, "hah okuduk bunu da sıradaki" tadında değil de sağlam inceleme, analiz yaparak ilerleyen, konuyu ciddiye alan türden bir grup. varsa ve paslarsanız çok sevinirim. teşekkürler şimdiden.
1

mobil görünümden çık