Benimle hemen görüşebilecek bir psikiyatra ihtiyacım var

metingiller #1593101 
istek başlıkta, acil

Mersini bilen arkadaşlar

metingiller #1544526 
Tren garından Mersin arkeoloji müzesine toplu ulaşım ile nasıl gidebilirim? Mersini bilen ama müzenin yerini bilmeyenler için Hilton otelini geçince yarım kilometre sonra sağda kalıyor (Mezitli yönüne)
(2) 

Siteye erişim sağlayamamak

metingiller #1529874 
dw sitesine erişim sağlayamıyorum, sorun ne olabilir?
(2) 

Bir akustik gitara bakım olarak ne yapılır?

metingiller #1525428 
Ve bu bakımın maliyeti nedir? Teşekkürler

Vize alırken pozitif etki yaratmak

metingiller #1524884 
Arkadaşım için soruyorum,

26 yaşında üniversite öğrencisi bi erkek olarak ABD ye work&travel ile gidiyor. Dönüşte schengen ile birkaç Avrupa ülkesini de gezmek istiyor çünkü bir sene sonra 4. Sınıfın sonunda tekrar ABD ye gitmek istiyor. Schengen vizesinin olması 4. Sınıfta ABD’ye w&t için girmesini kolaylaştırır mı? (Normal şartlarda 26 yaşından sonra ve üniversitenin son sınıfında ABD w&t için vize vermiyor ama bazı durumlarda verdiği oluyormuş)
(7) 

yüksek lisans ve sonrası

metingiller #1460601 
halihazırda bir bakanlıkta devlet memuruyum, her şey yolunda ama istediğim şeyin bu olmadığına kanaat getirerek yüksek lisans yapmaya karar verdim ve 2020 Nisan ayından beri bu doğrultuda çalışıyorum. her ne kadar akademisyen olmanın hayalini kursam da önümde bi belirsizlik var ve bu beni ürkütüyor. başvurmayı planladığım üniversitelerden biri, yüksek lisans öğrencilerimizin okul dışındaki bir işte çalışmalarını istemiyoruz diyor. mevcut işimi bırakıp tamamen (kabul aldıktan sonra tabi) bırakıp derslere yoğunlaşmak istiyorum ama önümü göremediğim için ikisini en azından belli bir süre beraber mi götürsem diye düşünüyorum. siz nasıl bir yol izlediniz akademik kariyeriniz boyunca? Bana ne tavsiye ederdiniz? Teşekkürler şimdiden.
(5) 

akademik araştırmalara ulaşabileceğim online kaynak

metingiller #1453061 
ekonomi araştırmaları (özelde politik ekonomi) için mevcut güncel ve eski tarihli araştırmaların yer aldığı bildiğiniz bir web sitesi var mı?
(5) 

Okuma önerisi

metingiller #1419017 
Distopya kelimesiyle çok sık karşılaşmaya başladım son zamanlarda. Ufak bir araştırma sonucu distopyadan önce ütopya kavramını anlamam gerektiği sonucuna ulaştım. Bu konuda okuma yapmak kavramları kafamda detaylandırmak istiyorum. Okuma önerilerinize ihtiyaç duyuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
1

mobil görünümden çık