(1) 

Geçenlerde debe’ye giren entry

hepbiarayisicinde #1592353 
Selamlar,
Reklamsız üyeliğe sahip olmadığım için kontrol edemiyorum.
Geçtiğimiz günlerde bir entry’i debe’de görmüştüm. İçinde muhasebe ile ilgili kullanabileceğimiz web syfaları ve uygulamalardan bahsediyordu. Entry’den xero diye bi siteyi kullanmaya başladım. Şimdi diğer öneriler nelerdi kontrol etmel istiyorum ama entryi bulamadım. Yardımcı olacak arkadaşlar var mıdır?
Şimdiden teşekkürler.
(5) 

Artirilan kira icin ne yapmali?

hepbiarayisicinde #1542518 
Haziranda bitecek bir kontrat var. kira bin tl. Ev sahibi yilbasindan sonra 1500 yapacagiz demis. Ne yapmali? Kuzu kuzu kabul mu ediliyor yoksa ters mi cikmak gerekiyor? Tavsiyeler icin tesekkurler.
(2) 

Dun debe’de olan entry

hepbiarayisicinde #1538466 
‘Ogrenildiginde ufku iki katina cikaran seyler’ basliginda dun debe’de bir entry vardi. Siyasi ekollerden bahsediyor, amerika, almanya mucadelesine deginiyordu. Tekrar okumak icin baktigimda baslikta goremedim. Yazari da hatirlamiyorum. Ne olmus olabilir ki?
(7) 

Portekiz’deki mağaza için isim önerileri

hepbiarayisicinde #1512755 
Madeira’ya fotoğraflarda gördüğünüz tarzda el yapımı seramik ürünler ve yarıdeğerli taşlı gümüş takı mağazası açmak üzereyim. Entellektüel seviyesi yüksek yaratıcı arkadaşlardan isim için yardım rica ediyorum. İçinde art geçerse iyi olur satış açısından. X art ya da art X gibi. Anatolia, oriental vb türk çağrışımlı olmamalı. Atlantic Art Center ya da Galeria Indigo, şimdilik aklıma gelenler. Teşekkürler.

eksiup.com
eksiup.com
(2) 

doğu perinçek kitapları yerine..

hepbiarayisicinde #1506564 
Perinçeğin ‘hz muhammed’ ve ‘eşcinsellik ve yabancılaşma’ kitapları yerine neyin okunmasını tavsiye edersiniz? 16 yaşındaki kardeşim bu kitapları istiyor. Ben pek alma taraftarı değilim. Teşekkürler
1

mobil görünümden çık