(1) 

Ehliyet yenileme psikiyatri raporu

there are too many yobaz #1579147 
Merhabalar, anksiyete bozukluğu için antidepresan kullanıyorum. Ehliyetimi yenilemek için Sağlık raporu almam gerekiyor. Aile hekimi raporu çıkardı ama psikiyatriden de onaylanması gerekiyor denildi. Kendi doktoruma asla randevu bulamıyorum. Nereye gitmem gerekiyor, bir doktora gittim o vermedi ve Erenköy kurula randevu alman dedi ona da randevu bulamıyorum. Ben bu raporu nasıl onaylatacağım yardımcı olur musunuz?
(3) 

Beyin ve omurilik cerrahisi doktor önerisi

there are too many yobaz #1567797 
merhaba,

Boynumda omurilik tümörü ameliyat geçmişine bağlı aks bozuklukları var. kimi doktor şimdi ameliyat, kimi doktor da şimdilik bir şey yok ileride olacak diyor bugün gittiğim ise ömür boyu bu şekilde devam edilebilir diyor.

Ağrılar ve sinirsel durumlar harici çok fazla anksiyete yaptığım için kesin bir karar vermem gerekiyor.

c3 - c4 kısmına arkadan girildiğinden, arkada kemik yok. bu sebeple ön taraf arkaya yani içe doğru kayıp birbirlerine kaynadı ve kanal da daralıp sinirleri sıkıştırıyor.

velhasılı bildiğiniz, önerebileceğiniz bir doktor var mıdır? henüz mr ve bt sonuçları yeniyken göstermek ve görüş almak istiyorum.

teşekkürler.
(4) 

Erkek yağlı cilt bakım marka/ürün önerisi

there are too many yobaz #1567651 
merhaba,

Yüzüm aşırı yağlanıyor ve bu yüzden akneye çok eğimli. özellikle alın bölgemde çok çabuk sivilce gelişiyor. yüksek kolestrol oranım yüzünden olabilir bilmiyorum.
şu an yves rocher'in pudralı toniği ile sebo vegetal kremini kullanıyorum ama ikisi de bitti ve başka bir markaya geçmek istiyorum. body shop güzel kampanyalar yapıyor, kiehl's de bana pahalı geldi açıkçası. la roche posay var şuan aklımda ama başka marka veya ürün önerisi olan varsa denemek isterim.
(1) 

Beta balığımın kafasındaki izler yara mı?

there are too many yobaz #1499433 
Arkadaşlar merhaba;

Fotoğraflarda kafasının üzerinde görünen açık renkli çizgiler dün yoktu, bugün uyandığımda gördüm. Sizce onlar yara mı yoksa başka birşey mi? mantar vs. gibi.

Akvaryumda bir tane cüce vatoz var, genelde anlaşıyorlar ama acaba gece kovaladı da içerisindeki küçük kayalara mı çarptı anlamadım. Bu arada kızgınlık döneminde, akvaryumu sürekli köpürtüyor ve çok hareketsiz bi kaç haftadır. ve bugün verdiğim yemleri yemedi.
(7) 

55 yaşında birisi için psikolojik tedavi amaçlı kitap

there are too many yobaz #1484557 
Merhabalar;

Annem uzun süredir depresyon belirtileri gösteriyor ve şikayetlerinden depresyonda olduğu çıkarımları yapıyorum. psikiyatra gitmek istiyor, tabiiki karşı çıkmıyorum veya gitmemesini önermiyorum. yalnızca kendim 5 yıldır major depresyon ve anksiyeteyle savaşan ve anadolu yakasında gitmediği psikiyatrist kalmamış birisi olarak, annemi psikiyatra göndermeden önce bu konularda bilinç oluşturmak ve depresyonu henüz küçük çaplardayken kendisine farklı bir bakış açısı kazandırarak yenmesini sağlamak istiyorum.

Bu konularda bilgisi olanlardan kitap önerisi istiyorum.
(6) 

Full remote şirket hakkında bir soru

there are too many yobaz #1481679 
Merhaba arkadaşlar;

Bugün bir firma ile görüşme yaptım. kendileri full remote olarak devam eden bir firma. Daha önce böyle bir firmada çalışmadığım için soruyorum, yazılım için gerekli donanımları genelde şirketler karşılıyor mu? yoksa karşılanmaması çok ender bir durum mu? bilgisayar dahil.
1

mobil görünümden çık