(2) 

the forest oynayanlar el atabilirler mi

unabomber #1578220 
şu kasvetli günlerde biraz kafa dağıtayım diye the forest a başladım. 4 gün uğraşıp kütük ev yaptım. girişi yukarıdaydı. bir de merdiven yaptım ulaşabileyim diye. eve girdim. karnım tok sırtım pek. hemen save aldım.
şimdi evden çıkamıyorum. kapı içeriden yarım açılıyor. dışarıyı görüyoeum ama çıkamıyorum. sanırım merdivenlerin bir kısmı oraya denk geldi. e kütüklerim aşağıda kaldı kapı yapamıyorum. evden çıkamıyorum. delik açıcı deneyeyim dedim ev tamamen yıkılıyor. baştan başlatsam evin içinde başlıyorum gene. nasıl çıkacağım evden?
(4) 

ucuz ucak bileti nasil bulunur

unabomber #1574856 
Selam duyuru. Gitmek istedigim bir yer icin ucuz ucak biletini nasil bulabilirim? Zaman onemli degil. Atiyorum roma olsun. Sure de 4-11 gun arasi esnek. Onumuzdeki bir yil icin en ucuz gidis gelis bileti nasil bulacagim (skyscanner, pegasus, thy tarih istiyor hep)
(8) 

takıdan anlayanlar-bu siteyi bilenler

unabomber #1552859 
selam duyuru. bildirime luxesturkiye.com diye bir site düştü. 3 nesildir devam ettirdikleri takı işine son verdikleri için ciddi indirimleri varmış. soru: indirimler gerçek mi, fiyatlarını ak eden ürünler midir? soru2: siteyi bilen daha önce kullanan var mı? iletişim no falan göremedim, bir şeyler alsak salatalık yollarlar mı:) -bu işlerden zerre anlamam-

satılık bluetooth iş güvenliği kulaklığı

unabomber #1543792 
3m worktunes connect kulaklık. açılmamış kutusunda. 2100tl.
ürün bilgileri ve yorumları için:

www.hepsiburada.com


www.amazon.com.tr
(2) 

şu bilgisayar nasıl

unabomber #1541977 
www.nesiltech.com

yorumlar mısınız? 3-5 sene götürür mü, indirim gerçek mi, fiyatını eder mi? i7 i9 varken i5 ler eskimedi mi? -zerre anlamıyorum, bilale anlatır gibi lütfen
(1) 

amazon.in

unabomber #1512172 
duyuru selam.
aradigim bir seyi amazon hindistan da buldum. sistem-odeme yaparken verginin eklenmesi, yol masrafi- ve guvenilirlik amazon.de veya .com ile aynidir degil mi?
(13) 

iskansız ev hk.

unabomber #1510294 
iskanı olmayan ancak kat mülkiyeti tapusu olan bir ev nasıl olabilir? eğer yasal olarak böyle bir şey mümkünse böyle bir ev alınır mı? -zerre anladığım bir şey değil ancak netten okuduğum kadarıyla iskan olmadan kat mülkiyeti tapusu alınamıyor. ama kat mülkiyeti tapusunu emlakçı gösterdi-
(5) 

kedi işleri

unabomber #1502375 
duyuru selam. her akşam site girişinde karşılaştığımız ve uzunca kendini sevdirmeden bırakmayan bir tekir var. -bir yaşına yakın sanırım. site nispeten güvenli trafik çok yok, sakinlerin çoğu hayvansever, maması, suyu eksik olmaz. keyfi yerinde gibi görünüyor. sağlığı da iyi. yine de havalar malum buz. iyi de anlaşıyoruz. acaba eve almalı mı? yoksa hayvanın özgürlüğünü kısıtlama, iyi ise sev, derdi tasası olursa ilgilen sadece ama eve alma mi dersiniz?
(2) 

lastik sorusu

unabomber #1487844 
selam duyuru. lastiklerimi yenilemem gerekiyor..
-165 70 13 şu anda takılı olan -ford festiva araç. 175 70 13 taksam sorun olur mu?-175 de yelpaze çok geniş.

-esas olarak falken sn832 ve dunlop sp touring ve nokian iline arasında kaldım. falkeni 270 e alabiliyorum güzel fiyat. diğerleri 350 civarı. falken tavsiye eder misiniz?

-400 bantlarına çıkarsam conti eco 6, goodyear efficident compact mevcut.

çok km yapmayan ve agresif kullanmayan-arabam 100 km ye 37 dk da çıkıyor zaten:) ne tavsiye edersiniz?
(2) 

radyo sorunu

unabomber #1467012 
antene elle dokununca cillop, dokunmayınca cızırtı. hemen her kanalda var. bunun bir çözümü var mıdır dostlar? -şehir merkezi, radyo iyi. çekim güzel ama o ince cızırtı deli ediyor:)
(1) 

bu bilgisayar nasil?

unabomber #1455240 
esas kullanim amaci nette dolanmak, film izlemek. cok ust duzey oyunlarla isi olmayan birinin isini gorur mu?
-toplama fiyatlari bir tik altta olabilir bilmiyorum hic, lenovo olmasi olasi bir derdi tasayo en hasarla atlatabilmek icin-
bir de indirim gercek mi yoksa sisirilip indirilenlerden mi?

www.hepsiburada.com
(1) 

defense zone benzeri oyun

unabomber #1447790 
selam duyuru. bu tür oyunlara tower defense deniliyor sanırım. iki sorum var:
-öde kazan olmayan, 2 bölüm geçince silah almazsan da iyi bir taktikle bölümleri geçebileceğin bir tavsiyenz var mı?
-bu oyunlardan gene öde kazan sistemi olmayan, windows da çalışan tavsiyeniz var mıdır? (bilgisayarım epey eski. ekran kartı 128. defense zone 3 ü çalıştırmıyor. çok güncel bir şey olmamalı yani.
(2) 

onedrive hk.

unabomber #1411006 
selam duyuru. onedrive de sakladigimiz dosyalarin tarihleri gorunuyor. bu tarihleri degistirebilmek veya gorunmemesini saglayabilmek mumkun mudur?
(2) 

başka bir Türkiye

unabomber #1385983 
bu içerikte bir yazı vardı. 20 yıl önce iyi insanların yönetimi devraldığı, Türk uzay ajansının başarılarından, su topu kadın milli takımının, üniversitelerimiz başarılarından,konyada dünya tango şampiyonasının yapılacağından bahseden. (içeriği salladım ancak bu mealde ve 20 yılda neleri ıskaladığımızla ilgili, okurken duygulandıran ütopik bir yazıydı) gören, bilen var mıdır?
(3) 

hukukçulara soru

unabomber #1381365 
gizlilik kararı olmayan bir davaya ait dosyalara -ifadeler, savunmalar, karar vb. ulaşabilir miyiz? yoksa bunlar gizli midir?
yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim.
(7) 

bu telefon alınır mı

unabomber #1351799 
lenovo p2.

şimdi:
-çok sık kamp yapan-şebeke dışına çıkan biriyim.
-kamerayı hemen hemen hiç kullanmam zerre önemi yok
-işlemci, ekran, ram hiç anlamam. hiç önemi yok.
-uygulama vb. kullanmam. şişme derdi olmaz -sanırım-

telefondan iki beklentim var: clash of clans çalıştırsın. ve şarjı at gibi gitsin. arada da bluetooth dan müzik yeterli.

bakınca lenovo p2 benim için biçilmiş kaftan sıfırını 1700 civarına alabiliyorum. sürekli powerbank taşımak bir de onunla uğraşmak cazip gelmiyor. yine de fazla mı eski veya benzer at şarjlı telefon tavsiyesi varsa dinlerim.
(3) 

youtube önerileri

unabomber #1345871 
selam duyuru. youtube de videoların sonuna doğru gelen izleme öneri pencerelerinden kurtulmanın yolu var mıdır? son 3-5 saniyede tamam ama videonun daha ortasında iki koca pencere nedir yahu? -ekran görüntüsü ekte-
bunlardan kurtulmanın en azından küçültmenin yolu var mıdır?

eksiup.com
1

mobil görünümden çık