(1) 

Ücretli Chat GPT Hesabı Olan Bir Arkadaşım Yardımcı Olabilir Mi

Gaip #1585066 
Merhaba,

Aşağıdaki alt yazı dosyasını yine .srt formatında Chat GPT'de türkçe'ye çevirmek istiyorum. Kendim denedim; ancak hata verdi. Zannediyorum ücretsiz versiyonu kullandığım için limiti aşıyor.

Eğer ücretli versiyon kullanıyorsanız yardımcı olursanız çok sevinirim.


Örnek Hazırladığım Prompt: "Aşağıda paylaştığım alt yazı dosyasını hatasız bir şekilde türkçeye çevirip yine benimle .srt formatında dosya olarak paylaş."

drive.google.com
(3) 

Bu hastanın gözlük kullanması gerekir mi (Göz Ölçüm Değerlerini Okuma)

Gaip #1579652 
Merhaba,

Bir arkadaşım bugün göz muayenesi oldu. Devlet Hastanesi'nde doktoru gözlük kullanmana gerek yok diyerek reçete yazmamış.

Ben aşağıdaki resimdeki değerlere baktığımda (herhangi bir uzmanlık alanım yok) numaraların büyük olmasa da yine de gözlük kullanılması gerektiğini düşünüyorum.

Sizlerden istirhamım aşağıdaki göz ölçüm değerlerini değerlendirebilir misiniz? Bu konuda uzmanlığınız varsa belirtirseniz sevinirim. Bu konuda eğitimim olmadığı için ben yanlış değerlendiriyor olabilirim. Arkadaşım baş ağrısı sorunu çekiyor ve 44 yaşında olduğu için böyle düşündüm.

hizliresim.com
(2) 

Amazon'un kargo firması akşam teslimat yapıyor mu

Gaip #1455388 
Merhaba Amazon Türkiye'den daha önce sipariş vermedigim için yardımınıza ihtiyacım var. Çalıştığım için eve aksam teslimat yapılmasını istiyorum. Kolay gelsin şirketi bu seçeneği sağlıyor mu acaba? Bir de bu kargo firmasını kullanmam prime üyesi olmam şart mi? Çok teşekkür ederim.
(18) 

İstanbul'da ne kadar kira ödüyorsunuz?

Gaip #1454860 
Merhaba soru başlıktadır.

Eğer mümkünse ilçe de belirtirseniz sevinirim.

Çok teşekkürler.
(16) 

Lütfen bana bunun akrep olmadığını söyleyin

Gaip #1452135 
Arkadaşlar bu resimdeki akrep değil mi? Daha önce böyle bir durumla karşılaşan olduysa nasıl ilaçlar kullandınız? Evde kedi var ve 3. kattayız inanamıyorum.

www.eksiduyuru.com
1

mobil görünümden çık