(7) 

4,5 yaşındaki sağlıklı kedime chech up yaptırmak

cambalkon #1588663 
Mantıklı mıdır? En kapsamlısında 5k fiyat verdi veteriner. 2 kedim olduğundan 10k civarı ödemiş olucam. Sizce yaptırılmalı mı? Yoksa para tuzağı mı? Kedilerim sağlıklı, bir şikayetimiz yok.
(3) 

Az çalışan bir kası çalıştırmanın neya faydası var?

cambalkon #1586710 
Sporda hocam bazen hevesle “İşte tam şu an çok az çalışan bir kası çalıştırıyorsun.” diyor. Omuz sırt vs bölgelerde. Çok da zor oluyor gündelik hayatta az çalışan bir kası çalıştırmak. Bunun neye faydası var, bir faydası var mı merak ediyorum. Kol karın bacakta büyük kas gruplarını çalıştırmanın hem sağlığa hem estetiğe olan faydaları zaten izahtan vareste. Ama hayatımızda çalışmayan bir kası haftada 3 gün 3 5 set çalıştırmanın neye faydası var? Yoksa boşa ağrı sızı amelelik mi?
(7) 

İşte kendimi yetersiz hissediyorum

cambalkon #1576514 
1,5 ay önce mezun oldum. 10 gündür çalışıyorum. İş konusunda çok yetersiz hissediyorum. Verilen tüm görevleri yapıp teslim edebildim. Ama yine de hiçbir şey bilmeden yapıyormuşum hissi var. Ben işimde iyiyim hissine nasıl erişeceğim?
(1) 

Kartal’dan istanbul havalimanına en hızlı nasıl giderim

cambalkon #1576066 
Sabah 8’de istanbul havalimanında nasıl olabilirim? M4 kartal metrosu 6’da açılıyor. 6’da metroya kartal durağından binip acıbadem metro istasyonunda insem ve acıbadem metrodan havaist’e binsem mantıklı olur mu? Daha makul bir alternatif var mı?
(7) 

Bir yıldır kredi notum 1644. Neden 1 yıldır artmamış olabilir?

cambalkon #1572978 
Findeks kredi notuma 1 yıl aradan sonra yeniden baktım. Güncel notum geçen seneki gibi 1644. Kredi kartı limitlerim artmaya devam ediyor. Hiçbir ekstrenin ödemesini geciktirmedim. Her ay kredi kartı borcumun tamamını ödedim. Niçin aynı kalmış olabilir?
(5) 

Banka kredi kartı limitimi gelirimin 16 katı limite çıkardı

cambalkon #1572230 
Vakıfbank otomatik limit artırma ile 1 sene içerisinde kredi kartı limitimi artıra artıra gelirimin 16 katına çıkardı. Bu durum bende harcama noktasında bir fark yaratmadı. Kendi gelirime göre kontrollü şekilde harcama yapıyorum. Bunun haricinde limitin gelirime orantısız yüksek olması herhangi bir sıkıntı yaratır mı? Otomatik limit artırmayı kapatayım mı?
(2) 

Zatürre teşhisi olan ablamdan zatürre kapmamak için

cambalkon #1572152 
10 günden fazladır nefes alamama atağı yaşayan ablama 1 hafta kadar önce koah başlangıcı teşhisi konmuştu. Bugün de zatürre teşhisi konmuş. Zatürre bulaşıcı bir hastalık olduğundan aynı evde nelere dikkat ederek bu hastalıktan korunulur? Yataktan da çıkamadığı için bakım ihtiyacı olduğunu da göz önünde bulunduralım. Maskeyle falan mı girmek gerekir odaya?
(3) 

Kadın karaktere düşeceğimiz film tavsiyesi

cambalkon #1571808 
Güzel ve akıllı kadın karakter içeren kadın karaktere düşürecek film tavsiyeleriniz neler? Tür tarz fark etmez.
(8) 

Teşekkür maili atılmalı mı

cambalkon #1571047 
Hocamdan uygun üslüp ve ricalarla sınav notumun 3 puan artırılmasını istedim mail ile. Hoca artırdığına ilişkin 1 cümlelik bir yanıt verdi. Ki vermesine gerek yoktu sistemden ben görebiliyorum zaten. Hem sevindim hem mahcup oldum. Teşekkür ederek yanıtlamalı mıyım? Yoksa teşekkür etmek boş yapmak ve gereksiz meşgul etmek gibi mi olur? Teşekkür etmezsem de acaba kabalık mı olur? Yardım please
(2) 

Regl olurken kan ve idrar tahlili yaptırdım sonuçlar normal mi

cambalkon #1569610 
Kan tahlili verdikten sonra idrar kabına çişimi yaparken regl olduğumu fark ettim. Neyse artık dedim devam ettim. Şimdi sonuçlar çıktı. Bazı değerlerin referans değerinden çok uzak olduğunu görüyorum. Bu sonuçlar normal mi?

i.hizliresim.com
1

mobil görünümden çık