(4) 

playstation store yanlislikli oyun aldim

mutnodjme #1587967 
merhaba. playstation storedan yanlislikla bi oyuna satin al a bastin sak diye aldi bosu bosuna. refund icin nereye baglancam bulamadim. bi chat e baglanip bekledim trde oldugunu izin ben bakamiyorum dedi. tr icin support yerine giriyorum herhangi bi mail cikmiyo. napicam bilemedim.
(1) 

whatsapp android den iphone a

mutnodjme #1467871 
merhabalar

whatsappi androidten iphone a atmanin bir yolu var midir? 2 3 program buldum ama.pek basarili degil gibi gozukuyolar ve parali. caliscagina emin olsam parayi da veririm. bu olayi son zamanlarda basarili bi sekilde yapan oldu mu? ben daha once iostan android e atabilmistim. ama tam tersi icin tavsiye?
(3) 

İphone 12 fiyatları

mutnodjme #1466135 
Merhabalar,

Dolar ve euro biraz düştü. İphone fiyatları güncellenebilir mi? Apple store'da olmasa da hepsiburada ve amazon gibi sitelerin bi tık daha ucuza satma şansı olur mu? Olursa ne zaman olur?
(3) 

İstanbul'da Saç Ektirme

mutnodjme #1458272 
Yurtdışından bir arkadaşım 2. defa saç ektirmeye istanbula gelecek. Daha önce ektirdiği yer iki kat para istemiş o yüzden o da tekrar araştırmaya başlamış. Bulduğu yerlerde çok fazla fake review olduğu için karar veremiyor. Daha önce yaptıran araştıran varsa tavsiyede bulunursa sevinirim.

ahmet yıldırım - long hair center
dr balwi - elithair
dr ibrahim - biohairclinic

Bu 3 yerle görüşmüş şimdilik. Tecrübesi olanlar paylaşırlarsa sevinirim.
(1) 

sports international nautilus

mutnodjme #1409164 
Yeni spor salonuna yazılacağım kadıköyde oturuyorum. İşe metroyla gidip geldiğim için tam yolumun üstünde oluyor. 6 aylık fiyatı nedir? Yazılmaya değer mi? Kalabalık oluyor mu? Bench ve squat rack sıraları bekliyo muyuz? Ya da artı ve eksileri nelerdir. Giden arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
(3) 

İngiltere vizesi hangi acente?

mutnodjme #1388652 
Merhabalar

İngiltere turistik vizesine başvurmak istiyorum. Normalde Schengen vizeleri daha rahat olduğu için hiç acentayla başvurmazdım ama İngiltere vizesi almak için püf noktalar olabileceğini düşünüp acente yardımıyla başvurmaya karar verdim. 31 yaşında bir erkek olduğum için orda gidip kalcağımı düşünmelerini istemiyorum. İşim gücüm ama yeni işime 3 ay önce başladım ve orda bir arkadaşımda kalacağım. Hesabımda ne kadar olması gerekir? Bu para elden yattıysa sorun olur mu? tarzı soruları en azından bilebileceklerini düşünüyorum daha önce defalarca başvuru yaptıkları için.

Istanbul'da bu konuda iyi bir acente var mıdır?
(7) 

Kedim sürekli kafasını sallayıp kulağını kaşıyor.

mutnodjme #1339267 
Kedimde arada bir kafasına sallama ve kulak kaşıması vardı. Doktora götürdüm muayene etti bi şey yok dedi ve kulağını temizledi. Daha sonra eve geldiğimde sürekli kafasını sallamaya başladı. dkda bir ve kulaklarından biri eğik durmaya başladı. yaklaşık 3 gün böyle olup düzeldi. ama kafa sallamaları ve sürekli kulağını kaşıması eskisinden de çok arttı. veteriner kulak yoluna fln da bakmıştı bi şey yok demişti. ben muayene ettim kulağında kir gibi şeyler gördüm. bunlar kulak kiri mi yoksa başka bi şey mi? ya da veteriner bunu nasıl görmez. ya da veteriner temizledikten sonra mı çıktı? bu arada veteriner temizlerken kulağın içine solüsyonu damlatıp masaj yapıp temizlemedi. bildğin kulak çubuğu gibi bi şeyle temizledi.

eksiup.com
eksiup.com
(1) 

Bostancı Kvk

mutnodjme #1324957 
Bostancıdaki kvk için bostancı metrosunun hangi çıkışından çıkmak gerekiyor?
(3) 

Kayıp kimlik cezası ödeme

mutnodjme #947361 
Merhabalar,

Kimliği kaybetmiştim ve yeniden çıkarttım. Çıkartırken 70 mi 80 mi ne cezası vardı. Onun için bi evrak verdiler onu da mal müdürlüğünde mi ne ödeyebiliyormuşum. Ben o belgeyi kaybettim. İnternetten ödememin bir yolu var mıdır?
(5) 

Kimliğimi kaybettim. Ne yapmalıyım?

mutnodjme #926969 
Bugün arka cebimi kontrol ettiğimde kimliğimin olmadığını farkettim. Aynı kotu 1 haftadır giydiğim ve kimliğimi bir haftadır kullanmadığım için ne zaman düştüğünü ve nerde düşmüş olabileceğini de bilmiyorum.

Ne yapmam gerekiyor? Sanırım artık cezası da varmış. Gazete ilanı şart mı? Emniyete mi gitmem gerekiyor yoksa direk nüfus müdürlüğüne mi? Bir de güncel ceza ne kadar bilen yazarsa çok sevinirim.

Teşekkürler
(3) 

Apple Store Gümrükleme

mutnodjme #878711 
Apple store tr'den macbook aldım. Çin'den yola çıktı pazartesi günü Türkiye'ye ulaştı. Hala gümrükleme yazıyor Ups'in sitesinde kaç gün sürecek bu 4 gündür bekliyorum?
(6) 

Apple store öğrenci indirimi

mutnodjme #870687 
Merhabalar,

Apple store'dan macbookpro alacağım öğrenci değilim ama öğrenci indiriminden bi arkadaşım vasıtasıyla yararlanmak istiyorum. Nasıl bir prosedür izleniyor. Bana apple id'si alınmış mail adresinden öğrenci kimliğinin taranıp yollanması gerektiği söylendi ama Apple id'si nin öğrenci ismiyle eşleşmesi veya ödeme yapan kişinin öğrenci mi olması gerektiği ya da kargo alıcısının eşlesmesi gerekiyor mu onunla ilgil bilgi alamadım.
(2) 

Çarşaf serilmemiş kanepe ve yatak nasıl temizlenir?

mutnodjme #806984 
Başlıktan da anlaşılacağı üzere çok pis bi insanım. Çarşafları yıkadıktan sonra üşengeçlikten sermedim ve neredeyse 1 ay çarşafsız yattım ve yatağın halini tahmin edebiliyosunuzdur az çok. Evimizde çok kalan olduğu için kanepe de rezil bir halde. En azından sadece kokusunu çıkaracak şekilde nasıl temizlenir? Hangi temizlik malzemesi almam gerekir? Yatağım yeni o yüzden değiştiremem.
(1) 

bahariye iğne

mutnodjme #781173 
Reçeteli iğnem var eve yakın bi yerde yaptırmak istiyorum. Şifa hem 20 lira alıyo hem de adam acı çektimek istercesine bi anda zerk etti ilacı. Bildiğiniz bi yer var mı moda polikliniği de bu saatte kapalı? Evim bahariyede.
(2) 

Kadıköyden YTU Teknopark ulaşım.

mutnodjme #742027 
Kadıköy'den YTU Teknopark'a en kısa sürede nasıl gidilir? Orada çalışanlar da öğrenci servislerini kullanabiliyorlar mı ya da farklı bir servis var mı ulaşım için?
(2) 

kombi yuksek basinc

mutnodjme #702439 
Normalde basincin 1.5 civari olmasi gerekiyormus ama bizimki genelde 3 civari. Ayriyetten tesisatimizda da sorun var suyumuz tazikli akmiyor. Bunun dogalgaz faturasina asiri bir etkisi olur mu? Bir de dus alirken su ya buz gibi akiyor ya da cok sicak. Butun bunlar suyun az tazikli olmasindan mi? Yoksa sorun kombiden mi?
(1) 

web masterlık - web tasarımı

mutnodjme #702241 
web master'lık için gidebileceğim iyi bir kurs arıyorum. güzelce html css javascript başlangıç olarak php öğreten. sadece teorik olarak anlatmayan uygulatan kendi çalışmamla da ileri seviyeye çıkabilceğim. tırt olmayan bir kurs var mıdır?

baktığımda bilgeadam ve bilişimeğitim var çok bilinen kurslar. orda da web tasarımı adı altında dreamveawer html kodlama bilgisi de veriliyor.

giden eden var mı? ya da tecrübeleri olan. biliyorum olay kendini geliştirmek, kursla bir şey olmuyor. kursta gerçekten yardımcı olan tecrübesinden de faydalanabileceğim hocalar olsun istiyorum.
(1) 

kadıköy, taksim civarı bayan ev arkadaşı aranıyor.

mutnodjme #692976 
kadıköy veya cihangir civarı bayan arkadaşım kalabileceği oda arıyor. kira olarak maksimum 350 verebilir. kendisi şu an dublaj yapıyor eğer uygun yeri olan varsa mail adresini yollayabilirim.
(4) 

sarıyer istinye anadolu lisesi

mutnodjme #691801 
bu lisede ales'e gireceğim. google'da bu adlı bi lise bulamadım. adres olarak darüşşafaka mah. çağdaş sok. no1 istinye kat 2 d 13 denmiş. taksimden 40t ye binip gitmeyi düşünüyorum. son durakta inicem umarım bulurum. bilen eden varsa yardımcı olursa sevinirim.
(1) 

Yüksek Lisans Askerlikten Kaçış

mutnodjme #680759 
Askere gitmemek için yüksek lisans yapmayı düşünüyorum. Tecilim ağustosta bitiyor. Ayrıtten hafta içi çalışmaktayım. Alese yazıldım muhtemelen ortalamanın altında bir puan alacağım. Faso fiso yapabileceğim herhangi bir yüksek lisans var mıdır? Okula arasıra gidip yapabileceğim ve ya 2. öğretim tarzı olan?
(2) 

Kadıköy Hastane

mutnodjme #680740 
Kadıköyde gidebileceğim sgk'nın geçtiği ucuz ve iyi bir özel hastahane var mı? Dahiliyeye gitmek istiyorum. Muayene ücretleri nelerdir?
(3) 

rapor eksik maaş

mutnodjme #644405 
yaklaşık 1 ay önce 3 günlük rapor almıştım. bu ay maaşım eksik yattı. insan kaynaklarına mail attığımda eksik maaşımı işkura kayıt olarak alabileceğim söylendi. bu işin astarı nedir?
(4) 

Yüzme

mutnodjme #631509 
Mecidiyeköy'e yakın yüzmeye gidilicek neresi var? Hem başlarda biraz teknik öğreten sonra da haftada bir kaç gün kullanılabilecek.
(1) 

harbiye civarı

mutnodjme #630675 
bir arkadaşım harbiye'deki işine yakın boş oda arıyor. kendisi beylikdüzünde tek başına yaşamaktaydı. max500 e kadar kira verebileceği bir ev arkadaşlığı arıyor. çok bunalmış acil olduğunu söyledi. kendisi kadın.
(5) 

Pendik - Kozayatağı

mutnodjme #596973 
Hafta içi 8 pendik feribotundan inen biri kozyatağı bay otele (sun express kabin adaylarının ingilizce sınavının yapılacağı yer) nasıl ulaşabilir? 10.30 orda olunması gerekiyor. Bir de tahminen taksi ne kadar tutar?
(2) 

Tecil geri almak

mutnodjme #592255 
Bugun tecilimi bozdurdum ve hemen ardın geri çevirmek istemediğim bir iş teklifi geldi. Geri alabilir miyim? Memur bayan mayıs 20'ye kadar tecilini bozabilirsin eğer ağustosta askere gitmek istiyorsan demişti. Ben annemin baskısıyla hemen bozdum. Geri almak istersem ne zaman alabilirim veya öyle bir ihtimal var mı?
(3) 

Askerlik 2013

mutnodjme #591232 
4 senelik mezunuyum tecilim hala devam ediyor. Şu an askere gitmek istesem ne zaman alınıyorum? Sanırım mayısta varmış alımlar. Ben ağustos gibi gitmek istiyorum. Bulamadım tam olarak doğru bilgi internette.
(2) 

tecil

mutnodjme #589159 
2012 haziran ayında mezun oldum. tecilimde askere alınmam 7 nisan 2014 gözüküyor. tecil 2 yıl değil mi? hatta bazı arkadaşlarım 2.5 olduğunu söylemişlerdi. tam olarak ne zaman askere alınıyorum?
(1) 

levent mecidiyeköy

mutnodjme #586203 
Levent'den mecidiyeköy'e en son gece kaça kadar otobüs var ve numarası nedir? Tam metrocity'nin önünden geçicek.
(2) 

Kelime yardım

mutnodjme #551938 
Furthermore, this should in my opinion not be a KitKat product as KitKat
chocolate falls into the confectionery range, while yoghurt is a nutritious
product. I also believe that the basic “break” idea should never be forgotten!
Here I can only say “good luck to this brand extension!”

Burda break idea ile ne denmek isteniyor? Ve brand extension nasıl çevirilebilir?

Unfortunately, there are still too many Buitoni logotypes on the service panel, the hierarchy is not the best, too much repetition and still, Buitoni made this panel interesting and I read it!

buitoni bi pizza markası. service panel ile ne kastediliyor?
(3) 

ingilizce çeviri

mutnodjme #551923 
Merhaba arkadaşlar

if you add to this that the same overcharged layout is repeated twice more, the reader may well understand that this design is what the british call a dog's dinner.

aklıma karıştıran şey arka arkaya gelen "this that" ve "the same overcharged layout is repeated twice more". nasıl çevirilir?
(1) 

after effects

mutnodjme #531345 
Merhabalar

After effects öğrenmek istiyorum. Photoshop bilgim var. Çok az da flash biliyorum. Kendi kendime tutorial izleyerek öğrenebilirim ama hem motivasyon hem de bir sertifikam olsun diye bir kursa yazılmayı düşünüyorum. Gerçekten öğrenebileceğim profesyonel bir kurs var mıdır? Bilen giden veya tavsiyesi olan yardımcı olursa çok sevinirim.
(3) 

akbil bitti

mutnodjme #491285 
akbil neden bitiyo makinadan yuklemiyo musun? nedir kota mi veriyolar gunluk su kadar akbil yukle diye. bunun arkasindaki mantik nedir?
(3) 

akbiliimi kaybettim

mutnodjme #447341 
öğrenci akbilimi dün gece kaybettim. geçtiğimiz ayda üniversiteden mezun oldum. eğer kaybetmeseydim 4 5 ay daha kullanılıyodu sanırım. şimdi tekrardan öğrenci akbili çıkarma şansım var mı?
(3) 

thales rock bar

mutnodjme #443498 
gerçekten çok zor bir soru olacak ama, dün akşam thales rock bar'ın terasında saat 00-01 arası bi şarkı çaldı. söz möz melodi şu an hiç bişey hatırlayamıyorum. 80ler synth altyapısı vardı.
(2) 

poyrazköy

mutnodjme #425234 
beşiktaştan poyrazköye nasıl gidilir?
(7) 

bisiklet

mutnodjme #409795 
Bisiklet almaya karar verdim. Haftada 3 gün şöyle modadan bostancıya kadar sürerim diye düşünüyorum. www.bisikletcim.com sitesinden baktım biraz fikir edinmek amacıyla. Şehir içi bisikletleri bölümü var ama oradaki bisikletler görünüş açısından komikler. Benim ne tür bir bisiklet seçmem gerekir. Dağ bisikletleri çok cool görünüyorlar ama dağa çıkmıycam. Bilemedim ne alsam deneyimli biri önerirse iyi olurdu. teşekkürler
(2) 

İstanbul üniversitesi sağlık ocağı raporu

mutnodjme #397077 
Sağlık ocağı raporu fen fakültesinde kabul ediliyor mu?
(5) 

ara makas

mutnodjme #396027 
berberlerin kullandığı şu ara makası nerden alabilirim?
(4) 

dudak kolajen

mutnodjme #394641 
Bu ünlülerin dudaklarını yaptırdıkları kolajen hani lana del ray, lindsay lohan'inkinden. Bunlar istedikleri zaman dudaklarını eski haline getirebilir mi? Ben daha bu şeyi yaptırıpta kendine yakıştırabilen bi ünlü görmedim. Mal mı bu ünlüler hiç mi daha önce yaptıran insanları görmüyolar ve hala yaptırıyolar. Bildiğin ördeğe benziyosun ve doğal durmuyo zaten. Neden yaptırdıklarını biri bana açıklayabilir mi?
(6) 

Avrupa'da gönüllü çalışma.

mutnodjme #391387 
Bu programa nereden başvuru yapılıyor? 25 yaşını geçmedim ve bu sene mezun oluyorum; sanırım uygunumdur. Gitmiş olan veya bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim.
(1) 

Retouch Photoshop

mutnodjme #379103 
Retouching yapılmamış yüksek kaliteli fotoğraflar bulabileceğim bir kaynak var mıdır internette?
(3) 

Kombi

mutnodjme #375314 
Kombimiz tamir olamayacak biçimde bozuldu. Acilen kombi almamız gerek. Bir kaç beyazeşyacı gezip baktık ama genelde kombi satmıyolar veya ellerinde kalmış kombiler fln var. Kadıköy'de nereden gidip bakıp alınır? Veya internette sadece kombi satılan siteler var daha önce oradan alanlar var mı?
(5) 

Gitar ne kadara satabilirim?

mutnodjme #318199 
elimde cort x6 sadece 1 hafta kullanılmış 4 senelik elektro gitar var. acilen satmam gerekiyo gidiyim tünelde satıyım diyorum. ne kadara alırlar max?
(5) 

yazlık ev arkadaşı

mutnodjme #254193 
Yazın yurtdışına gideceğimden odamı birilerine kiralamak istiyorum. Erasmus öğrencisi, turist, istanbulda yazın işi olabiliecek birileri.. Böyle ilan verebileceğim bildiğiniz siteler var mı?
(6) 

hazır garnitür

mutnodjme #234788 
Şu hazır garnitürleri pilav yaparken ne zaman eklemek gerekiyor? bir de 1.5 bardak pirinçlik pilav için ne kadar margarin koymak gerekli?
(4) 

yemek

mutnodjme #233398 
Hiç yemek yapmayı bilmeyen birisi olarak hangi sitede kolay yemek tarifleri bulabilirim? Ama bol salçalı bol yağlı yemekler istemiyorum.
(2) 

Rendez-Vous Film

mutnodjme #225689 
1985 yapımı rendez-vous adlı fransız filmini nereden bulabilirim? Torrent fln bulamadım.
1

mobil görünümden çık