(4) 

Beyaz eşya markası

el conquerador #1588726 
Pahalı bir marka vardı, neydi?
(2) 

Ufak matematik hesabı

el conquerador #1586803 
%40'ı 5700 kg ise, %100'ü kaçtır?
(10) 

Futbol

el conquerador #1581570 
Artık kaleciler topu dikmek yerine, ceza sahasından paslaşarak çıkıyorlar. Bu taktik kimin icadı?
(3) 

En kaliteli cilt bakım markası

el conquerador #1580312 
Benim bildiklerim; Bioderma, Dermokil, Bioxcin. Ve bilmediklerim de vardır mutlaka.

Bu işin en kaliteli markası, Mercedes'i hangisi?
(3) 

Şu zengin abinin ismi nedir?

el conquerador #1579032 
İnstegram'da bir sayfa gördüm. İsmi, millionaire_empire678
Bunun türevi başka sayfalarda da mevcut.

Bu sayfalarda, deste deste paraların üzerinde yüzüyorlar. balya balya paraların üzerinde oturuyorlar. Pizza getiren elemana balya balya bahşiş veriyorlar falan. Altlarında lüks araçlar, bugün hangisini sürsem diye o piti piti yapıyorlar. İzlerken insanın ağzı sulanıyor dostlar. Bu paralar gerçek mi? Kim bu adamlar?

www.instagram.com
Şu pembe gömlekli abinin ismi nedir? Yetkili birisine benziyor kendisi.
(1) 

Diş çekimi

el conquerador #1574195 
Merhaba. Kardeşimin 20'lik dişi ağrı yapınca doktora gittik. Çekilecek dendi ve İltihap olduğu için doktor antibiyotik vermişti. İlaç dün bitti, bugün çekim için gittik lakin doktor rahatsızlanmış, yarın da yokmuş, haftasonu zaten kapalı, pazartesiye kaldı.

Pazartesiye kadar beklemesi sorun olur mu? İltihap nükseder mi? 1000lik antibiyotik içildi 1 kutu.
(2) 

Ölüm tazminatı almalı mıyız?

el conquerador #1572537 
Merhaba hanımlar ve beyler.

Babam, Ekim 2021 tarihinde vefat etti. ölmeden 30 ay evvel bankadan (Deniz Bank) 35 bin TL kredi çekmişti. 36 taksit ödeyecekti, 30 taksit ödedi, 6 taksit kala covid sebebiyle vefat etti. Bankaya gittim, işlemler falan derken, kalan 6 taksidi sigorta şirketi karşıladı.

Dün bir arkadaşıma bu kredi olayını anlatınca, sizin sigortadan toplu para almanız da lazım dedi. Ben de pek anlamam bu işlerden, bunca zaman aklıma bile gelmedi. Böyle bir durum var mı gerçekten, toplu para almalı mıyız sigortadan? Varsa eğer, süreci nasıl başlatacağım?
(1) 

Eski bir tv programı

el conquerador #1566211 
Absürt eşya isteme programı vardı. Sokakta insanları durdurup, bir yakınına telefon açıp saçma sapan bir eşya getirmesini istiyorlardı. Eğer ikna ederse ödül veriyorlardı. Sanırım TRT de çıkıyordu?
(9) 

Sınıf öğretmeni maaş

el conquerador #1565314 
Sınıf öğretmenleri ne kadar maaş alıyor? Kız arkadaşım sınıf öğretmeni 13 yıllık, 22 bin alıyor. Bütün sınıf öğretmenleri mi böyle az alıyor.
(2) 

Tişört

el conquerador #1564924 
Avrupa yakası dizisi
163. Bölüm
1:31:31
Volkan'ın giydiği lacoste marka tişörtün aynısını bulmak mümkün müdür?

youtu.be
(2) 

Ankara Kızılay / Havaalanı

el conquerador #1560458 
442 nolu hat Güvenpark'ın önünden, havaalanına kadar gidiyormuş. Lakin egonun uygulamasında, 'Esenboğa havalimanı iç hatlar' yazıyor. Peki yurtdışına gidecek olanların işini görmez mi bu 442? Yoksa İç hatlar, dış hatlar girişleri aynı yerde mi?
(2) 

Otel fiyatı

el conquerador #1558687 
Kaplıcaya gideceğim 2 geceliğine, aradım fiyat sordum, iki kişi gelirseniz odanın geceliği 600, tek kişi gelirseniz geceliği 900 dedi. Tek kişi olunca neden pahalı? Sonuçta aynı oda.

Aklıma gelen sebep, iki kişinin otelde harcayacağı alışveriş, yeme,içme masrafı daha fazla olduğu için, oda fiyatında indirim yapıyor olmaları, doğru mu?
(1) 

Ton hesabı

el conquerador #1547271 
7 buçuk ton zeytinyağı, litresi 100 TL'den satılırsa, toplam ne kadar eder?
(5) 

Öğretmen maaşları

el conquerador #1541457 
Olay nedir? Öğretmenlerin maaşları mı düşürüldü yoksa az zam mı oldu?
(1) 

Özel hastane ücret

el conquerador #1530259 
Yüzümde bir yağ bezesi mevcut, sol gözüme yakın bir yerde. İlk zamanlar ufaktı, gitgide büyüdü, şu an misket büyüklüğünde ve rahatsız etmeye başladı. Ve hoş gözükmüyor tabiki. Benim göbek adım ihmalkarlık bu arada.

Özel bir hastaneden(lokman hekim hastanesi), profesör doktora muayene olmak için randevu aldım. Randevu ücreti 380 TL. Sağlık güvencem yok.

Soruma gelecek olursak, a'dan z'ye(muayene, filmler, operasyon ve daha ne varsa), ne kadar ücret öderim sizce?
(1) 

Orjinal tuşlu telefon

el conquerador #1529777 
Nereden bulabilirim? Marka model önemli değil. İthalatçı garantili olmayacak ama. Yani IMEI kayıtlı olacak, kaçak olmayacak.
(1) 

Banka kredisi sorusu

el conquerador #1528980 
8 ay evvel vefat eden babamın, 2019 yılında çektiği banka kredisinin, tam olarak hangi tarihte çekildiğini öğrenmek için şubeye gidip sorsam cevap alabilir miyim? (Denizbank)

Vefat ettikten sonra yapılması gereken tüm işlemler yapıldı, kredinin kalan taksitlerini sigorta karşıladı, bankayla alacak verecek kalmadı. Bu işlemler sırasında sorma gereksinimi olmadı, ama şu an bu kredinin çekildiği tam tarihi öğrenmem gerekiyor. Ne dersiniz?
(15) 

Bu dünyaya ne için geldiniz?

el conquerador #1527970 
'Ben bu dünyaya ...... için gelmişim', diyecek olsanız, boşluğu nasıl doldurursunuz?

Örneğin;
Ben bu dünyaya çocuk bakmak için gelmişim.
Ben bu dünyaya temizlik yapmak için gelmişim.
Ben bu dünyaya spor yapmak için gelmişim.
Vs.
(2) 

YouTube üzerinden tehdit

el conquerador #1527733 
Fake bir hesabım var. Yorumlarda tartıştığım bir şahıs, IMEI numaram üzerinden adresime ulaşacağı yönünde beni tehdit etti. Umrumda değil tabiki.

Peki bu mümkün mü? Hani şöyle düşünüyorum, birçok hanım kullanıcı var, ve bir sürü de sapık var, o zaman herkes herkesin adresini bulurdu.

Ya da şöyle sorayım. YouTube'de yorum yapan bir kullanıcının kimlik bilgilerine, adresine; legal ya da illegal yollardan ulaşmanın yolları nelerdir?

Sanırım legal olan yolu savcılığa baş vurmaktır. Ayrıca savcının emri olmadan polis bu konuda eş/dost ayağına bazı kişilere bu şekilde yardımcı olabilir mi?
(4) 

Kuş besleyenler-Kafes temizliği

el conquerador #1527732 
Kafes tülünü nasıl temizliyorsunuz? İçi tüy ve yem kabuğu doluyor malum. Ben haftada 2 defa gece(mesela az önce), tülü çıkartıp sitenin bahçesinde müsait bir köşede sirkeliyorum. Dikkat ettim, benden başka bunu yapanı görmedim, rastlamadım. Bu insanlar tüllerini nasıl temizliyor olabilirler? Bir arkadaşım evde poşetin içine sirkeliyorum dedi ama, bence sağlıklı olmaz, illaki sağa sola tüy kaçar ve ben başak burcu titiz bir adamım, kuşu bile aldığıma pişmanım, serbest bırakınca her tarafa pisliyor hayvan, elimde peçeteyle peşinde koşuyorum işi gücü bırakıp.
(5) 

Açık cezaevi izinlerinin uzatılması konusunda düşünceleriniz neler?

el conquerador #1525462 
İki tanıdığım var bu haktan yararlanan; birisi yaralamadan ceza aldı, diğeri hırsızlıktan. İkisi de pandemi izni adı altında aylarca dışarıda elini kolunu sallaya sallaya geziyordu zaten. Hatta hırsız olan bu süreçte başka hırsızlıklar da yaptı. Dün bu mahkumların izinleri bitip cezaevine giriş yapacaklardı lakin hükümetimiz 1 sene daha uzattı izinlerini. Suçlular ceza almadan içimizde geziyorlar yani. Siz ne düşünüyorsunuz?
(4) 

Muhabbet kuşu

el conquerador #1525228 
Hayatımda ilk defa muhabbet kuşu aldım. Henüz 2 ay 15 günlük, ve 1 aydır bende. Son günlerde iyi anlaşmaya başladık, sanırım beni tanıdı ve benden zarar gelmeyeceğini öğrendiği için, en azından şu an için parmağımı uzattığım zaman üzerine çıkmaya başladı. Ama gene de biraz ürkek hâlâ. Bu yazdıklarımın soracağım soruyla bir alakası yok, sadece paylaşmak istedim.

Şimdi buna ilaç veya vitamin vermenin vakti geldi mi? Geldiyse eğer vermem gereken neler var, ve nasıl/ne kadar vermeliyim? Kendisi erkek.
(5) 

Lescon nasıl marka?

el conquerador #1524022 
Ayakkabı alacağım, Lescon alınır mı?
www.lescon.com.tr
(2) 

Dolar hesaplama

el conquerador #1523547 
2019 yılı Mayıs ayında, 35000 TL kaç dolar ediyordu?
(4) 

Verilen borcu geri alamamak

el conquerador #1521985 
Kime, ne kadar borç verip geri alamadığınız oldu? Aslında tam olarak merak ettiğim, bu kişiler içerisinde yakın akrabanız, yakınınız var mı?
(2) 

Kan bağışı için randevu almak şart mı?

el conquerador #1521885 
Kızılay'a kan bağışı yapmam gerekiyor. Randevular hep 15:00dan sonra. Randevu almadan gitsem bağış yapamam mı?

İkinci sorum, orada kan grubunu öğrenme şansımız var mı?
(9) 

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde Siyahi Asker

el conquerador #1521723 
Öncelikle ırkçı falan değilim, sadece meraktan soruyorum. Türk Silahlı Kuvvetleri'nde siyasi komutan var mı? Az evvel Kuleli Askeri Lisesi öğrencilerinin çektiği bir videoya denk geldim, videoda siyahi bir öğrenci olması beni şaşırttı. Bu okullar kapanmasaydı, sonrasında harp okulu, ve bu siyahi arkadaş Tsk'da subay mı olacaktı?

youtu.be
39.saniye
(1) 

Kanser ve moral

el conquerador #1521133 
Kanser hastalığında moralin gerçekten önemi var mı? Tıbbi olarak ne gibi etkisi var moralin?
(17) 

Türk dizi tarihinin en karaktersiz tiplemesi

el conquerador #1520613 
İzlediğiniz diziler arasında, böyle en karakter yoksunu, en kişiliksiz, güvenilmez vs. karakter sizce hangisi?
(9) 

Askerde tuvalet

el conquerador #1519444 
Söz konusu büyük abdest. Az evvel sözlükte okuyunca aklıma geldi. Askerliğini yapanlar bilir, 1 hafta hatta 10 gün tuvalet hissiyatı dahi gelmiyor. İstisnalar var evet ama çoğu kişide bu böyle. Tuvalete girip yapamama değil yani. Bende de öyle olmuştu. Hatta en son dayanamayıp bir arkadaşıma sorduğumda, o da aynısını demişti, 1 haftadır tuvalete çıkmıyormuş.

Bunun sebebi ne olabilir? 1 hafta boyunca 3 öğün yemek yiyorsun ve tuvalet yok. Girerken yapılan aşılardan dolayı mı, yoksa ortam değişikliği, heyecan, korku gibi psikolojik bir sebep mi?

Şap olduğunu düşünmüyorum çünkü komutanlar da bizimle aynı yemeği yerdi. Sonuçta adamlar akşam evlerine gidiyor, eşleri var vs. şap olsa yemezler.

Sözlükten bir yazarla iletişime geçmem lazım

el conquerador #1519045 
Yardım edebilecek olan yazar arkadaşlar lütfen mesaj kutumu yeşillendirsin.
(11) 

Hiç cin gördünüz mü?

el conquerador #1518940 
Vardır ya da yoktur tartışmalarına girmeyelim lütfen, zira konu inanç tartışmasına kadar uzar. Evet gördüm diyenler; nasıl, nerede ve ne şekilde gördüklerini anlatabilir mi?
(1) 

Bunların bir ismi var mı?

el conquerador #1518762 
Topu deliğe sokma amaçlı bir oyun

i.hizliresim.com
(1) 

Horoz dövüşü

el conquerador #1515791 
Bizimkiler dizisi'nin Katil Yavuz'unu bilirsiniz. Kabzımal, horoz dövüştüren, ağır abi bir karakter. Karaktere can veren Aykut Oral.

Şimdi bu abimizin bir videosuna denk geldim. Horoz dövüşü için;' bu hayvanların felç olmamaları için dövüşmeleri gerekir' diyor.

Böyle bir şey olabilir mi gerçekten? Yoksa kılıf mı uyduruyor?

Video linki:
youtu.be
(1) 

Oyunda reklam videosu

el conquerador #1515731 
Hide online diye bir oyun oynuyorum. Basit bir oyun ama baya sarıyor. Avcı oluyorsun eşya vuruyorsun, eşya oluyorsun avcıdan saklanıyorsun.

Şimdi bu oyunda reklam butonu var, tıklayıp reklam videosu izleyince can veriyor. Ama videoyu bazen izletiyor, bazen izletmiyor. Arkadaşım istediği zaman istediği kadar izleyebiliyor. Ben iki tane izliyorum, üçüncüyü izletmiyor. Neden?

Tuşlu telefon/Ankara

el conquerador #1515517 
Paramızla rezil oluyoruz. Ulan hiç mi dürüst insan kalmadı bu memlekette? Bir süredir annem için tuşlu telefon arıyorum. 2 defa internetten aldık, satarken on numara diyorlar, ama telefon dandik çıkıyor, ikisi de geri iade.

Letgo'dan bak dediler, bir tane buldum, satan herif ordu personeli, eli yüzü düzgün bir şey, telefon içinde orjinal dedi, şöyle iyi, böyle güzel dedi, yok anama almıştım ama kullanamadı dedi, Ankara'nın bir ucuna kadar yordu beni, telefonu elime alır almaz imei sorgulattım(aslında bunu gitmeden önce kendisine yaptırmam lazımdı ama aklıma gelmedi), telefon kayıtsız çıktı. Her şey, herkes orijinal zaten.

Hiking marka yerli üretim imei kayıtlı telefon var piyasada, onu da aldık ama gene dandik çıktı. Telefonun kendine hayrı yok. Adamı kanser eden cinsten.


Şimdi sevgili duyuru ahalisi, evinizde eskiden kalma tuşlu telefonunuz var ise, lakin gerçekten orjinal olmak kaydıyla (zaten bu defa önceden imei sorgusu yaptıracağım), ücreti mukabilinde, Samsung olursa tadından yenmez, talibim. Ankara sınırları içerisinde istediğiniz yere gelir alırım. Kahve de ısmarlarım. Saygılar.
(2) 

Botanikten anlayanlar

el conquerador #1513411 
Bu bitkinin ismi nedir? Hoş bir kokusu var. Elleyince kokusu çıkıyor.
(6) 

En yüksek maaş

el conquerador #1511752 
Duyduğunuz/bildiğiniz en yüksek maaş alan kişi, ne iş yapıyor ve maaşı ne kadar?
(1) 

YouTube problem

el conquerador #1511006 
Bugün için, video izlerken görüntü bozukluğu yaşayan oldu mu? Bugün evdeki iki telefonda da ekranda bozukluk meydana geldi. Önce birinde yaşadım, üzüldüm, sonra diğerinde de aynısı olunca sevinsem mi üzülsem mi anlamadım.
(1) 

İllüzyon numarası sırrı

el conquerador #1510066 
youtu.be

Fikirleri alalım, nasıl yapıyor olabilir? Şahsi fikrim, toplar özel yapım (katlanabilir vs) ve parmaklarında takma parmak varsa eğer, hızlı bir şekilde oradan çıkartıyor olabilir mi?
(1) 

Ankara masaj

el conquerador #1507564 
Bildiğimiz masaj, Burhan Altıntop gibi aklınıza başka şeyler gelmesin.

Kız arkadaşım biraz rahatsız, kendi evinde masaj yaptırmak istiyor. Tabi masajı yapacak kişinin de kadın olması söz konusu. Ankara'da evde masaj hizmeti veren bildiğiniz veya tecrübe ettiğiniz firmalar var mı?
(1) 

Şehit cenazesi

el conquerador #1507090 
Bir şehit cenazesinde yağmur yağıyordu. Devlet erkanına şemsiye tutulmuş ama şehit babasına tutulmadığı için ıslanmıştı. Onun haberini aradım bulamadım. Özellikle mi silmişler yoksa ben mi bulamadım? Bulabilecek olan var mı?
(5) 

Dolar & Cumhurbaşkanı

el conquerador #1504154 
Geçenlerde Özgür Özel şöyle demişti; "Erdoğan'ın susması lazım. Konuştukça dolar çıkıyor". Aynısını esnafta söylüyor, bir iki yerden daha duydum.

Ben pek anlamam bu işlerden. Erdoğan'ın konuşmasıyla doların yükselmesi arasındaki bağı açıklayabilir misiniz?

Bir arkadaşıma sordum, Amerika'ya posta koyuyor diye Amerika'da doları yükseltiyor dedi:) Bu cevap saçma geldiği için buraya sorayım dedim.
(1) 

Skt sorusu

el conquerador #1503271 
Bu gıda takviyesi tablet. Skt'si geçmiş mi? Ex nedir, Pd nedir?
(9) 

Uzaktan evlilik

el conquerador #1500772 
Boşanmış bir çift, seneler sonra bir araya gelmeden, avukatlar aracılığıyla tekrar resmi olarak evlenebilir mi?

Kuzenimin arkadaşı seneler önce ayrıldığı eşiyle tekrar evlenmiş. Ama fiziken bir araya gelmemişler. Yani nikah dairesine gitmek falan yok. Avukatlar aracılığı ile evlenmişler, her şeyi avukat halletmiş, bunlar sadece imza atmışlar. Bu mümkün mü?
(2) 

Koronavirüs ağrısı

el conquerador #1500201 
Koronavirüs ağrısı nasıl bir ağrı, tarif eder misiniz?
(1) 

Mr olympia

el conquerador #1498616 
clasic kategori varmış, açık kategori varmış falan. Farkı ne bunların?
(2) 

Burası neresi

el conquerador #1487597 
Gidebileceğimden değil, merak ettim bu cennet nerede acaba?
www.hizliresim.com
(3) 

Tuşlu telefon

el conquerador #1487499 
Annemin tuşlu telefonu pert oldugu için yeni bir tuşlu telefon alacağız. Orijinal olması ilk tercih zira internette satılanlar sorunlu çıkıyor.

Teknoloji marketler(Teknosa, vatan bilgisayar vs) hâlâ tuşlu telefon satıyorlar mı?

Satmıyorlarsa eğer, "gerçekten orjinal" bir tuşlu telefonu nasıl elde edebiliriz?

Geçen sene komşumuz internetten almış, sürekli kapandığı için iade etmek zorunda kalmışlar. Böyle bir şey başımıza gelsin istemiyoruz. Bunun yanında Trendyol'dan satın alanların yorumlarına baktım, birçok kişi mağdur olmuş, orijinal diye sahte telefonları yolluyorlar millete.
(1) 

Avrupa yakası dizisi çalan şarkı

el conquerador #1485761 
youtu.be
55:35'te arka fonda çalan parça hangisi?
12  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık