Mekan önerisi (Nişantaşı / Bomonti)

ckorkmaz #1587460 
Bu civarda gece 1'den sonra açık mekan nereyi önerirsiniz? Oturmak ve konuşmak üzerine bir plan, yüksek müzik veya dans aramıyorum. Bildiğim tüm mekanlar 1'de kapatıyor ışıkları.

vodafone red olan var mı?

ckorkmaz #1569179 
siz kullanmıyorsanız kahhve.com için indirim kodu rica edecektim.
(1) 

cmk avukat sorusu (danışmanlık değil)

ckorkmaz #1557588 
hem müşteki hem şüpheli olduğum nur topu gibi bir davam var. şimdilik basit yargılama aşamasında olduğu için henüz duruşması görülmeyecek. karşı taraf bu süreçte bir avukat tutmuş, benim ne yazık ki öyle bir şansım yok. cmk avukatı ile ilgili olarak:

1- hangi durumlarda atanır, benim durumumda mümkün mü?
2- benim bir şey yapmam gerekli mi, gerekliyse hangi aşamada?
(3) 

matkabınızı ödünç alabilir miyim?

ckorkmaz #1549039 
Bir, evet bir, adet vida deliği için matkaba ihtiyacım var. Etrafımdaki kimsede yok ve böyle küçük bir iş için gidip alasım gelmedi. Kadıköy'de birinizde varsa evlerin mesafesine göre 10 dakika ila 1 saat arası ödünç alabilir miyim?
(2) 

kadıköy - dudullu osb

ckorkmaz #1544818 
kadıköy merkezden, dudullu organize sanayi bölgesine en güzel nasıl gidilir?
(4) 

uyuz - wilkinson pomadla 3 günde geçiyor mu?

ckorkmaz #1501995 
internette çok kişi 3 günlük kürü tekrarladığını yazıyor. sadece 3 günde geçiren var mı? evdeki her şey 60 derecede yıkandı, ütüleniyor, yüzeyler temizlendi.

başka uyuz geçiren varsa deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi alırım.

salgın çok kötü cidden dikkat edin.
(11) 

blog okuyor musunuz?

ckorkmaz #1388377 
eskiden wordpress, blogspot, hatta tumblr üzerinden bloglar yazılırdı, okunurdu da. şimdilerde hala yazılıyor mu, okuma işi ne durumda merak ediyorum.

belli bir teması veya konusu olan, "sevgili günlük..." tarzında değil, biraz daha ciddiye alınarak yazılan blogları okuyor musunuz? çok yazarlı içerik veya haber sitelerinden de bahsetmiyorum. birisi çıkıp bir konudaki bilgilerini, fikirlerini belli aralıklarla yazıyla aktarıyor mu internette hala? bir tek manyetikbant örneği geliyor aklıma.

belki böyle bloglar kalmadı, bilmiyorum. sanki twitter ve instagram bizi daha kısa ve hızlı tüketilen içeriklere yöneltiyor, uzun derdi olanlar da vlog çekiyor gibi. toplumsal eleştiri falan değil, cidden merak ediyorum. bugün biri çıkıp ilginizi çeken bir konuda yazsa okur musunuz?
(5) 

kadıköy dişçi tavsiyesi

ckorkmaz #1373913 
mümkünse kadıköyde değilse de çok uzağında olmayan diş hekimi aranıyor. düzgün çalışıp gereksiz pahalı olmayan bir klinik veya muayenehane biliyor musunuz?
1

mobil görünümden çık