(8) 

dijital günlük tutmak

sivilceli ergen #1576174 
günlük tutma imkânı sağlayan herhangi bir uygulama ya da web sitesi biliyor musunuz? isteğim yazılar yazabilmek, kimsenin görmemesi, ama yok olması riskinin de bulunmaması. bir yerde sonsuza kadar kayıtlı kalabilsinler istiyorum, ben kendi isteğimle silmedikçe.

günlük tutanlar, siz nereye yazıyorsunuz? herkes normal eski usul deftere mi tutuyor?

teşekkürler şimdiden.
(3) 

Elbise beğenmece

sivilceli ergen #1572639 
www.bershka.com

bu elbise 1.63 boy 49 kilo birine yakışır mı? güzelse siyah mı yoksa grisi mi daha iyi?
(13) 

bağımlılık yapan pc oyunu

sivilceli ergen #1572512 
böyle hayatsız gibi durmadan oynadığınız ve bırakamadığınız pc oyunları var mı? bağımlılık yapan oyun önerisi istiyorum. istiyorum ki bırakamayayım. ucuz veya ücretsiz olması tercihimdir xd bir de bilgisayarım takoz biraz. ona göre tavsiye verirseniz güzel olur. teşekkürler şimdiden.
(2) 

roma'da ne yapılır?

sivilceli ergen #1569878 
25 günlük roma tatiline gidiyorum. en popüler yerleri, aktiviteleri vs. not aldım. ama gitmeden önce planımı güzel oluşturayım diye size de sormak istedim. böyle kıyıda köşede kalmış da olsa kesinlikle görmelisin/yapmalısın dediğiniz bir şeyler var mı? satın almalık bir şey de önerebilirsiniz.
(1) 

marmara üniversitesi formasyon

sivilceli ergen #1533038 
marmara üniversitesinde formasyona gideceğim. derslerin hangi fakültede olduğunu tam olarak öğrenmem lazım, normalde istanbulda yaşamıyorum ev tutacağım vs.
nerede olur marmara üninin formasyon dersleri? hangi fakülte, hangi semt? bilenler yazarsa çok sevinirim, teşekkürler şimdiden.

dcdeki birlikte dinle modu

sivilceli ergen #1517506 
hani discordu spotifya bağladıktan sonra profilinizde dinledikleriniz görünüyor ya, daha sonra biri "birlikte dinle" butonuyla gelip sizinle birlikte dinleyebiliyor. işte o ayarı nasıl kapatabilirim? yani biri gelip ben spotifydan bir şey dinlerken katılamasın ben davet etmeden. böyle bir ayar var mı acaba?
(3) 

spotify listesi hakkında bir soru

sivilceli ergen #1515185 
500 şarkılık bir liste var. bu şarkıların isim - sanatçı olarak listesini istiyorum. kısa bir yolu var mı bunun acaba? yoksa tek tek yazmak zorunda mıyım?
(6) 

Bir oyun arıyorum

sivilceli ergen #1514047 
selam, eskiden oynadığım fakat adını hatırlayamadığım bir oyun var. oyuna dair aklımda kalan detayları yazıyorum:

rpg oyunuydu. bir tren kazası gibi bir şey olmuş, biz sağ çıkmışız. işte oyunun başında enkaz var. bir adam var yaralı, onunla konuşunca sana item veriyor. sonra boyuna ilerliyorsun, itemler topluyorsun. silahlar da yerden bulunuyor. yaratıklar geliyor arada. grafikler kötüydü bayağı, oynadığım yıl 2008 veya 2009 olması lazım. bir oyun dergisinin (büyük ihtimalle level) promosyon cdsinden demo olarak yüklemiştim. ortam, karakterler vs. hep siyah kırmızıydı genel renk olarak.

yıllardır ara ara araştırıyorum ama hiçbir şey bulamadım:( o yıllarda bu tarz bir oyunla karşılaşmış olan, ya da tahmini olanlar yazarsa çok sevinirim. teşekkürler şimdiden
(4) 

Elimde istanbul bileti var

sivilceli ergen #1513468 
bursa - istanbul arası tek kişilik otobüs bileti aldım ama gitmekten vazgeçtim. iptal de edemiyorum. aslında çok pahalı değil ama ben zor aldığım için bir şekilde telafi etmem lazım bu bileti.

birine devredebiliyor muyum? yanmaz bilet değil. nasıl kurtarırım ben bu bileti, birine satmak istesem nereden bulabilirim alıcıları? ya da başka bir yolu var mı? teşekkürler şimdiden.
1

mobil görünümden çık