İstanbul Avrupa yakası restoran önerisi

wanderernotlost #1588607 
Merhaba herkese
Sevgili ile akşam yemeği için Avrupa yakasında (ama Beyoğlu olmasın) önereceğiniz restoran olur mu? Şarap veya rakı olabilir, deniz kenarı veya teras olabilir. Balık yemiyoruz ikimiz de. Teşekkürler!
(5) 

İstanbul turist gezdirme önerisi

wanderernotlost #1586210 
Ağustos ayında 2 yabancı genci bir hafta sonu gezdirmem gerekecek. 15 yaşlarındalar. Tarihi yarımada ve müzelere ayrıca gidecekler, ben daha ziyade sahil şeridinde bir yerlere götürmek istiyorum. Gençlerin de ilgisini çekecek nereler olabilir neler yapabiliriz?
(1) 

İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Otopark

wanderernotlost #1581369 
Fındıklı'daki SGK İl Müdürlüğü çevresinde araç koymak için yer var mı? Hiç araçla gitmedim daha önce

Nişantaşı Üniversitesi tez/proje ciltleme

wanderernotlost #1563037 
Nişantaşı Üniversitesi Maslak Kampüs içinde tez ciltlemesi yapan kırtasıye var mıdır acaba? Biraz AVM gibi ve çevreden bağımsız bir kampüs olduğu için sormak istedim kampüs dışında çevrede pek bir şey yok gibi
(4) 

Anadolu yakası restoran tavsiyesi

wanderernotlost #1559931 
Anadolu yakasında sevdicekle özel bir gün için şarap eşliğinde güzel bir yemek nerede yenir acaba?
(4) 

Altunizade otopark

wanderernotlost #1543015 
Altunizade Acıbadem Hastanesi'ne hasta ziyaretine gitmem lazım, oraları hiç bilmiyorum çevresinde arabayı park edebileceğim bir yer var mı? Haritada birtakım görünen yerler var ama emin olamadım.
(7) 

Rondo/doğrayıcı/blender tavsiyesi

wanderernotlost #1540172 
İyi parçalayan bir doğrayıcı önerisi olan var mıdır? Yulaf, badem çekip un yapmak gibi ya da soğan parçalamak, fesleğen parçalayıp pesto yapmak gibi hedeflerim var :) eski bir rondom var ama ne atarsam biraz parçalıyor sonra kalanlar sağa sola tabana yapışıyor :(
(1) 

Nişantaşı civarı otopark

wanderernotlost #1536489 
Nişantaşı-Şişli civarı arabayı 4-5 saat bırakabileceğim ve karşılığında bir böbrek istemeyecek yer var mıdır? Cuma öğleden sonra yer olma ihtimali olan bir de :(
(9) 

Espresso makinesi

wanderernotlost #1525622 
Malum dışarda kahveler çok pahalı. En basitinden bir espresso makinesi almak istiyorum. Başka hiçbir özellik çok gerekli değil üstüne süt koyup içicem :') Nespresso ve Tchibo görüyorum genelde. Bunlarla ilgili bilgisi olan var mıdır ya da başka önerisi olan? Kolay ve uyguna kapsül bulunan hangisidir vs gibi öneriler de olur.
(3) 

Deniz tatili yer önerisi

wanderernotlost #1525581 
Hafta sonu tatili için İstanbul'dan arabayla gidilmesi kolay olan, denizi güzel olan bir lokasyon önerebilecek var mı? Erikli bozmuş diyen var, Çanakkale tarafı öneren var. Siz ne dersiniz?
(3) 

Kadıköy/Moda yol ve buz durumu

wanderernotlost #1516787 
Kadıköy'ün ve Moda'nın ara sokaklarında şu anda (pazartesi sabah) buzlanma var mıdır? 4 mevsim lastikle geçebilir miyim acaba?
(1) 

Balkona kedi filesi

wanderernotlost #1486624 
Balkona kedi filesi taktırmak istiyoruz. Sineklik yaptırdığımız kişi biz yapmıyoruz dedi. Acaba kim takar bu fileleri? Kendimiz yapamayız muhtemelen 6. kattayız :/
(6) 

2. el araba ve masraf soruları

wanderernotlost #1482478 
2. el araba almayı planlıyorum. Bütçe 120.000 civarı (maalesef), otomatik, 2012 ve sonrası. Sorularım şunlar :)

- önerilen ya da uzak dur denilen marka/model var mı?
- özellikle dikkat et denilen bir konu var mı?
- bu özelliklerde 2. el bir arabanın yıllık ortalama masrafı ne olur? Sigorta, kasko, muayene vs. Hiçbir fikrim olmadığı için aşağı yukarı bir şey tahmin edemiyorum. Yıllık 1000 mi 10.000 mi nedir mesela :)
(3) 

Süpürge önerisi

wanderernotlost #1480559 
2 kedili bol tüylü bir eve toz torbalı süpürge alacağım. Var mıdır önerisi olan? Hangi markanın süpürgeleri iyidir onu da hiç bilmem sadece marka tavsiyesi de olur :)
(3) 

Sokağa çıkma yasağı saatlerinde çalışma izni

wanderernotlost #1479836 
21.00'den sonra mesai yapmam gerekebilir, ne yapmam gerekiyor bilen var mı, internette bulamadım :/
(7) 

Şu anda (saat 21) açık bakkal/market - Beşiktaş

wanderernotlost #1479328 
Beşiktaş Abbasağa mah civarı, şu anda limon bulabileceğimiz bir yer var mı bildiğiniz :) saat 20.53 şu anda.
(2) 

Anlaşmalı boşanma için dilekçe işleri

wanderernotlost #1463289 
Anlaşmalı boşanma gerçekleştireceğiz. Çocuk yok, paylaşılacak mülk vs yok, nafaka yok. Bunun için direkt adliyeye gidip dilekçeyi orada yazdırabiliyor muyuz? Öncesinde yapmamız gereken bir şey var mı?
(1) 

Eliptik bisiklet tavsiye

wanderernotlost #1463162 
Evde kullanım için eliptik bisiklet bakıyorum. Manyetik olanlar sessiz oluyormuş sanırım. Var mı önerisi olan? Marka/model/aranacak yer/mağaza önerisi hepsi olabilir. Decathlon'da stokta kalmamış alınabilir olanlar :(
(3) 

Buzdolabında mayalı hamur

wanderernotlost #1447920 
Kuru mayayla poğaça hamuru yapmıştım. Perşembeden beri buzdolabında, 3 gün kadar oldu. Kullanılır mı acaba yoksa bozulmuş mudur? Bozulduğu nasıl anlaşılır? Un, tuz, şeker, yağ, maya ve süt var hamurda yumurta yok.
(4) 

Sims 4 Torrent

wanderernotlost #1445038 
Selamlar, torrent ile Sims4'ün expansion pack'lerini indirmeye çalıştım ama bulduklarım açılmadı. Orijinal oyun var onun üstüne expansion pack indirebilir miyim fikri olan var mı?
(4) 

Çamaşır yıkama&kurutma makinesi tavsiye

wanderernotlost #1439104 
İkisi bir arada çamaşır yıkama ve kurutma makinesi almayı düşünüyorum. Ayrı ayrı koyacak yer yok maalesef. Böyle ikisi bir arada kullanıp memnun olan var mıdır?
(4) 

Direksiyon çalışmak için boş alan

wanderernotlost #1430350 
İstanbul'de direksiyon, özellikle dönüş çalışmak için boş alan tavsiyesi olan var mı? Düz yol değil de böyle boş otopark gibi geniş olsa daha iyi. Çok sapa yerler olmadığı sürece yeri fark etmez.
(6) 

Steam'de ödeme (boacompra denen şey)

wanderernotlost #1430140 
İlk defa Steam'den oyun satın alacağım ama bu boacompra olayını tam anlayamadım. Bu aracı olmadan ödeme kısmında direkt kredi kartı bilgilerimi girerek alışveriş yapamıyor muyum? Boacompra kullanmak zorunda mıyım? Kullanmazsam bir sorun olur mu? Aydınlatan olursa çok sevinirim.
(4) 

Oyun bilgisayarı (laptop) öneri

wanderernotlost #1427668 
Oyun oynamalık laptop önerisi arıyorum. Ekran kartı Nvidia GeForce GTX 1650 mantıklı olur sanırım. Monster'ı öneren de alma diyen de var. Kafam karıştı fikirlerinizi bekliyorum. Bütçe max 9000 civarı bu arada
(8) 

Mecidiyeköy/Gülbağ'da sokağa çıkma yasağında ekmek

wanderernotlost #1416155 
Mecidiyeköy/Gülbağ tarafında olanlar sokakta ekmek satıldığını duydu mu hiç? Ekmeksizlikten ölmüyorum sadece merak ettim, başka bir sürü yerde seyyar şekilde ekmek satılmış. Burada hiç duymadım sanki öyle bir şey.
(14) 

Kızgınlık dönemindeki 2 kedi ve erken kısırlaştırma

wanderernotlost #1407584 
Evde iki kedimiz var, tam 5 aylıklar. Biri dişi biri erkek ve sanırım bugün itibariyle ikisi birden kızgınlık dönemine girdi :( yarın hemen veterinere danışacağız tabii ama bu akşam ne yapmak lazım bilemiyorum. Erkek olan dişinin üstüne çıkıp onu ısırıyor sürekli. Ayrı ayrı odaya kapatmaya da gönlüm razı gelmiyor.

Ayrıca 5 aylık kısırlaştırma olur mu, tehlikeli mi olur acaba? :(
(3) 

Kedi için sineklik

wanderernotlost #1405838 
6. Kattayız, yaramazlar atlar korkusuyla cam açamıyoruz. Sineklik ile ilgili öneride bulunabilecek var mı? Bir yer 4 cam için 850 dedi bana fazla geldi. Her türlü öneriye açığım!
(7) 

Kedi için duvar rafı

wanderernotlost #1405141 
2 yavru kedimiz var ve tırmanmayı çok seviyorlar. Duvar raflarından onlara basamak yapayım diye düşünüyorum ama büyüyünce onları taşır mı emin olamıyorum. Neye dikkat etmek lazım, o dev ve pahalı kulelerden almadan tırmanma olayını nasıl çözebiliriz?
(1) 

Mecidiyeköy veteriner önerisi

wanderernotlost #1392192 
Mecidiyeköy'de bildiği güvenilir veteriner olan var mıdır? Limon veteriner kliniği var yorumları iyi olan ama bilemedim.
(11) 

Yavru kedi bakımı tavsiye

wanderernotlost #1391989 
2 yavru kedi birden sahipleniyorum ve önerilere açığım
En basit şeyleri bile bilmiyorum mesela 2 yavru kedi tek taşıma çantasında taşınır mı ya da tek kum kabını paylaşabilirler mi? 2 kardeş kedi bunlar. Ayrıca Mecidiyeköy civarında veteriner tavsiyesi olan varsa da sevinirim.
1

mobil görünümden çık