(5) 

Saçlarım katledildi - kuaför önerisi

Kediyi üzdün #1584000 
Ladies,

Şu saçımın haline bakar mısınız? görsel


Bu başıma gelen üçüncü kesim fiyaskosu. Eline makas alan kuaför oluyor inanılmaz. Neyse. Bugün cumartesi her yer düğüncülerle doludur ist anadolu yakasında bu saçı düzeltecek düzeltirken de maaşımın yarısını almayacak kuaför öneriniz var mıdır?
(19) 

Borsa kaplanları

Kediyi üzdün #1583947 
Sizce borsada son 2 yıldır ve şu an uzuncu olan biri yanlış bir yatırım mı yapıyordur? Alırken motivasyonum takip etmeyeceğim ve 5 sene sonra bakarım hisselere idi ama sanki bu mantıkla yanlış bir yatırım tercihi yapmışım gibi gelmeye başladı. Teknik olarak al diyen ama piyasa yüzünden %40 zararda olduğum iki kağıt var mesela. Öte yandan kısa sürede %80 kazandığım da var. Bilmeden almıyorum hisseleri ama sadece sizin fikirlerinizi merak ediyorum.
(14) 

2024 Yılında hala niye böyleyiz?

Kediyi üzdün #1583604 
Hep afganları hintlileri falan linçliyoruz ama gram farkımız yok. Trtden bu korkunç açıklama geldiyse sebebi aç gibi sanki internet çağında değilmiş hiç meme görmemiş gibi ve nasıl kabullendilerse yeni türkiyeyi "oo meme trtde gördük ağağğağa" diye yırtınan türk erkeği yüzündendir. İnanılmaz bir açlık inanılmaz bir iticilik.

(git: görsel )

Edit: işte böyle de sapık olarak dünyaya açılıyoruz. (git: görsel)
(15) 

İzmirden İstanbula iş için gider misiniz?

Kediyi üzdün #1582784 
Selamlar,

10 senedir izmir'de bir firmada mühendis olarak çalışan bir kadınsınız.

İstanbul'da bir firma tam aradığı kişinin siz olduğunu söylüyor ve gelmeniz için de çok istekli. Bu teklif karşısında, gidecek olsanız kriterleriniz neler olurdu? Tabii ki daha yüksek bir maaş olur ama detaylandırırsanız bu tarz bilgileri sevinirim.

(ben iş veren tarafından biri olarak soruyorum. karşı tarafa teklifte bulunacağım onun açısından düşünmek istiyorum)

Medeni durumunuzu bekar olarak düşünün.
(3) 

Schengeni en kolay veren ülke

Kediyi üzdün #1580691 
Hangisi? ya da Almanya gibi zorlamayan veya reddetmeyen diyelim.
(8) 

yunanistan mı kıbrıs mı tatil için daha uygun

Kediyi üzdün #1580495 
evet arkideşler ikisine de hiç gitmedim. sorum başlıktaki gibi.

edit: Asıl öğrenmek istediğim şu; ikisine de gidip para harcadıysanız aşağı yukarı hangisi daha ekonomik bir ülke bilirsiniz. Kıbrıs Yunanistan'dan daha pahalı değilse ilk tercihim olur neticede yavru vatan ama fiyatlar iki katıysa yapacak bir şey yok Yunanistan'a gidip yarı fiyata tatil yaptım diye mutlu olurum.

Bu amaçla sordum bu soruyu, detayların önemli olmadığını düşünüyordum ama öyle değilmiş :)

2 kişi kurban bayramı tatilinde gitmeyi planlıyoruz. Butik otel, airbnb veya 3 yıldızlı otel bütçemize uygun olan seçenekler. Tüm maliyetleri 2 kişi bölüşeceğimiz için bütçeyi esnetmemiz mümkün.
(1) 

Milli takım forması nerede satılır?

Kediyi üzdün #1573766 
Çocuk için almak istiyorum ama Tff shop sitesinde çoğu beden tükenmiş başka nerede orjinal forma bulabilirim?
(3) 

Yılbaşı hediyesi sorusu vol 172636363

Kediyi üzdün #1573399 
Malum yılbaşı geleneği adına iş yerlerinde kendimize küçük mutluluklar yaratıyoruz. Hamile birisi çıktı bana ne alayım var mı farklı öneriler? Bütçe bin tl’yi geçmeyecek.
(3) 

Ofis için kahve makinesi önerisi

Kediyi üzdün #1571407 
Selamlar,

Ofiste kullanmak için (3 kişiyiz) kahve makinesi almak istiyoruz ama hem marka hem de model için emin olamadık. Philips 2'den 12'ye kadar kahve çeşidi sunan modellere sahip. Kullanıp memnun olduğunuzu ya da bunu asla önermem dediğiniz tüm fikirlerinize talibim. Teşekkürler.

www.philips.com.tr
(6) 

Hediye gelen kıyafetleri değiştiriyor musunuz?

Kediyi üzdün #1506074 
Ayıp mı değil mi karar veremiyorum. Beğenmezsen hediye kartı içinde denildi verilirken ama emin olamadım.
(6) 

Dizi izledikten sonra gelen his

Kediyi üzdün #1492474 
Bugün tüm gün evdeydim Netflixte geçirdim çoğu zamanımı bir programa denk geldim; Paris’te bir aile şirketi kurmuşlar lüks evleri satıyorlar. Onu izlerken Paris’i görürüm diye başladım zaten sonra dolanırken emily in paris diye bir diziye denk geldim. Şu an o kadar mutsuzum ki… insanlar dışarıda benim burada hiç sahip olamayacağım bir özgürlüğe sahipler. Ben Twitter’a girer girmez taliban, tecavüz, yangın o bu vs görüyorum. Bizim bütün ömrümüz mücadeleyle mi geçecek ya? Gidebilsem anında giderdim bu ülkeden ama yaş 29 ve yurt dışına gidecek bir işe sahip değilim. Gerçekten her dizi film sonrası insanların ne kadar rahat hayatları olduğuna takılıyorum. Bir kadın olana eve çıkmak bile bu ülkede 100 tane hesap yapmayı gerektiriyor. Bu korkuyla bu yaşta ailenin yanındayız. Güvenlikli muhit bulsan ekonomin yetmiyor. Yaşamak bu olmamalı. Sorum yok aslında ama sormuş olmak için sorayım, bu dizilerden sonra aynı hislere kapıldığınız oluyor mu?
(2) 

Kulaklık

Kediyi üzdün #1459147 
Herkese selam,

Bluetooth kulaklık kullanıp memnun olan arkadaşlar varsa hangi marka ve model yazabilir mi?
Bütçem çok değil ama en fazla 250 verebilirim. İphone kullanıcısıyım.


Teşekkürler.
(10) 

Hiç işiniz için büyük bir ceza yediniz mi?

Kediyi üzdün #1427460 
Hangi mesleğin ne gibi sorumlulukları var bu ceza konularında merak ediyorum.

Ben mesela bir kere tır bekleme parası yedirmiştim çalıştığım şirkete.
(4) 

İş görüşmesi

Kediyi üzdün #1406841 
Selamlar,

Konkordato ilan etmiş bir firma iş görüşmesine çağırdı gidip gitmemek konusunda kararsız kaldım. Şu anki işimi değiştirmek istiyorum ama maaşı ne zaman alacağımjn belli olmayacağı yere de gitmek istemem.

Telefonda da şöyle bir cümle kuruldu maaşı en geç 10una kadar yatıyor mutlaka diye. Ne yapsam bilemedim düzeni bozmaya korktum bir an şu an.
Var mıdır konuyla ilgili yorumu olan?
(1) 

Orijinal ürün mü

Kediyi üzdün #1405386 
Hepsiburada üzerinden jack walfskin mont aldım ama içime bir kurt daha yeni düştü. Karahanoutdoor diye bir satıcıydı. Orjinal olmama ihtimali var mı nasıl anlarız. Gerçeğe çok yakın çakma satılıyor artık.
(3) 

Bu neyin nesi (Sinek)

Kediyi üzdün #1402049 
Ya deli olacağım. Fotoğraftaki sinek niye evde oluyor olabilir? İlk kez bu sene görüyorum. Evde farklı olan bir şey yok. Mutfakta en az 10 tane var odamda da var ama oturma odasında yok. Mutfaktan benim odama geçiyor ama salona gitmiyor. Ne yapmalıyım bunlardan kurtulmak için :(


i.hizliresim.com
(5) 

Dizi çıkmayan jean

Kediyi üzdün #1387316 
Lewis, zara, Stradivarius, pull and bear, colins jeanleri alındı denendi. Hepsi bollaştı ve dizleri çıktı. Skinny jean kategorisinde jillet gibi duracak kotu nasıl bulacağız? Giydiğimde üstümde tayt gibi pürüzsüz olsun istiyorum.
(15) 

Günlük kullanımda tercih ettiğiniz

Kediyi üzdün #1381467 
Değişik kelimeler var mı? Konuşurken az bilinen sözcükleri kullanmayı seviyorum ama birkaç tanedir en fazla.
Sizin de varsa böyle sevdiğiniz, az bilinen kelimeler yazar mısınız?
(10) 

Ne giyiyorsunuz?

Kediyi üzdün #1376121 
Sorum duyurudaki güzel hemcinslerime ^_^

Canınız spor ayakkabı giymek istemediğinde ne giyiyorsunuz? Topuklu olmak zorunda değil olabilir de tabi ama hayatımın hiçbir döneminde stiletto ile günlük kullanımda giyinip gezdiğim olmadı zaten tarzım ona uzak fakat klasik görünmeyeyim derken her yere de liseli gibi spor ayakkabı ile gitmek istemiyorum. Hem klasik durmayan hem spor durmayan kurtarıcı bir tür var mı ayakkabıda?
Bunu bilmeseniz dahi ne giyiyorsunuz hadi yazın.
Hepinize sevgiler!
(3) 

Eski uygarlıklar, mitoloji, arkeoloji

Kediyi üzdün #1374684 
Bu üç başlıkla ilgili film, belgesel, dizi tavsiyelerinize talibim.
(5) 

Laptop gidici mi

Kediyi üzdün #1373743 
Bugün üçüncü kez aynı ekran geliyor ve yeniden başlatıyor kendisini. Bu hatayı vermeden önce donuyor ekran. Tüm bunlar en sonki güncelleme sonrası olmaya başladı öncesinde canavar gibiydi laptopum. Ne yapmak lazım güncellemeyi geri almak mümkün mü ya da ne önerirsiniz?

eksiup.com
1

mobil görünümden çık