(4) 

Spor salonu mu reformer pilates mi?

bogurtlenliporsuk #1584994 
1.76 boy 83 kilo bireyim. Aynı zamanda hareketsizlik ve skolyozdan ötürü kiloyla birlikte ağrılarım mevcut. Hem ağrılardan kurtulmak hem de sağlıklı şekilde kilo vermem için hangisini önerirsiniz?
Bilgi sahibi olanlar ve deneyenler cevap yazarsa çok memnun olurum.
(5) 

Hızlı şarj özellikli powerbank?

bogurtlenliporsuk #1580315 
Merhaba. Poco x6 kullanıyorum. Telefonda hızlı şarj özelliği olduğundan aynı özelliğe sahip powerbank arayışındayim. İnternette Xiaomi powerbanklerden bahsetmisler ama hem sahtesi çok hem de stokta bulamadım. Hızlı şarj özelliği olup kullanıldığınız önerebileceginiz marka var mı? Ya da Xiaomi powerbanki tavsiye eder misiniz?
(3) 

Ptt yurt dışı Kargo gümrük vergisi ne kadar oldu?

bogurtlenliporsuk #1555058 
Aliexpressten ürün alacağım fakat pttnin aldığı gümrük vergisinin 2023 yılı için kaç TL olduğunu bulamadım. Aydınlatırsanız sevinirim.
(4) 

Askerliği nasıl tecil ettireceğiz?

bogurtlenliporsuk #1426585 
Merhaba. Soruyu kardeşim için soruyorum ve bu konu hakkında hiç bilgim yok. Kardeşim 23 yaşında. İki yıllık üniversiteden bu sene mezun olacak. Eğer herhangi bir şekilde tecil ettiremezse askere gidecek. Ekonomik şartlarımızdan ötürü şu an gitmesi pek uygun değil. Açıköğretim kazanırsa tecil ediliyor diye duydum fakat net bilgiye ulaşamadım. Bu çocuk dikey geçiş sınavına girse, açıköğretim kazansa askerliği tecil olur mu? Ya da farklı bir yol var mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
(12) 

bir erkeğe kendini aşık ettirmenin yolları

bogurtlenliporsuk #1385477 
ailemin ve etrafımın (iş, arkadaş vs.) artık evlen baskısından kurtulmak ve biriyle gerçekten bir ilişki kurmak için artık aklıma bu soru geldi. arkadaşlarım çocuklarını kucaklarına almayı başladı ama ben tekim bu hayatta. hiç bunu isteyeceğim de aklımın ucundan geçmezdi ama insan da yuva kurmak istiyor belli bir zaman sonra. yeri yurdu belli olsun istiyor. övünme gibi bir niyetim de asla yok ama güzelim, kariyerimde başarılı bir yerdeyim. bir de ikinci üniversiteyi de okuyorum. ev işlerinde de iyiyim. boyum falan da uzun ama şansım, talihim hiç açık değil. çıktığım da aldattı falan. bu konuda ne isteyenim var ne de şansım. ama artık ben de yuva kurmak istiyorum.
hoşlandığım biri var. kendisine de bunu söyledim ama bana o gözle bakmadığını söyledi. ama kendisi de evlenme niyetli biri. çocuklara falan düşkün. benim olay da kara sevdaya dönüştü. düşünmeden olmuyor. yatıyorum, kalkıyorum, yiyorum, içiyorum aklımda her an o. acaba ne yapıyor, hastaysa ne halde. onunla ilgileniyorum. şu an etrafımdaki aklı başındaki tek adam o. onun da beni sevip istemesini istiyorum ama ne yapacağım bilmiyorum. biliyorum, bu çok saçma bir soru ama hayatımdaki bu saçma yalnızlıktan kurtulup yuva kurmak için buna mecburum...
1

mobil görünümden çık