(1) 

tiktok'ta farklı bir ülkenin akışına ulaşmak?

stationary traveller #1585440 
selamlar azerbaycan'ın tiktok akışına ulaşmak istiyorum. bunun için nasıl bir yöntem uygulayabilirim. oradaki canlı yayın ve video içerikleri görmem gerekiyor.
(1) 

omuzda pütür pütür sivilce

stationary traveller #1585230 
selamlar sıcak ve nemin çok yüksek olduğu bir şehirde yaşıyorum. giydiğimiz kıyafetler özellikle kumaşı kaliteli değilse deriye yapışırcasına terliyor. omzumda çok fazla pütür pütür sivilce izi yer alıyor. bir diğer adıyla tavuk derisi sivilcesi. doktora gideceğim başka bir şey olma ihtimaline karşı ancak sorum şu, buna benzer problem yaşayıp doktor önerisiyle verilen cilt kremleriyle sorunu çözen var mı?

derma roller ile kaş kökü güçlendirip gürleştirme

stationary traveller #1584579 
selamlar bunu yapan var mı? yüzümün sağ tarafındaki kaşımın burun boşluğuna doğru kaşımın uç kısmının biraz gürleşmesini istiyorum. soldaki düz ve uzun tüylere sahipken, sağdaki hafif ve tüy eksikliği mevcut.

vitamin vs. kullanmadan derma roller'ı sadece o bölgeye uygularsam bir sonuç alabilir miiyim?
(3) 

iphonedan iphone'a veri aktarma

stationary traveller #1584262 
selamlar, yeni telefonuma verileri aktarmam gerekiyor. whatsapp konuşmaları, rehber ve 1500'e yakın fotoğrafı icloud ile yedekleyip aktarsam yeterli olur mu? veri kaybı yaşamam değil mi
(5) 

şu an hangi iphone alınır?

stationary traveller #1584016 
selamlar. mevcut durumda sizce hangisini almak daha mantıklı? 14 mü 15 mi? şu an elimde çok temiz kullandığım bir iphone 11'im var. onu da satıp piyasa daha da uçmadan üst modellere geçmek istiyorum. kararsız kaldım.

not: iphone'a para verilir mi tayfa fikir belirtmeyin pls.
(1) 

kaş gürleştirmek için çözüm

stationary traveller #1583791 
selamlar kaşlarımdan genel olarak memnunum ama burun kemiğine yani içe doğru uzanan bölümünü biraz daha gürleşmesini istiyorum. ne yapabilirim bunun için?
(3) 

bir bahis sitesinde e-mailimi kullanarak üyelik açmışlar

stationary traveller #1581479 
önce aktivasyon geldi, tabii ki de tıklayıp aktive etmedim ama şimdi pazarlama mailleri geliyor. bu arada hayatım boyunca bu tarz bir sitede üyelik oluşturmadım ondan dolayı tilt etti. sizce başka bir bilgimi de kullanmışlar mıdır? ne yapabilirim bu durumla ilgili?

araba koltuk döşemesi sigara yanığı nasıl tamir edilir

stationary traveller #1580131 
selamlar, ön koltuk döşemesinde bir yanık izi var. fotoğraf linkte. bunun için döşemeyi doldurup, kumaş boyasıyla kapatanlar var. ne kadar mal olur bu işlem daha önce yaptıran oldu mu?

i.hizliresim.com
(1) 

erzincan şavak bidon tulum peyniri tarzı şarküteri/yöresel ürün önerisi

stationary traveller #1580013 
selamlar, erzincan şavak bidon tulum peyniri tarzında şarküteri veya yöresel ürün önerilerinizi öğrenmek isterim. sos, tatlı, tuzlu, bal, pekmez, et, balık fark etmez kaliteli her öneriye açığım
(2) 

araba tampon çiziği nasıl giderilir?

stationary traveller #1579417 
selamlar, ön tamponda sürtmeden kaynaklı çizikler var. pasta cila kotarır mı?

epimedyum macunu kullanan var mı?

stationary traveller #1578073 
epimedyum macunu kullananlar memnun musunuz? faydası var mı? bir çay kaşığı kadar öneriliyor, etkisi tam olarak ne zaman başlıyor ve bitiyor kullanan kişilerin görüşülerini almak isterim.

duolingo ile ingilizce öğrenme

stationary traveller #1576435 
selamlar, duolingo ingilizce bölümünde kaç kısım var?

1. çaylak
2. turist

bunlar haricinde toplam kaç kısım var ve bu kısımlar a1-a2 vs. açısından neye denk geliyor bilen var mı
(2) 

fermuarsız bot nasıl rahatça giyilir?

stationary traveller #1576301 
selamlar, fermuarsız çok sevdiğim bir botum var ama onu giymek gerçekten bir zulüm. ne yapsam daha rahat giyebilirim?
(1) 

gözlatı nemlendirici krem tavsiyesi

stationary traveller #1575896 
selamlar, uzun süredir yves rocher'nin hydra vegetal kremini (aynı kremin yüz için olanını da ) kullanıyorum ama biraz daha etkili bir kreme geçmek istiyorum. önerilerinize açığım.

yaş 28, erkek

www.yvesrocher.com.tr
(2) 

macbook uyku moduna almak mı kapatmak mı

stationary traveller #1575784 
selamlar, hangisini tercih ediyorsunuz? bilgisayarı günlerce açık bırakmak bana zarar verir gibi geliyor ama insanlar günlerce uyku moduna alıyormuş.
(1) 

twitch yayıncılarına reklam vermek

stationary traveller #1574905 
selamlar, bir markamızın için twitch yayıncıları ile taft coffee gibi uzun vadeli kodlu işbirliği gerçekleştirmek istiyoruz ama nasıl bir model ile çalıştıklarını tam olarak anlayamadık. bu konuda bilgisi olan var mı?

taft coffee yayıncıya özel bir indirim kodu ile %10 indirim kahve kodu veriyor. yayıncı buna biyografi kısmında ve belirli aralıkla chatteki botunda insanlara sunuyor.
(5) 

21 gün şeker tüketmemek

stationary traveller #1574544 
selamlar, daha önce 21 gün veya benzeri sürelerde şeker tüketmeme kararı alanların görüşlerini merak ediyorum. birkaç sorum var. tecrübelerinizi aktarabilirseniz sevinirim, teşekkür ederim. amacım 21 gün sonunda paket gıda, abur cubur, gazlı içecekleri en minimize edecek şekilde hayatımda sınır koymak. tamamen çıkarmak imkansız çünkü tatlıları seviyorum. bunu kabul ederek başladım. temel amaç kilo vermek değil, ideal kilomdayım göbeğim bile yok. vücudumu şekerden uzak tutmaya alıştırmak

1) ilk olarak çok su kaybı ardından 2. hafta yağ kaybı oluyormuş doğru mu?
2) meyvelerdeki şekerleri şeker olarak sayıyor muyuz? her gün bir porsiyon meyve tüketmek bu olaya zarar verir mi?
3) 2. gündeyim henüz kriz geçirmedim. sizce en zorlu dönemi hangi günler ve nasıl o krizle başa çıktınız? önerileriniz var mı?
(5) 

bedelli askerliğe gidince şirket maaş öder mi?

stationary traveller #1572067 
sealamlar, bedelli askerliğe giden biri o ay için de maaş ödemesi alır mı? yoksa şirketten şirkete göre değişir mi?
(2) 

bir numaranın nasıl kaydedildiğini görme

stationary traveller #1572063 
selamlar, kendi numaramı değil ama başka birinin numarasını sorgulayıp başkalarının onu hangi isimle kaydettiğini nasıl görebilirim?
(3) 

halka arzcılara bir soru

stationary traveller #1569144 
selamlar, halka arz edilen hisseleri alıp, 7-10 gün sonra kar zirveye ulaştığında satıyorlar gördüğüm kadarıyla. karları 100-200 tl civarı oluyor. bu biraz saçma değil mi? kaçırdığım nokta nedir? evet ayda 4-5 halka arzdan böyle kar etsen yorulmadan havadan 500 tl kazanıyorsun ama bilemiyorum. bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum. teşekkürler
(1) 

google sheets satır gizlenme sorunu

stationary traveller #1568004 
selamlar, şekilde aradaki satırlara ulaşamıyorum, gizlenmiş sanırım ama sağ tıklayınca gizlenenleri göster seçeneği de çıkmıyor. bu aralıktaki satırları nasıl görebilirim?

hizliresim.com
(1) 

twitterda takip edilesi borsa hesapları

stationary traveller #1565827 
anonim/uzman fark etmez. hisseler ve genel tahminlerini beğendiğiniz kişileri önerebilirisiniz. teşekkür ederim

kültür / sanat alanında içerik üreten influencer

stationary traveller #1565594 
selamlar, kültür sanat alanında takip etmekten keyif aldığınız içerik üreticileri kimler? müze gezen, sanat hakkında bilgi veren, mini lifestyle vloglar çeken vs.

pınar civan, erdem topsakal gibi kişiler de olabilir, bilgicast gibi hesaplar da

teşekkür ederim
(8) 

güneş gözlüğü önerisi

stationary traveller #1562276 
güneş gözlüğünü kozmetik bir ihtiyaçtan ziyade sağlık ürünü olarak gören birisi olarak, tüm standartlara uygun bir markadan almak istiyorum. rayban fiyatları biraz uçuk geldi, evet artık ucuza hiçbir şey yok ama rayban kadar pahalı olmayan ama benzer standartta olan başka var mı? yoksa hiç macera aramayıp rayban mı alayım?
(1) 

istanbulkart ile adanadaki zinci marketlerde alışveriş yapabilir miyim

stationary traveller #1561651 
istanbulkart ile adanadaki migros, a101, bim gibi zincir marketlerde alışveriş yapabilir miyim? şu an şehirde değilim, içersindeki parayı kullanmak istiyorum.
(4) 

istifa etme ve izin ücreti ödenmesi konusunda

stationary traveller #1561351 
merhaba, istifa ediyorum ve bir şey sormam gerek. benden bir kağıda kendi isteğimle istifa ettiğimi ve herhangi bir alacağımın olmadığını yazıp imzalamamı istediler.

sorum şu, isterlerse izin ücretimi vermeyebilirler mi böyle bir durumda? (bu arada davranış olarak herhangi bir sıkıntı yok sadece meraktan soruyorum)
(4) 

ithalatçı garantili ps5 alınır mı?

stationary traveller #1561041 
selamlar, dolar daha da fırmaladan ps5 almayı planlıyorum. en uygun teknosada gibi (daha uygunu olursa link atabilirsiniz) ama ithalatçı garantili yazıyor. bu sıkıntı olur mu?
(7) 

xbox series x mi ps 4 mü

stationary traveller #1560955 
hangisini almak daha mantıklı? ikisini de salıp bütçeyi yükseltip ps5 mi ya da?
(5) 

ticket yemek kartıyla alakalı bir soru

stationary traveller #1560779 
selamlar, 3000 tl yemek ödemesi alıyorum. 17 temmuzda işten ayrılacağım. bu yemek parasının örnek veriyorum 2000 tlsini harcasam, kalan 1000 tl çalıştığım şirkete mi iade olacak yoksa ticket şirketine mi?
(1) 

tişört bel kısmı genişletme

stationary traveller #1560479 
selamlar, oversiz kesim tişörtün bel kısmı olmasından gerekenden dar (üst kısım tam ideal) kumaş kalitesinden dolayı aldım bir şekilde hallederim diye. bel kısmını genişletmek için ne yapabilirim?
(5) 

güneş kremi öneriniz var mı?

stationary traveller #1559614 
günlük hayatta kullanabileceğimiz, herhangi bir yan etkisi olmayan güneş kremi öneriniz var mı? la roche posay almayı düşünüyorum.
(5) 

cumartesi günü terziler açık olur mu?

stationary traveller #1559532 
sb
(6) 

çalışmaktan sıkılmak var mı böyle bir şey?

stationary traveller #1558140 
iyi gelir diye çıkılan 2 haftalık yıllık izin sonrası benzer duygularda kalmak normal midir? iş ortamı güzel, mobing yok, iş 1-2 sene önce hayali kurulan bir iş. ama bir isteksizlik var. nasıl motive olabilirim? teşekkür ederim.
(9) 

kiracıya ne kadar zam yapabiliriz?

stationary traveller #1554793 
selamlar, geçen sene mayıs ayında o dönem piyasası 5-6 bin tl (şu an 10 bin tl civarı) olan bir muhitte emekli babama vicdan yaptırıp 2.500 tlye kontrat imzalayan bir kiracım var. bu kiracı çift türkiye'nin en kurumsal firmalarından birinde çalışıyor, eşi de benzer bir kurumsal firmada çalışıyor. ortada bir kandırılma durumu olduğu için biraz sinirliyim yani. yasal olarak ne haklarım var onu öğrenmek istiyorum. ben de başka bir şehirde kirada yaşayan biri olarak empati kurabiliyorum ve orta yolda buluşmak istiyorum. nasıl bir yol izlemeliyiz? yardımcı olabilir misiniz lütfen. piyasası 1000 tl olan yere 20k çekecek kadar aç gözlü değilim, sadece adaletli bir anlaşma istiyorum. sanırım %25 zorunluluğundan dolayı bunu elde edemeyeceğim gibi görünüyor.
(4) 

haziran 2023'te asgari ücrete zam olacak mı?

stationary traveller #1552848 
sb
(4) 

kurumsal e-mail hizmetini nereden alayım?

stationary traveller #1551906 
kullanıp memnun kaldığınız yerleri yazabilir misiniz?
(1) 

ipad (9. nesil) alınır mı?

stationary traveller #1551832 
selamlar, çalışırken youtube-spotify kullanmak ve genel olarak sit-com izlemek için almayı düşünüyorum. yani biraz 2. ekran gibi kullanacağım. macbook kullanırken eşlik edecek. eğitim indirimiyle 7 bin tl'ye alabiliyorum.
(5) 

toplu taşımada terleme sorunu (istanbul)

stationary traveller #1551744 
selamlar, istanbul'daki toplu taşımalardaki sıcaklık sorunu hakkında ne düşünüyorsunuz? şuursuzca klima kullanılıyor. zaten yoğun hatlarda insan kalabalığından otobüsün içerisi sıcak oluyor, bir de üzerine klima açılınca tam cümbüşe dönüyor ortam. alınlarından terler akıp cam açmayan veya klimayı kapattırmayan insanlar var hep.
(2) 

portfolyo web sitesi açmak istiyorum wix uygun mu?

stationary traveller #1551729 
selamlar, medya sektörü için portfolyo web sitesi açmak istiyorum. sadece yapılan önceki işler ve iletişim-hakkında sayfaları olacak. wix'in vip üyelik paketi iş görür mü? domain'i satın aldık. başka bir şey satın almama gerek yok sanırım vip paketi alırsam.
(2) 

wix mi wordpress mi

stationary traveller #1551425 
birkaç ürün için portföy sitesi kurmayı planlıyorum. hakkımızda, iletişim ve ürün sayfası olacak sadece. sizce hangisinde yapayım?
(4) 

en alınabilir telefon iphone 11 mi şu an?

stationary traveller #1551229 
yıllarca sorunsuz gidecek, aksamadan rahat bir şekilde günlük kullanımda sorun çıkarmayacak en f/p telefon iphone 11 mi? apple fanboyculuğu yapmak istemiyorum ama 2-3 sene sonra aksamalar yapan telefonlar yerine 10 sene rahat kullanılan iphone her zaman tercihim olmuştur. anneme almayı düşünüyorum. 4s'ler bile hala günlük kullanımda ve temel işlevlerde ikinci telefonum olarak iş görüyor. muadilleri hurda bile değil artık. bu yüzden aklıma direkt iphone geliyor. başka önerileriniz olursa dinlemeye, ön yargımı yıkmaya hazırım.

pegasus bilet iptali (deprem bölgesi)

stationary traveller #1550504 
selamlar, adana'ya bu cuma ailemin yanına gidecektim. tekrardan deprem olunca bileti iptal etmeyi düşünüyorum. onlar gelebilirse iptal edeceğim, gelemezlerse gideceğim. şu an durumlar karışık bildiğiniz gibi. en geç ne zamana kadar bileti iptal etme şansım var?
(7) 

depreme karşı güvenilir bina nedir - nasıl olmalı?

stationary traveller #1550105 
selamlar, çok fazla bilgi kirliliği olduğu için bu konuda bilgili olan kişiler varsa sormak istiyorum.

- 5-10 yaşında binaların hepsi sağlam mıdır? (bu yaş aralığında olup yıkılan binalar var)
- 5-10 yaşında olması tek başına yetmiyor yani gerçekten iyi bir şekilde yapılmış olması şart, peki gerçekten dayanıklı olduğunu nasıl anlayacağız?
- en iyi alternatifler max 5 katlı binalarda yaşamak mıdır?

elimizde şöyle bir örnek var: twitter.com

yani bina sağlamsa hiçbir şey olmuyor diyebilir miyiz?
(5) 

istanbul'da yaşayanlar home office konusunda ne durumdasınız?

stationary traveller #1550022 
selamlar, aslında kasım ayındaki düzce depreminden (fena sallamıştı) beri düşünüyordum ama artık son depremle beraber kararımı verdim. çalıştığım starup'ta home office devam edip, memleketime dönmek istiyorum. şu an istanbulda yaşadığım bina 20 yaşından küçük değildir. bu olayı nasıl çözeceğiz? istanbul'da eski binalarda yaşayıp memleketinde daha güvende olacak ve home office çalışabilecek kişiler olarak birlik olunması lazım diye düşünüyorum. pandemi bir fırsattı ama dar görüşlü işverenler bunu değerlendiremedi. linkedin'de iyiden iyiye dillendirilmeye başlandı bu olay. siz ne durumdasınız? çalıştığınız yerde dillendirilmeye başladı mı?
(1) 

sosyal medya - dijital pazarlama alanında remote çalışabileceğim işler

stationary traveller #1549934 
selamlar, bu alanlarla ilgili linkedin ve kariyernet hariç nerelerden iş arayışına geçebilirim? teşekkür ederim
(1) 

borsa-piyasa takibi için öneriler (youtube, twitter vs.)

stationary traveller #1549138 
düzenli olarak piyasa takibi yapabileceğim birileri var mıdır?
(2) 

new balance 530 tarzı bir ayakkabı önerebilir misiniz?

stationary traveller #1548572 
selamlar, new balance 530 benzeri bir ayakkabı önerebilir misiniz?

www.pinterest.com.au
(5) 

taksi çağırmak için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?

stationary traveller #1547866 
özellikle hafta sonu gece eve dönmek için soruyorum. bitaksi mantıklı mı?
(10) 

istanbul'da yaşamak için ideal gelir ne olmalıdır sizce?

stationary traveller #1547596 
hiç borcu olmayan ailesinden de istediği zaman nakit destek alabilen ve ev arkadaşıyla yaşayıp kira ödeyen biri için ideal maaş nedir sizce? ortalama bir sosyalliğe göre düşünebilirsiniz. haftada birkaç gece etkinlik, publarda takılmak, sinema-tiyatro-konser gitmek vs. (bu tip etkinlikler ne kadar sosyal olunursa olunsun haftada 3-4 günden sonra aşırı bayıyor ondan dolayı eşiği öyle belirledim) gibi. yani özetle ortalama bir hayat düşünerek cevap verebilirsiniz. orada burada 50k kazanıyorum. bitik durumdayım diyenleri görüyorum da sizin görüşünüzü merak ettim.
(2) 

macbook klavye tuş hassasiyetiyle alakalı bir soru

stationary traveller #1547317 
selamlar, yaklaşık 6-7 ay önce macbook m1 aldım. herhangi bir sorunum yok ama dünden beri ''y'' tuşuna basarken bazen tuş algılamamaya başladı. daha doğrusu şöyle ifade edeyim, y tuşu çalışıyor ama öncesinde olduğu gibi dokunduğum an yazmıyor, biraz daha bastırmam gerekiyor. diğer tuşlara dokunduğum an yazabiliyorum ama y tuşu için biraz daha sert basmam gerek. hafif dokununca bazen yazmıyor. tuşta bir anormallik olduğu belli. bu zamanla olan bir şey mi yoksa teknik servisle görüşeyim mi? garanti 2024 yılına kadar devam ediyor.
123  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık