(7) 

dolandırıcılık sorusu

soguk sularla sulanan aksamustleri #1592161 
kredi kartından 180 bin lira 3-4 parça alışveriş yapıldı. ne onay kodu ne kart çalındı fiziken ne başka bir şey. harcama itirazında bulunduk, savcılığa suç duyurusunda bulunduk. pos sahibi aradı, bilmem kaç yıllık esnafım benim de posum hacklenmiş falan dedi. Posumu iptal edecekler, iban gönderirseniz pazartesi salı paranızı göndereyim dedi.

şimdi ben emin olamadım durumdan. posu hacklendi ise neden parayı ödesin ki? kendisi de mağdur. veya iban verip paramızı alıp şikayetimizi geri çekersek aldığımız parayı karta yatırırsak bunda ne gibi bir dolandırıcılık olabilir, aleyhimize ne olabilir? Bu konuda bilgisi olan arkadaşların fikrini öğrenmek isterim. şimdiden teşekkür ederim.
(1) 

Uçurtma uçuracak yer

soguk sularla sulanan aksamustleri #1579963 
İstanbul (avrupa yakası öncelikle) uçurtma uçurulabilecek bir yer arıyoruz. toplu taşıma ile ulaşımı çok zor olmazsa şahane olur. fikirlerinizi bekliyorum, teşekkürler şimdiden.
(3) 

hangi film?

soguk sularla sulanan aksamustleri #1564114 
genç bir delikanlı büyük bir mafya liderinin karşısına çıkar, daha cesur olduğunu göstermek için rus ruleti oynarlar genç galip gelir. büyük bir mafya lideri olur. bir zaman sonra hikayeyi bilen gençlerden karşısına çıkar, rus ruleti teklif eder. aynı şekilde başlamış olduğundan kabul eder, genç ikinci denemede silahı kafasına doğrultur ve silah patlar, mafya lideri olan kişi üzülür falan.

bu sahne hangi filmden? kaç gündür bu sahneler dolaşıyor zihnimde ve bulamıyorum. mafyada bir yükseliş öyküsü gibi bir tema vardı sanki. bilen çıkar mı?
(2) 

Klasik müzik konseri izlencesi

soguk sularla sulanan aksamustleri #1430088 
iyi akşamlar dostlar. mezuniyet için son ödev 6 adet klasik müzik konserinin izlence raporunu yazmam gerekiyor. fakat klasik müzikten anlamadığım gibi izlence de nasıl yazılır bilmemekteyim. ne yapmam gerekiyor? trt 2 youtube kanalında bir takım konserler var. izlesem de ne yazacağımı bilmiyorum. yardımcı olabilecek kimse var mı? dediğim gibi son dersin ödevleri ve yaparsam mezunum ses eden olursa çok mutlu olurum.
(1) 

yarı zamanlı çalışma va gss

soguk sularla sulanan aksamustleri #1396607 
son iki senedir kışın yarı zamanlı çalışan biri hastaneye gitti, sigorta tesciliniz yok dendi. sgk ya gitti eksik günleriniz var dendi. şimdi ne yapması gerek? geçmişe yönelik borç çıkarırlar mı? çıkarır iseler ne kadar olur? bilgisi plan, aydınlatabilecek olan var mı?
(2) 

Türkiye İhracatçılar Meclisi Hk.

soguk sularla sulanan aksamustleri #1384817 
Bir konuda yardımınıza ve yönlendirmenize ihtiyacım var. Kararsız durumdayım. TİM GENEL SEKRETERLİĞİ uzman yardımcılığı personel alımı var. Araştırdığımda ise reel anlamda çalışma şartlarına ilişkin sağlıklı bir bilgi elde edinemedim. Uzman yardımcılığı için değil ama en azından çalışma koşulları, bana katkısı veya iş garantisi hakkında sağlıklı bilgiler edinebileceğim kimse olmadığı için yönlendirmenize ihtiyacım var. Gördüğüm kadarıyla İş kanununa tabiler, 657 DMK'ya değil. Benim için esas olan devlet memurluğundan ayrılmama değecek, kendimi geliştirmeme olanak verecek bir ortamı, en azından uzun vadede (en az 10 yıllık bir süreci kastediyorum) uygun çalışma koşulları olup olmadığı. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
(1) 

Türkiye İhracatçılar Meclisi hk.

soguk sularla sulanan aksamustleri #1384659 
Bir konuda yardımınıza ve yönlendirmenize ihtiyacım var . Kararsız durumdayım .  TİM GENEL SEKRETERLİĞİ uzman yardımcılığı personel alımı  var. Araştırdığımda ise reel anlamda çalışma şartlarına ilişkin sağlıklı bir bilgi elde edinemedim .  Uzman yardımcılığı için değil ama en azından çalışma koşulları, bana katkısı veya iş garantisi hakkında sağlıklı bilgiler edinebileceğim kimse olmadığı için yönlendirmenize ihtiyacım var . Gördüğüm kadarıyla İş kanununa tabiler , 657 DMK ya değil. Benim için esas olan devlet memurluğundan ayrılmama değecek, kendimi geliştirmeme olanak verecek bir ortamı , en azından uzun vadede( en az 10 yıllık bir süreci kastediyorum )   uygun çalışma koşulları olup olmadığı.  Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim . 


İlginiz için çok teşekkür ederim şimdiden.
1

mobil görünümden çık