(2) 

three body problem gibi dizi/film

kim bilir #1580785 
diziyi beğendim gibi, en azından konusu çok ilgi çekici, bazı oyuncular falan çok kötü, klasik netflix dandikliği var, hbo yapsa efsane olurmuş diye geçirdim içimden ama genel olarak ilgi çekici ve merak uyandırıcıydı. bunun çin uyarlaması nasıl, izlenir mi? çince, japonca, korece şeyleri genelde izlemeyi hiç sevmiyorum ama bu dizi için katlanabilirim güzelse. bir de aynı ilgi çekici/merak uyandırıcı tadı verecek başka film/dizi önerisi olan var mı?
(1) 

şu müziğin ismini

kim bilir #1578399 
bulabilen olur mu? vocaroo.com

şimdiden teşekkürler.
(2) 

burada ne diyor?

kim bilir #1572998 
youtu.be

biplenmesini gerektirecek ne demiş olabilir ki, anlayabilen var mı?
(3) 

oyun oynamak için usb'den live açılacak hafif ve en iyi linux?

kim bilir #1570485 
usb'den live olarak çalıştırıp (sisteme kurulum falan yapmadan), steam ile birkaç basit oyun oynamak (öyle büyük oyunlar değil) için kullanılabilecek en iyi linux dağıtımı hangisi olur?

bir de linux'ta hearthstone oynamak mümkün mü?
(2) 

blackout perde

kim bilir #1559583 
bundan almak istiyorum, yaz da geldi ve güneş ışığı odaya direkt vuruyor. oda karanlık olsun istiyorum gündüz, ısıyı filan da önlüyormuş bunlar miktar sanırım, oh ne güzel. ama hiçbir bilgim yok, kullanan memnun olan varsa internetten nereden alayım sipariş vereyim söylerse memnun olurum. şimdiden teşekkürler.
(4) 

konusanlar niye bipli?

kim bilir #1545893 
konuşanlar ve gibi izlemek için 1 aylık exxen aldım. bir iki bölüm konuşanlar açtım ama küfürler falan bipli. niye ki? paralı platform değil mi bu? gibi'de küfürler falan bipli değil mesela? o da aynı platformda yayınlanıyor, bunda niye bipli? başta bipsiz yükleniyor da belli bir süre sonra mı biplenmiş haline çeviriyorlar nedir anlamadım? tüm bölümleri bipsiz nasıl izleyebiliriz?
(2) 

android tv'den telefona ses aktarma

kim bilir #1526837 
malzemeler:
- 1 adet android tv
- 1 adet android telefon

yapılmak istenen: tv'den telefona wi-fi ya da bluetooth vasıtasıyla ses aktarmak.

amaç: telefona kulaklığı takıp gece film izleyebilmek.

baya aradım internette ama bir çözüme ulaşamadım. forumlarda filan birebir aynı şeyi soran sorular da gördüm çeşitli yıllardan ama çözüm yoktu altında.

bi yolu yordamı yok mu şunu yapmanın? bunca yıl ardından programı filan çıkmıştır belki dedim ama bulamadım bişi. sonuçta iki alet de android, hani nispeten daha esnek olması ya da daha çok seçenek olması gerekir sanki.
yapmak istediğim tam olarak şu işte: www.youtube.com
samsung'un işletim sisteminde yapılabiliyor ama özgür android'de yapılamıyor mu?

bluetooth kulaklık almak istemiyorum şimdi hem durup dururken masraf yapmak istemiyorum hem de her gün onların şarjıyla filan uğraşmak istemiyorum.

vardır bence bir yolu ya? yok mudur?
(4) 

ntv spikeri gülüyo mu ağlıyo mu

kim bilir #1450968 
www.youtube.com

sözlükte "ntv spikerinin depremi kahkalarla anlatması" diye başlık var gündemde.

bu videoda kahkaha görebilen biri var mı? abartı değil mi başlık? hafif siniri bozulmuş gibi kadının, olağan geldi bana.
(7) 

masterchef'te yarışanlara para veriliyor mu?

kim bilir #1447071 
tamam yarışmacı bunlar, kazanmak için yarışıyor filan ama çok zaman ve emek veriyorlar yav.

haftanın nerdeyse her günü var, sürekli bir yerlere gidiyorlar, saatlerce hem fiziki hem mental yorgunluk yaşıyorlar. uzun bir de programın süresi, çekimleri çok daha uzundur.

yarışıyorlar tamam da büyük ödül de o kadar tantanaya değecek bir şey değildi geçen senelerde, verilen emeğe, mücadeleye ve süreye göre cılız bir miktardı.

sonuçta kanalın her gün o içeriği çıkarması için bir aracı oluyorlar, ter döküyolar, emek veriyorlar, haftalarca hayatlarının ciddi bir kısmını adıyorlar. bir dizi oyuncusundan pek farkları yok benim gözümde.

o yüzden merak ettim karşılığında belli bir miktar bir şeyler alıyorlar mıdır acaba? almıyorlarsa yazık valla, o kadar haftalarca aylarca debelen, sonunda bir kişi cılız bir sözde "büyük ödül" kazanacak diye.
(10) 

milli piyango'da hile iddiası videosu saçmalık değil mi?

kim bilir #1343021 
eksisozluk.com

65 sayfa entry girilmiş 2 günde.

video şu 500 bine yakın izlenmiş birkaç günde: www.youtube.com

bütün video biletin tarayıcıdan bilgisayara aktarılmadan önce karalanmış olduğu varsayımı üstüne kurulmuş. iyi de kardeşim önce bileti tarayıp bilgisayarda saat kısmını karalamış olamazlar mı? ee o zaman 20 dakika boyunca anlattığın hiçbir şeyin geçerliliği kalmıyor? ki muhtemelen de öyledir. ben bir belgeyi bilgisayara aktaracaksam önce yalın haliyle aktarırım üzerinde karalanacak yer varsa bunu bilgisayarda yaparım yani kalemle niye karalayayım?

yani ben hiç ikna olamadım, anlatmış da anlatmış bir de. sizin düşünceniz nedir?
(1) 

ne diyor burda?

kim bilir #1333560 
streamable.com

baştaki yorumlarda "türkiye fazla oy almayacak" gibi bir şeyler diyor sunucu ama tam anlayamadım. anlayan biri yazabilir mi?
1

mobil görünümden çık