(7) 

bebek icin kordon kani saklatmali miyiz?

caliptyca #1587237 
Bu hafta bebegimiz olacak. Kordon kani icin doktorumuz hicbir ise yaramadigini, pazarlama taktigi oldugunu soyledi ama yine de emin olamadim. Bilgisi olanlar paylasabilirse sevinirim
(15) 

ebeveynlere soru; yeni bebek gercekten hayatın sonu mu?

caliptyca #1583275 
Doguma 2 ay kaldi ama kiminle denk gelsem "son iyi gunlerin", "bikac yil sabredeceksin" vs. modunda. Buna eşim de dahil (benden onceki evliliginde bebegin-o zaman 1 yasindayken- velayetini alip 5 yildir o baktigi icin..). Sonradan tatli tatli yumusatiyor gulunce dunyan degisecek ehe ehe diye ama onun da bi tarafi bezgin tabii..

Sonuc olarak su an 3 kisilik bi aileyiz yakinda 4 olacaz ama niye herkes dunyamiz bitecek gibi davraniyor ya da oyleyse neden cocuk yapiyorlar anlamiyorum. Gercektwn boyle mi ya?
(2) 

hamileler icin organik boya tavsiyesi

caliptyca #1582915 
8 aya girerken artik kızıldan beyaza gecisim tamamen beyazla sonuclanmak uzere. Doktorum da organik oldugu surece boyayabilirsin dedi ama hicbir marka bilgim yok. Var midir marka tavsiyeniz?
(6) 

40 yaş icin sevgiliye hediye.

caliptyca #1567364 
Erkeklere hediye almak ne zormus.. ilk dogum gunu hediyem olacak ama yaratici veya farkli bir seyler bulamadim. Fikriniz var midir? Max 5 bin harcayabilirim. Tesekkurler simdiden
(3) 

istanbulda özel sipariş ile masa yapacak bir mobilyacı arıyorum

caliptyca #1396556 
sb. tskler
(8) 

avrupa yakası profiterol ıcın mekan tavsiyesi

caliptyca #1363347 
simdiden tsklerrr
1

mobil görünümden çık