(1) 

Adli sicil kaydı

mantarsevmem #1570577 
Diyelim hakkınızda bir dava açıldı, sonra davayı açan taraf ilk duruşmada davadan vazgeçti. Bu durum adli sicil kaydına işler mi?

Diş eti uzmanı

mantarsevmem #1570404 
İstanbul Avrupa yakasında iyi bir diş eti uzmanı önerebilecek biri var mıdır? Ortodonti tedavisi sonrasında hızlı bir diş eti çekilmesi yaşadım. Muayene eden doktor (diş eti uzmanı) diş eti grefti yapılmasını uygun gördü. Birkaç iyi uzman daha görsün istiyorum. Daha önce işlemi yaptıran var mi onu da merak ediyorum.

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Tişikkütler.
(2) 

Eski flört

mantarsevmem #1570339 
Yıllar önce benden hoşlandığını bildiğim biri var, iletişim kopmuştu şimdi instagramdan tekrar takipleşiyoruz. Her hikayemi beğeniyor, son gönderimi de beğenmişti. Geçenlerde bir hikayesine tebrik ederim yazdım teşekkür ederim dedi sadece. Şimdi yüzsüz gibi tekrar bir konu açıp yazmak istemiyorum sanki çok hevesli görünüyor gibi olacak. Sizce umut var mı yok mu öncelikle bunu merak ediyorum çünkü onu anlayamadım. Umut varsa nasıl davranmalıyım? İlk sefer yazınca konuşmak isteyen insanın niyeti olur naber nasılsın şeklinde devam ettirir diye düşünmüştüm.
(1) 

Ales kursu tavsiye

mantarsevmem #1566385 
Selamlar,


Online olarak ytü’nün kursuna mı kayıt olsam yoksa sorubankasi.net diye bir site buldum ona mı? İlk kez gireceğim için hayli acemiyim yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.
(2) 

Trafik kazası

mantarsevmem #1561303 
Selamlar

Tırla ufak bir kaza yaşadık sağ yandaki lambası tek bir lambası söküldü bir de dediğine göre yanda bir aparatı mı bir şeyi daha sökülmüş açılır kapanır bir şey dedi anlamadım çok. Dışarda yaptıracağız anlaştık, yine de kazıklanmamak için ortalama fiyat ne tutar bilenlere sormak istedim.

Ne tutar ortalama ücret?
(1) 

Bir video arıyorum

mantarsevmem #1466222 
Yabancıların yetenek programlarındandı. Çok kalabalık bir dans grubu Adem ve Havva’nın cennetten kovuluşunu anlatıyordu. Aradım aradım ama bulamadım yardımcı olur musunuz :/
1

mobil görünümden çık