(1) 

İnstagram mesaj

Ukulele #1592128 
Tanışıklık olan ama direkt eklemek istemediğimiz birine nasıl mesaj ulaştırıyoruz? Ekli olmayınca dm’ler istek kutusuna düşüyor ve farkedilmeyebilir de…

Mesajın gittiği anda farkedilmesi için bir yöntem var mı?
(4) 

Dişe yakın sinirler

Ukulele #1585546 
Çenemdeki gömülü 20’lik dişimle ilgili yıllar önce uyarmışlardı, sinire çok yakın, çekim yapılırsa hissizlik oluşabilir diye. İki ön dişte bir işlem yapıldı ve ben şu an dudağımda his var gibi hissediyorum.

Panoromik film çektirdim, bu konudan anlayan biri varsa fikrini alabilir miyim?
(2) 

Bunun psikolojide bir adı var mı?

Ukulele #1568843 
Normalde bir şey hissetmez ya da beğenmezken ghostlanan insanın ghostlayanı beğenmesi/çekici bulması… Özellikle merak ettiğim şu, karşılaşsa ya da fotoğrafını görse öyle hissetmeyecek olmasına rağmen zihninde öyleymiş gibi gelmesi…
(1) 

Sigaranın baş döndürmesi

Ukulele #1544884 
*sigara sağlığa zararlıdır*

Sigarayı her içe çekişte değil fakat özellikle içe çekip burundan nefes alınca -artık ne oluyorsa- yaşanan Baş dönmesinin tıbbi açıklaması nedir?
(9) 

Süpriz olması mı yoksa beklemek mi

Ukulele #1544822 
Hangisini seversiniz?

Size alınan/gönderilen bir hediyeden haberdar edilip heyecanla beklemeyi mi?

Hiç beklemediğiniz bir anda gelmesini mi?

(Ek: hediyenin iş ortamına gelecek olması yanıtınızı değiştirir mi?)
(3) 

filmlerdeki şey başıma geldi

Ukulele #1544611 
ara ara aklıma gelen eski sevgilinin profilinde evlilik hazırlığı gördüm. içime doğmuş gibi geçen hafta da hep aklıma geldi. yıllardır görüşmüyoruz bu arada, sonraki ilişkileri de etkileyen, bi kenarda hep "acaba olur muydu" diye kalan eski ilişki diyebiliriz. hatta geçen hafta böyle yoğun aklıma gelince hala aynı şeyleri hissettirecek mi diye bir şekilde karşılaşsam mı diyip, sonra vazgeçmiştim.

o 'acaba'nın tamamen kaybolacak olması biraz garip hissettirdi.

iyi bir şey ama di mi, en azından kafa rahatlar? yoksa zamanında denemedi diye üzülür mü insan sonra sonra. cici filmindeki gibi son sigarayı yakıp bekleyen adam gibi :) hiç üstüne konuşmadan geçerse yine aklımda bi yerde kalmaya devam edecek gibi geldi. biraz yorum duymak istedim... iyi pazarlar dostlar
(6) 

İletişimi kesmeden önce içinizdekileri dökmek

Ukulele #1522006 
En yakın arkadaşlarımdan birisinin davranışları nedeniyle değersiz hissediyordum bir süredir. Bunu kenara koyup iyi gelen tarafıyla bakmaya çalıştım. Ama bir kaç şey daha oldu ve ben artık karşıdan bir şey beklemekten ve görememe ihtimalinden ötürü kendimi üzmemek adına bu kişiyi engelledim. Numarasını sildim. Aslında yüzyüze gelip uzun süredir biriktirdiğim olayları anlatmayı istiyordum. Farkında değil çünkü. Öte yandan, ümidimi de kesmiş haldeyim. Artık görüşmeyeceksem içimi dökmenin de bir anlamı yok diye düşünüyorum. Hatamı farkettim dese bile fiiliyat ortadayken ne değişecek.

Siz yüzleşmeden çekip gider misiniz?
Yoksa bu sağlıklı değil, mutlaka konuşmak mı gerekiyor bu anlarda?
(Amacım sadece kendimi korumak, arkadaşlıktan geçtim artık)
(5) 

Boş yere mi kendimi dolduruyorum

Ukulele #1518093 
Yakın arkadaşımla bayadır buluşalım diyoruz. Her konuşmamızda bi gün oturalım dertleşelim diyor kendisi de. En son geçen hafta rezervasyon yaptırdığım gün rahatsızlandı, haftaya söz ben ayarlayayım dedi. Tamam dedim, önce sağlık elbette.

Bugün akşam haberleşelim mi dedim. Bir arkadaşıyla görüşeceğini söyledi. Bozuldum tabi. Ona 1,5 yıldır söz verip içmeye çıkamadıklarını söyledi. Bir de “olmadı seni de dahil edelim” dedi. Ben tabi trip mod, gelirim demedim. Gece oldu mesaj da atmadı. İstese çıkışta uğrayayım da diyebilirdi, uzak değil(bu kadarını düşünemeyebilir ama)

Her neyse. Ben acayip doldum. Yani dıdının dıdısıyla buluşuyor ama beni aradığı yok. O farkında değil belki ama ben bunu bir önem sıralaması olarak görüyorum ve artık buluşasım da kalmadı.

Haksız mıyım ya
1

mobil görünümden çık