(8) 

Özel hastaneler

asteriks #1589955 
Bazı işlemlerde değişiklik oluyordur ama genel olarak şu şundan daha pahalıdır ya da hesaplıdır gibisinden bir deneyime ya da bilgiye sahip olan var mı? Acıbadem,florence,memorial,medical arasında. Özel sağlık sigortası yok, ücretli hasta olarak düşünün.
(1) 

Kapadokya'da tur

asteriks #1569535 
Üç arkadaş farklı şehirlerden geçeceğiz. Orada gittiğimizde katılabileceğimiz doğru düzgün bir tur şirketi bilen var mı? Tur sevmem ama gezilecek yerler çok dağınık olduğu için tur gerekirmiş. Araç kiralamak istemiyoruz. Bir de nerede konaklamak daha akıllıca olur?
(4) 

Sağlam ev alma

asteriks #1556913 
Merhaba,para,kredi vs hallettik diyelim, ev alırken depreme dayanaklı,sağlam bir ev olduğunu nasıl anlayacağız? Her dairenin hazırda yapılmış karotu yoktur herhalde. Bu konuda bilgisi,deneyimi olan var mı?
(9) 

Kira kontratı bitmeden çıkmak

asteriks #1556201 
Bir kiracı bir yıl dolmadan bir evden çıkmak istediğinde kalan ayları ödemeli sanırım. Peki kontratta bir süre belirtilmediyse o zaman istediği zaman çıkabiliyor mu? Ya da kontratta süre yoksa bile şu kadar ay önce çıkmak istiyorum diye haber mi vermeli?
(4) 

Artvin-Rize gezisi

asteriks #1542620 
Bu iki yer de bir süredir aklımızda, ocak gibi gitmeyi planlıyoruz ama emin de olamadık. Ocakta hava gezmeyi engelleyecek kadar kötü mü olur? Araç olmayacak, yaylalar için günlük turlar mı önerirsiniz? İki kadın gideceğiz, Rize'ye hiç uğramayın mı dersiniz? Kalacak yer, gezilecek yerler, yemek yeri önerileri varsa onları da öğrenmek isterim. Trabzon'a önceden gittiğimiz için plana eklemedik. Gerçi henüz bir plan da yok ama heveslendik.
(1) 

Akmerkez mac

asteriks #1529189 
Akmerkez Mace giden var mı? Kanyonun eskisi gibi olmadığı,kalitenin düştüğünü söylüyorlar. Akmerkez şubesini bilen var mı?
(4) 

Konya'da 4-5 saat

asteriks #1528827 
Konya'da 4-5 saat geçirmemiz gerekiyor. Önerileriniz var mı? Mevlana müzesi filan yazıyor nette ama gitmeye değer mi? Vakit geçirmek için neleri önerirsiniz?
(2) 

Exit festival

asteriks #1524982 
Festivale katılmış olanların deneyimleri, önerileri nelerdir? Ya da bu sene katılacak olup araştırma yapmış olan varsa verecekleri tüyolar var mı?
1

mobil görünümden çık