(4) 

ikinci el otomobi piyasası hakkında....

dertanyan #1587838 
Arkadaşlar merhaba, hiç anlamadığım konular olduğu için size danışmak istedim.
Duyduğum ve biraz gördüğüm kadarıyla ikinci el araç foyatlari düşmüş ve faizler yüzünden piyasa iyice durgunluk, bir gruba göre daha da düşecekmiş diğer grupsa tekra4 yükseleceğini öne sürüyor.
Benim sıkıntım ise şu, yaklasik 8 yaşında eski kasa honda civic aracım var ve çok kullanmadığım için genelde yatıyor, aracın genel durumu iyi ancak yavaş yavaş eskimeye başladı sizce bu piyasa şartlarında aracını satmaya çalışmalı miyim yoksa biraz daha mı beklemediğim? Paraya şu an ihtiyacım 6ok ama kaponin önünde eskimesin görmek üzüyor, araci sıfırlama şansım da çok yuks3k değil ne yapsam bilemiyorum akıl verirseniz sevinirim.
(3) 

Buzdolabi Tavsiyesi

dertanyan #1563262 
Arkadaşlar merhaba.

Buzdolabı ihtiyacı doğdu fakat kafayı yemek üzereyim yardımcı olabilirseniz sevinirim.

20 bin lira bandında 500 litre veya biraz üstünde iyi bir buzdolabi almak istiyorum ama işin içinden çıkamadım, özellikle ürünlerin kullanıcı yorumlarında birinin çok iyi dediğine digeri berbat diyor anlamak mümkün değil.ben ilk başta samsung veya lg düşünüyordum ama şimdi bosch, profilo hatta altus bile güzel gözükmeye basladi bu konuda bilgisi, tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
İstediğim öyle aman aman bir özellik yok, buzmatik olsun, iyi sogutsun bir de omur boyu dayansın yeter :)
(4) 

Aracı kurum tavsiyesi

dertanyan #1545031 
Arkadaşlar merhaba.
Son birkaç yıldır borsada iş bankası üzerinden amatörce işlem yapıyorum. Öyle çok fazla al sat yapan biri değilim genelde uzun vadeli işlem yapıyorum ama son dönemdeki hareketler beni bile kaygılandırmaya başladı. Sanırım artık sürekli yönü yukarı olan bir borsa olmayacak bu yüzden artık bir aracı kurumla çalışmanın daha doğru olacağını düşünmeye başladım. Çok fazla al sat yapan birisi olmadığımdan komisyon oranlarına fazla takılmıyorum. Gerek kullanıcı arayüzü, gerekse hisse öneri, portföy hakıında soru-cevap alma vs yönünden önerebilceğiniz kurumları benimle paylaşabilirseniz sevinirim.
Benim ilk aklıma gelenler (tanıdık yüzler olması sebebiyle) info yatırım ve arayüzü çok işlevli olduğunu düşündüğüm osmanlı yatırım oldu.

Teşekkürler.
(6) 

Laptop tavsiyesi...

dertanyan #1544597 
Merhaba.
Arkadaşlar yıl bitmeden fiyatlar daha da artmadan emektar dizüstü bilgisayarımın yenisini almam gerekiyor. Öyle oyun falan oynayan birisi değilim ama ilerde bir şeye ihtiyacım olursa da kaldırabilsin istiyorum. Gezinirken gözüme huawei matebook d16 16 gb ram 512 ssd olan takıldı. i5 modeli fiyatı 16 bin, i7 olan ise 21 bin lira. Yorumlar olumlu yönde ama biliyorsunuz belli olmuyor bazen reklam amaçlı yorumlar yer alıyor.
Sizden ricam bu cihaz söylendiği gibi iyi midir, eğer buna alternatif bir şeyler önerebilirseniz çok sevinirim. Fiyat olarak bu aralıkta olabilirse iyi olur ama zorlarsam 25 bine kadar çıkabilirim.

Teşekkürler.
1

mobil görünümden çık