(3) 

Evlat edinme

jz #1585804 
Selamlar,

Evlat edinme ya da korucu aile süreçleri nasıl ilerliyor? 1-2 yaşlarında bir evlat edinmek istersek süreç çok uzun ve zor olur dediler, tecrübesi olan var mı ? Koruyucu aile de olabilir. Teşekkürler.
(4) 

Boş duran ofis

jz #1585762 
Selamlar,

Zincirlikuyu'da merkezi bir yerde ofisim var ve uzaktan çalıştığımız için boş duruyor. Adres göstermek vs. gerektiği için kapatmıyorum da, eşyaları koyacak yer de yok üstelik.

Kiraya da zam geldiği için gözüme batmaya başladı ve bir şekilde değerlendirmek istiyorum.

Fikirlerinize talibim.

Teşekkürler.
(1) 

No-code tool önerisi

jz #1585144 
merhaba,

Json input verip kolayca table, card vs. gibi görselleştirebileceğim no-code bir tool arıyorum. Projenin kendisini değil de çıktıları demo olarak sunabileceğimiz basit bir tool bilen var mı ? Çoğu çok karmaşık ve detaylı.

Teşekkürler.
(2) 

Network

jz #1585142 
Girişimcilerin, yatırımcıların, yöneticilerin takıldığı komunite.com.tr benzeri platformlar bilen var mı ?

Teşekkürler.
(2) 

İkinci el için neresi ?

jz #1542558 
Elimde macbook'tan ekran kartına, motosikletten modeme çeşitli ürünler var. Garage sale tadında ilan çıkmak ve uygun fiyata toplu satmak istiyorum. Olmadı tek tek de teklif gelsin.. Neresi popüler bu iş için ? Teşekkürler.
(1) 

Yaşlılar için BES

jz #1434160 
Selamlar,

Annemi (58) emekli etmeye çalışıyoruz ancak geçmişte herhangi bir SGK kaydı olmadığı için emekli olamıyor. Bir SGK kaydı var ama hiç prim yatırılmadığı için işe yaramıyor.

Bes sistemi ile emekli maaşı almasını sağlasak mantıklı olur mu ? İleride ne olacağı bilinmez düzenli bir geliri olsun, amaç bu aslında.

Alternatif fikirler de olabilir.

Teşekkürler.
(6) 

Oyun tavsiyesi

jz #1416800 
oyunla hiç aram yoktur, son günlerde telefondan pubg oynadım biraz. şimdi pubg benzeri bir oyunu desktop'ta oynamak istiyorum. ücretli olabilir ama oyun içi satın alma olayını hiç sevmiyorum. var mıdır pubg'den daha iyi bir oyun tavsiyesi olan?

not: gtx1070 ekran kartım var
1

mobil görünümden çık