(2) 

İstanbul sonrası başka bir şehir

gilly #1576350 
İstanbul'da doğup büyüyüp başka bir şehre yerleşenler, alışabildiniz mi? İstanbul tam bir kaos evet ama hep bununla yaşamış biri daha sakin bir yerde yaşayabilir mi?
(1) 

All In One Pc Monitör Olarak Kullanılır Mı

gilly #1573760 
İş bilgisayarım (laptop) ve bir adet monitörüm var. laptop'u ana bilgisayar olarak kullanıp all in one'ı monitör olarak kullanabilir miyim?
(4) 

turkcell'den çıkış

gilly #1546031 
turkcell'in her ay, bir önceki kullandığım internet paketini değil de hep bir üst paketi (ve daha pahalı olanı tabii ki) dayatmasından bıktım. eski kullandığım paketi de aldırtmıyor.

bu sebeple yeni bir operatör arayışındayım. hem çekmesi hem fiyat anlamında önerileriniz nelerdir?
(1) 

Aöf kayıt yenileme

gilly #1496690 
geçen sene aöf ikinci üniversiteye kayıt yaptırmıştım ama şu an öğrenci durumum pasif gözüküyor. onu nasıl aktif yapabilirim?
(4) 

Psikolojik hastalıkların sebebi

gilly #1474267 
tam olarak nedir? özellikle ilaçla düzelebilen hastalıklardan bahsediyorum, fiziksel olarak neyi düzeltiyor da daha yaşanabilir hale geliniyor? beyinde etki ettiği özel bir yer mi var?
(5) 

Pdf ölçekleme

gilly #1469946 
Elimdeki pdf dosyasının sayfalarının boyutunu 13,5cm x 19,5cm olarak ayarlamak istiyorum. İnternette nereye baktıysam bulamadım, nasıl yapılıyor bilen var mı acaba?
(1) 

C# / ASP.Net / .Net Core

gilly #1466946 
bu programlar piyasada kullanılan programlar mıdır? MVC tarafıyla ilgili bir iş görüşmesi yaptım ancak bir alt yapım olmasına rağmen şu aşamada yapamayacağım için oturup katmanlı mimari, entity framework çalışmam gerekir. iş bulma anlamında bu konular bana bir fayda sağlar mı?
(6) 

Kedi sahiplenme

gilly #1450774 
yıllardır bir kedim olsun istiyorum, sonunda ailemi ikna edebildim. ancak şimdi de benim korkularım başladı. daha önce hiç evcil hayvan beslemedim. kediler ne yer ne içer, dişi mi alsam erkek mi, bakabilecek miyim, kedi bana alışabilecek mi kafamda bin tane soru var. sevgi kısmından şüphem yok ama büyük bir sorumluluk olacak. ilk kez evcil hayvan sahiplendiğinizde nasıl bir süreçten geçmiştiniz? her türlü öneri ve tavsiyeye açığım
(7) 

gece mail atmaca

gilly #1406140 
diyelim üniversite hocasına gece mail atılır mı? saatten dolayı atmamak mı gerekir yoksa nasıl olsa mail bu, şahsi telefonuna mesaj atmıyoruz sonuçta diyerek atsak olur mu?
(5) 

İphone 5s güncelleme

gilly #1399865 
şu an 10.3.3 versiyonunu kullanıyorum. 5s artık eski bir model olduğu için güncelleme yapmaktan çekiniyordum, telefonu yavaşlatır da bişey olur diye. ama whatsapp'ta bazı emojileri göremiyorum artık. güncelleme yapsam mı? yoksa hiç bulaşmamak mı lazım?
(2) 

Hiçbir şey yapamıyorum

gilly #1398952 
üzerimde inanılmaz bir üşengeçlik var, iş aramam gerek arayamıyorum. sektör değiştirmek istiyorum, onunla ilgili yüksek lisans yapıyorum, ders çalışamıyorum. ne yapmam gerektiği konusunda gayet bilinçliyim, kendimi geliştirmeliyim, o sırada iş aramalıyım, başvurular yapmalıyım. ama yok, tek yaptığım saatlerce salak salak youtube videoları izlemek. ciddi ciddi iq'mun düştüğünü hissediyorum, nasıl kendime geleceğim ben? aptallaşmış gibiyim.
(5) 

Kramp girmesi

gilly #1356322 
Ayağıma çok acılı kramplar giriyor, artık fobi haline gelmeye başladı. Yolda, otobüste girer mi diye çok tedirgin oluyorum kitlenip kalıyorum çünkü. Biraz önce 5-10dk süren bir kramp girdi, tişörtümü değiştirmek zorunda kaldım terler boşaldı. İşin fiziksel yanı sıra bir de psikolojik yönüyle savaş verir oldum, tamam geçti diye kendimi telkin etmem gerekiyor.

Soruma geleyim, şunun eksikliğindendir ya da şu gıda takviyesi iyi gelir dediğiniz bir şey var mı, niye girer bu kramplar?
(2) 

YDS Soru Sıralaması

gilly #1344221 
internette sınavdaki soru dağılımıyla alakalı ilk 6 soru kelime bilgisi, sonraki 10 soru gramer şeklinde diye gidiyor. sınavda da gerçekten bu sıralamayla mı gidiyor, yoksa soru kitapçığı vs. değiştikçe sıralama da değişiyor mu?
1

mobil görünümden çık