(2) 

Hayatin bi dizi olsa...su an hangi sezonu yasiyorsun?

luluki #1593779 
Ilk sezon dogumla basladi ve hangi olayla final yapti? Ikinci sezona nasil baslamistin? Donum noktalarin falan...
Mutlu günler..
(19) 

Toyota bozulmaz efsanesi

luluki #1470207 
Diğer marka araçları toyota dan ayıran nedir? Sürekli arıza mi veriyorlar? Toyota yi bozmak için bu işi kafaya koymak mi gerekiyor? Ya da vw ya da opel çok hassas araçlar mi?
Yoksa hepsi boş muhabbet mi?
(17) 

Universitede uzaktan eğitim şahane değil mi?

luluki #1470063 
Birkac bolum disinda yüz yüze eğitim vakit kaybı ve çok zahmetli değil mi?
(6) 

Aileniz sevgilinizi biliyor mu?

luluki #1468979 
Öğrendiğinde ne tepki verdi? Bilse tepkisi ne olurdu? Tanışırdınız mi? Anlatın işte...
(4) 

Palet kullanarak derme çatma kumes nasıl yapılır?

luluki #1468104 
Paletin ayaklarını toprağa gömmek istiyorum. Arkasına belki destek çubukları. Palet tahtalarını ayırıp işçilik yapmak istemiyorum. En az cabayla 10 tavukluk kumes nasil yapilir? Sizden fikir almak istiyorum.
(5) 

ahlat ağacı

luluki #1467592 
sinan çeşme başında kızla sohbet ediyor. bu olay gerçek mi yoksa sinan hayal mi görüyor? filmin başka hiçbir yerinde sinan sigara içmiyor. sinan ın polisten kaçma sahnesi, babasını ganyan bayinde basma anında bir çok hayal kurduğunu / düş gördüğünü biliyoruz.

spoiler demeyin. bu zamana kadar izlemeyen zaten bundan sonra izlemez.
(2) 

En zengin icerikli en iyi propolis markası nedir?

luluki #1465144 
Damla olarak almak istiyorum. Hepinize sevgiler...
(1) 

ekşisözlük ten the mentalyan a mesaj atabilir misiniz?

luluki #1461147 
ekşiduyuru dan mesaj atamadım burdan sorayım.

ankilozan spondilit tedavisi gören biriyim. hapları alma işini mümkün olduğunca erteliyorum. spor ve takviye besinle ağrıları azaltma çabasındayım. ankara etimesgut taki aktardan aldığınız kürün içeriği nedir? bir de karaciğere zarar verdiğini belirtmişsiniz. uzun süre değilde makul süre bu kürü kullanmayı tavsiye eder misiniz?

ve bu kür hakkında bildiklerinizi mümkün olduğunca anlatır mısınız lütfen.

yardımınız için şimdiden teşekkür ederim. hepimize geçmiş olsun.

sevgiler...
(1) 

Google maps ten bi yerin mesela 5 sene öncesini nasıl görebiliyoruz?

luluki #1451520 
Burdan sormadan 40 yere baktım, bulamadım.
(1) 

Online gazete haberi yapılan site neydi?

luluki #1448539 
Hiç program indirmeden şuraya foto ekle şuraya metin yaz tarzı bi site vardi. Hazir sablonlari dolduruyorduk. Saka amacli gayet amatör işler içindi. Neydi o site?
(4) 

Hadi o mutluluk veren şarkıyı bulalim

luluki #1446658 
2 gündür google da taklalar atarak arıyorum bulamadım. Şarki italyan ispanyol ya da portekizce. Yakışıklı bi çocuk söylüyor. Moço moço diye nakaratı var. Bi on sene öncesinde çok popülerdi. Klibi bi konser ortamında çekilmiş. Şarkıda akerdeon var. Sonlara doğru seyirciyle beraber söylüyor. Daha fazla şey anlatamıyorum hadi ingilizce olsa ıyi kötü bulurum da. canım dinlemek istedi. Bulan iyi hayir duasi alacak.
(2) 

bu müzik tarzının adı ve bu tür şarkıları arıyorum.

luluki #1440288 
söz ağırlıklı değil de müziğin ön plana çıktığı, söylemesi zor adeta senfonik neredeyse operaya yakın bi türk sanat müziği tarzı var. mesela bu akşam bütün meyhaneleri dolaştım istanbul un ya da huysuz ve tatlı kadın.

icrası epey zor aynı zamanda dinlemesi o kadar zevkli şarkıları arıyorum. bi ara klasik sanat müziği diye bişey duymuştum. o şekilde arayınca bişey bulamadım.

hani sanki türk sanat müziğinin özü gibi bişey. saray müziği mi dersiniz dede efendiler in altyapıları mı başka bişey mi bilemiyorum..

bilmem ifade edebildim mi? yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

bu akşam bütün meyhanelerini dolaştım istanbul un. isterseniz söylemeyi deneyin. yapamazsınız:)
www.youtube.com
(3) 

Tamirci arabamız ne olsun?

luluki #1372054 
2 haftadır komşu esnafın torosuyla idare ediyoruz ama yetmiyor. Bankadan kredi çekip bisey alicam. En fazla 30k tutarında olmalı. 3 ay içinde bu borcu katabilirim. Sonra yola devam. Toros yetmiyor doblo da yetmez. Ne alayim? Bütçe 30k. Sehir ici kullanılacak. 40 km hız yapsın arıza çıkarmasın yeter. Yardımınız için şimdiden tesekkurler
(34) 

bölümü bırakıyorum gaz verin lütfen. mimarlıktan tesisatçılığa....

luluki #1370867 
ben yeni nesildeki okuma aşkını anlamıyorum. en başta ben olmak üzere herkes üniversite okuma derdinde. halbuki en güzel yıllar bu yüzden boş beleş akıp gidiyor.

itü mimarlık 2. sınıf öğrencisiyim. 20 ye yakın ders görüp sadece 6 sından geçtim. bu rezil geçen 2 yıla dönüp baktığımda tek tesellim 11 aylık ilişkim oldu. o da akıllı kızmış, tatlı tatlı ayrıldık. sonsuz sıkıcı dersler, aptalca sabahladığım geceler ve amaçsızlık...

bu okul sittin sene bitmeyecek, bitse ne sanki iş mi var? bu amaçsızlık beni bitiren şey oldu. tekrar sınava girip yine salak bi bölümde yılları heba etmek istemiyorum. geçen yıla kadar bi yüklensem tıp kazanırım diyodum artık doktor olmak ta istemiyorum.

18 yaşıma geldiğimde artık kitap defter işinden sıkılmış biriydim. geçer dediler geçmedi. sabah okula giderken otobüs şöförünü görüp özeniyorum. ulan adam bi işe yarıyor ben ancak kitap defter taşıyorum. durakta iniyorum inşaatçıları çöpçüleri görüp gurur duyuyorum. adamların bi gayesi var.

ben neye yarıyorum?

derdim para kazanmak değil, işe yaramak. arkadaş sen derece yapıp bu bölümü kazanmışsın lafı o kadar manasız ki. eee diyor uzaklara bakıyorum.

neyse... bölümden hayır gelmeyecek. ben bi tanıdık yoluyla su elektrik tesisatçılığı işine girmek istiyorum. irfan abi dedi ki: 1 aya işi çözersin 6 aya pratiklik kazanırsın. en beceriksiz adam bile evlere tamire gidip yolunu buluyor. sen inşaat işi de kaparsın. iş te para da çok.

sertifika, kurs işini de o ara halledip bürokrasiyi aşmak istiyorum. en basidinden sabahı kör vakti burda takılmak yerine arabaya bakır kablo yüklemek bana mantıklı geliyor.

ustalık: hem işe yarama duygusu hem hedefin olması hem para.
öğrencilik: amaçsızlık, başarı yok, okul bitmeyecek. bitse de iş yok.

son bi gaz istiyorum duyuru. bu soruyu yazmadan önce 1 yıldan fazladır düşünüyorum. çıkış maalesef yok. gerçi maalesef değil. ben gönüllüyüm bu işte.

okuyanlara teşekkürler, yardımcı olanlara şimdiden sevgilerle...
1

mobil görünümden çık