(1) 

bir dizi arıyorum.

ögürirade #1578814 
bu bir bilimkurgu dizisi, sanırım black millor tarzında bir dizi. ilk bölümünde Kumail Nanjiani oynuyor. kendisi kötü bir komedyen. kimseyi güldüremiyor bir gün biri ile tanışıyor ona bir yetenek veriyor. tanıdığı kişileri komedi malzemesi yapmasını söylüyor. adamda bunu deniyor ilk gösterisinde kedisinden bahsediyor herkes kahkahaya boğuluyor. akşam eve gidiyor kedisi yok! (hiç var olmamış). populerlik hoşuna gidiyor ve sevmediği kişileri ya da internetten bulduğu kötü adamları aratıp komedi malzemesi yapıyor. en son iş çığrından çıkıyor, sahnede kendinden bahsediyior ve yok oluyor.
bu diziyi bilen var mı?
(3) 

usta öğretici sorunu

ögürirade #1494138 
merhaba ben ücretli usta öğretici olarak bir kurumda görev alıyorum. Kurumumun M.yardımcısı ile bazı sorunlarım var kursumla ve üslubu ile ilgili. Müdür bey ile görüştüm ama çözüm bulamadım. bir üst merci neresidir?
(4) 

bir internet kanalını şikayet

ögürirade #1449251 
merhaba arkadaşlar sokakta röportaj yapan ınternet kanallarından birine denk gelmiştim geçen senelerde. röportaj yapabilir miyiz dedi ben de çiddi bi soru soracak düşüncesi ile evet dedim ama bana göre çok gereksiz komiklik olsun diyemidir nedir! bir soru sordu, ilk tepkimden sonra bu soruya cevap vermek istemiyorum dedim ve yanımdan ayrıldı. ben yayınlayacaklarını düşünmedim ama geçenlerde bi bakayım dedim yayınlamışlar mı diye ve yayınlamışlar. e mail adresini bulup mail attıp ama cevap gelmedi.
şimdi arkadaşlar nasıl bir çözüm yolu izlemeliyim savcılığa mı gitsem bilemedim?
(5) 

Ekşi Mayalı Ekmek

ögürirade #1429328 
Ekşi mayalı ekmeği mayalanması için buzdolabında en fazla kaç saat bekletmeliyim?
1

mobil görünümden çık