(3) 

Havalimanı ulaşım

mekaniker #1593471 
Atatürk havalimanından İstanbul havalimanına toplu taşıma ile en hızlı nasıl giderim?
(5) 

İş durumları

mekaniker #1573492 
Yaptığım işi, çalıştığım ortamı ve kişilerini çok sevdiğim işimi %50 fazla maaş için bıraktım.

Hiç bilmediğim bir şehre taşındım. Şu anki halim en hafif tabirle bok gibi. Ortam çok stresli. Kendi meslektaşlarımla ekip olarak çalışıyorken bir anda 20 kişilik ekibin yöneticisi oldum. İnsanların binbir türlü derdi var. Hep hayalimdi ekip yönetmek ama sanırım hazır değilmişim. Bağlı olduğum müdürümün beklentisi çok yüksek. Ama personel iş yapmamak için kırk takla atıyor. Huzursuzum. Evde bile işi düşünüyorum sürekli. Başlayalı 2 ay oldu ama önümü göremiyorum. Düşüyorum, kalkıyorum hadi devam yılmak yok diye gazliyorum kendimi ama bir şey oluyor gardım düşüyor tekrar. Meslekte 2. yılım. Daha önce de stresli çalışma ortamlarım oldu ama bir şekilde alıştım. Burada sorumluluğumun çok yüksek olması beni endişelendiriyor. Bu durum işime de yansıyor. Performansının çok altında çalışıyorum. Eski şartlarıma dönmek mantıksız gelmemeye başladı. İstemsiz olarak ilan kovalıyorum. Bir yandan da burada çalışmanın geleceği daha iyi. Acele mi ediyorum? Yok olmuyor demek için ne kadar süre lazım? Benzer durumları deneyimlemiş kişilerden tavsiye bekliyorum. Teşekkürler.
(5) 

Ankara

mekaniker #1571547 
Haftasonu sevdiğim bir insanla Ankara'da buluşacağız. 2 günümüz var. Kısmi olarak biliyorum Ankara'yı. O yüzden siz değerli Ankaralılara danışayım dedim.

Koştur koştur olmadan nereleri gezelim? Özellikle kahvaltı ve yemek için nereyi tavsiye edersiniz? Aspava vs. dedik ama meşhur olanlarda Google yorumları pek iç açıcı değil. İlla Aspava diye diretmiyoruz şurası daha iyi deseniz de kabul. Aracımız var. Teşekkürler şimdiden (:
(5) 

Mersin- Tantuni

mekaniker #1561179 
Mersin'den geçerken nerede tantuni yiyelim? Fiyatları gereksiz yüksek olmayan, popüler olduğu için kalabalık mekânlardan ziyade yerel halkın tercih ettiği bir yer olursa memnun olurum? Teşekkürler.
(8) 

Zeytin yenir mi?

mekaniker #1559703 
Bir büyük kavanoz organik zeytinim vardı. Bir kısmı yağın içinde bir kısmı dışındaydı. Üstte kalan kısım yer yer beyaz beyaz olmuş, küflenmiş sanırım. Üst kısmı atsam alttakiler yenir mi?
(15) 

Akşama ne yemek var?

mekaniker #1559206 
Bana da ilham olur belki. Teşekkürler.
(3) 

Sigorta gerekli mi?

mekaniker #1559132 
50 cc altı hacimdeki motosikletlere trafik sigortası gerekiyor mu? İnternete göre bir ara düzenleme gelecekmiş ama net bir bilgi yok.

Yine 50 cc motosiklet önerisi de alabilirim.
(1) 

Kredi kartı

mekaniker #1557644 
Tek çekim 50k alışveriş yapıp bunu 12 ye bölebiliyor muyuz? Bunu da mı kisitladilar? Teşekkürler
(3) 

Debriyaj seti değişimi

mekaniker #1557457 
2007 model araç için parçayı kendim aldım. 2000 TL işçilik istedi 1800 e anlaştık. Debriyaj seti+rulman değişecek. Nasıl fiyat?
(17) 

Kılıçdaroğlu 2. turda kazanırsa

mekaniker #1557437 
Tüm üst düzey yöneticiler değişir tamam. Kararnameler ile de belli şeyleri değiştirebilirler fakat meclis çoğunluğu cumhur ittifakında, nasıl olacak? Anayasaya göre kanun cbk dan üstün. Salt çoğunluğu sağladıkları için ilk seferde olmasa da ikinci seferde istedikleri kanunu geçirebilir cbk yı devre dışı bırakacak kanunu geçirebililer. Bu ihtimal için ne dersiniz? Öyle olsa dahi sonu erken seçim gibi gözüküyor.
(5) 

Bu dönem arsa alınır mı?

mekaniker #1557015 
Araba sorusunu görünce ben de sorayım dedim. İnternete düşse en az 600 den gidecek bir yeri 400 e bulduk sahibinden. Fakat seçim öncesi malum herkesin bir beklentisi var. 160 kadarını kredi kullanıp alalım diyoruz. Seçim sonrası en kötü senaryo ne olur?
Ne dersiniz duyurunun müteahhitleri, yatırım guruları?
(1) 

Arsa için kredi

mekaniker #1557014 
Bir arsaya niyetlendik. 160k kadar açık var. Bu miktarda ihtiyaç kredisi çekemiyoruz malum. Bankaya ipotek göstermek falan dediler. Bana yabancı kavramlar bunlar. Nasıl olacak? 5 yıl vadeli olursa faizi kaçtan verirler? Teşekkürler.
(6) 

Çok hızlı oyladiniz

mekaniker #1556808 
Ekside enrtryleri okurken çok sık karşılaşıyorum. Ne kadar yavaş okursam okuyayım oy veremiyorum. Sürekli bu uyarıyı veriyor. Nasıl aşarız?
(1) 

Altın, dolar nereye?

mekaniker #1555345 
Bir miktar altın borcum var. Kapatmak istiyorum ama kuyumcu banka arasında 24 ayar için 120 TL nin üzerinde makas var. Korkunç!

Millet seçim atmosferine kendisini kaptırmış. Herkes altın, döviz kovalıyor. Haliyle hepimizde bir yükselecek beklentisi mevcut.

Daha çok dünya piyasalariyla ilgilenen, verileri takip eden varsa -elbette ytd - altın dolar nereye gidecek? Seçim sonrası belirsizliği sormuyorum. Bizden bağımsız olarak soruyorum. Dünyada dolar zayıflıyor, ne bileyim Ukrayna savaşı yüzünden ons altında yön aşağı gibi şeyler daha çok aradığım. Teşekkürler :)
(4) 

Yemeksepeti kampanyaları

mekaniker #1554130 
Mesela ilk siparişe 50 TL vs gibi kampanyaları Yemeksepeti mi karşılıyor yoksa restaurantlar mı?
Yine jokerleri kim karşılıyor?
(4) 

Vitaminler-Hangi platform

mekaniker #1553985 
güvenilir olarak hangi online platformlardan alıyorsunuz? Eczane ve internet arasında aşırı fazla fiyat farkları var. Yine de eczane mi en güvenilir?
(3) 

HGS olmadan

mekaniker #1553876 
araç yeni. HGS olmadan İzmir otoyolunu kullansam daha sonra HGS çıkarsam sorun olur mu? Teşekkürler.
(3) 

Su arıtma

mekaniker #1552986 
Uğur' un şu modelini beğendim. Kaçak su sensörü vs de varmış. Kullanan var mı? Bu fiyatlarda onerebileceginiz başka cihazda olur. Teşekkürler.

www.ugur.com.tr
(4) 

Jakuzi- Rahatlamak için

mekaniker #1552768 
Jakuzi suyuna rahatlamak, gevşemek için atılan bir nane vardı. Birşey tuzuydu ama net hatırlamıyorum. Neydi o?

Sizin başka bir öneriniz varsa bu amaç için lütfen paylaşın. Teşekkürler.
(7) 

Ankara hk.

mekaniker #1552251 
Kastamonu sorusu sordum. Ankara seçeneği de mevcut. Elbette Kastamonu ile kıyas kabul etmez ama malum şartlar.

Deprem sonrası çok göç aldı vs deniyor. Sizin gözleminiz nedir bu konuda? "Kiralık ev bulmak inanılmaz zor ve şartlarına bakmadan minimum 7-8k gözden çıkar." dedi bir arkadaşım. Bu miktarda kira verirsem istediğim birikimi yapamayacağım. Bakanlıklar bölgesinde iş yerim. Her gün 2 saat yol gitmeden bekar birinin giderleri ne olur ortalama olarak? Tavsiyelerinize açığım. Teşekkürler.
(2) 

Kastamonu merkez

mekaniker #1552249 
Devlet memuru için nasıl bir şehirdir? İklim, yaşam maliyetleri, insanı vs gibi tüm bilgilerinize ihtiyacım var. Ana ulaşım hatları dışında kalması ve coğrafi koşullardan dolayı pek gelişmemiş ve tutucu deniliyor. Siz ne dersiniz?

Deprem riski düşük gözüküyor. Uzun vadeli düşünüyorum.
(2) 

Kredilere ne oldu?

mekaniker #1552229 
100k 24 ay vadeli krediye 1.8-1.9 oran verirken faizler 3 ün üstüne çıkmış bu miktarlarda. Ne oldu bir anda?
(2) 

Euroyu nereden alalım?

mekaniker #1551386 
Bir ilçeye geldim. 2bin euro lazım oldu. İlçede döviz bürosu yok. Bankalardan fiziki olarak temin edebiliyor muyuz?
(7) 

Depremzedelere yapılacak

mekaniker #1550071 
evler sadece ev sahibi olanlara mı yapılıyor? Kiracı olup evi yıkılanlara da mı ev verilecek?
(7) 

Altın borcu

mekaniker #1548606 
52 gr altın borcum var. Bu borcu 1 sene içinde ödemeliyim. Malumunuz Türkiye seçime gidiyor ve seçim sonrası dövizin artacağı kanısı oldukça yaygın. Kredi çekip kapatsam mantıklı olur mu? Kredinin 8k faizi olacak altının gramı 1400 un üstüne çıkarsa zarardayim demektir. Ne dersiniz?
(55) 

Eskiler neredesiniz?

mekaniker #1547204 
Angelus için duyuru açınca hüzünlendim. Neredeyse 10 yıldır duyuruyu takip ediyorum. O zamanlardan hatırladığınız kimler var?

Bir çoğu herhalde artık yazmıyor. Ben farklı zamanlarda birkaç nick değiştirdim. Yoksa siz de mi öyle yaptınız? :D Der Meister vardı onu hatırlıyorum. Aktif kullanan birini ona benzetiyorum ama belki değildir. Kaptan bi abi vardı nickini hatırlayamadım. vlog falan çekiyordu. Arnold reis vardı. Elo da bırakmış herhelde. Yine @senialanağlasıns*kiniçalıyabağlasın vardı gs ünili. Ne gülerdik nickine. Şaka maka buranın dinozoru da benmişim. Hey gidi günler.. :)
(1) 

Nereden bulurum?

mekaniker #1546599 
Aracın yaklaşık 15*20 cm lik bir kısmını deri ile kaplamak istiyorum. Bu boyutlarda çok ince olmayan hafif dokulu siyah deri nereden bulurum en kolay?
(2) 

Bu krediyi ne yapayım?

mekaniker #1544474 
Bir araba beğendik. 100k 24 ay kredi çektim. Oran 2.1 den. Adam vazgeçti. Başka araba bakıyorum ama millet çıldırmış. Ne yapayım bu parayı yeni araç bulana kadar da para erimesin?
(1) 

Baba telefonu

mekaniker #1540050 
Ekseriyetle YouTube, WhatsApp kullanılacak, görüntüsü dandik olmayan 4000 TL civarlarinda baba telefonu önerebilir misiniz? Teşekkürler.
(2) 

87 model klasik?!

mekaniker #1536865 
Başlıktaki arabayı almaya niyetlendim. Araç çok düşük kilometrede. Bazı kaporta işleri var. Km ve hasar kaydı sorgulamasını yaptırdım. Satıcının söylediği gibi. Motor çalışma videosunu falan attı videodan iyi gözüküyor. Yarın bakacağım başka nelere dikkat edeyim, bakayım? Önerilerinizi alırım. Teşekkürler.
(1) 

Reflü olduğunu nasıl anlarız?

mekaniker #1534046 
Merhabalar. Mide tarafımda kaburganin bittiği yerde ağrı var. Geçen gece mide yemek borusu tarafında yanma da oldu. Genel belirtisi olarak mide asitinin yakması gösteriliyor ama bende her zaman olmuyor. Genelde tam göğüs kafesinin orta noktası sanırım iman tahtası diyorlar oralarda ağrı yapıyor. Reflü müdür? Sizde hangi belirtileri var? Hangi doktora gideyim?
(4) 

Euro dolarda şu an

mekaniker #1494470 
makas niye bu kadar fazla? Bir çok mobil bankacılıkta durum böyle.
(1) 

Çalışma koltuğu

mekaniker #1489649 
veya sandalyesi tavsiyesine ihtiyacım var. Uzun saatler geçireceğim için ergonomik ve kullanışlı olması oldukça önemli. Bütçe 500 TL. Teşekkürler.
(2) 

Karşıyaka fırın

mekaniker #1487115 
Karşıyaka belediyesi civarında güzel gevrek ve boyoz alabileceğim bir fırın önerebilir misiniz? Ek olarak İzmir tulum için mandıra önerisi varsa alırım bir dal :)
(6) 

Çeşme

mekaniker #1483008 
Yarın günübirlik Çeşme ye gitmeyi düşünüyorum. Nerede denize girilir, nereler gezilir, nerede ne yenir? gibi önerileriniz varsa dinlemek isterim. Teşekkürler.
(8) 

Matebook

mekaniker #1481953 
Huawei matebook d16 16gb ram modelini nasıl bilirsiniz? Ofis ve günlük kullanım için alacağım. Görünümü ve malzeme kalitesi hoşuma gitti. En az 5-6 sene kullanmak istiyorum. Tüm stoklar tükenmiş ama sadece 1 tane mağazada bulabildim. Fiyatı 8500 tl. Huawei ne zaman geleceği ile ilgili birşey söyleyemiyor. Gelse bile kur yüzünden bu fiyata zor. Bu fiyata bu bilgisayar ne dersiniz?
(5) 

Keşkek

mekaniker #1481927 
Çocukluğum Ege'de geçtiği için düğünlerde yapılan o muhteşem etli keşkeği unutamıyorum. Bazı mekanlarda meze olarak var ama etsiz. Bir süreliğine İzmir'e geldim. Doyasıya yiyebileceğim bir mekan var mıdır? Güzel yapan. Teşekkürler.
(4) 

İzmir kebapçı

mekaniker #1481754 
İzmir'de şöyle 6 kişi oturup güzelce yemek yiyeceğimiz mekan öneriniz var mıdır? Ocakbaşı olabilir kebapçı olabilir. Önerilerinizi bekliyorum.
(2) 

Mavibahce avm

mekaniker #1481096 
Bostanlı sahilden nasıl gidilir?
(2) 

1 Mayıs

mekaniker #1477293 
Kargolar açık mı? Evime 15 dk mesafedeki kargo şubesine yürüyerek gitsem sorun olur mu? Teşekkürler
(5) 

Lescon

mekaniker #1476081 
Daha önce bu markayı kullanmadım. Ayakkabıları nasıldır. Çok başarılı günlük ayakkabı modelleri var. Deneyimlerinizi yazar mısınız? Teşekkürler.
(8) 

Akşama ne pişirsem

mekaniker #1475670 
Unonun lavasi var arasına koyup yemelik öneri arıyorum. Var mı farklı alternatif tarifi olan? İş çıkışı markete uğrarım. Teşekkürler.
(5) 

Trafik sigortası

mekaniker #1469968 
Aracımın sigortası bitti. Online olarak yaptırmayı düşünüyorum. Deneyimlerinizi merak ediyorum. Şu site iyidir derseniz o da güzel. Teşekkürler.
(4) 

Durumlar nasıl?

mekaniker #1468661 
Üniversiteli arkadaşların durumlarını merak ediyorum daha çok. Nasılsınız? 3 dönemdir okula gitmemek nasıl hissettiriyor?

*Üniversiteli olmayanlar da yazabilir. (:
(4) 

Tavuk döner

mekaniker #1464649 
Lavaş alıp tavuk döner yapmak istiyorum. En lezzetli ve kaliteli hazır tavuk döner hangisidir? Et döner önerisi de yazabilirsiniz. Teşekkürler
(3) 

İzmir

mekaniker #1464127 
Mesaiden sonra kokoreç yiyelim dedik. Güzelyalı taraflarindayiz. Araba var. Nereyi önerirsiniz?
(2) 

Kültür mantarı

mekaniker #1463985 
Dilimlenmiş şekilde migrostan aldığım kültür mantarının paketinde skt 19 Ocak yazıyor. Yenir mi? Çöpe mi?
(7) 

Kripto borsası

mekaniker #1461557 
Komisyon oranları minimum seviyede olup güvenilir ve kullanışlı olan yüksek hacimli bir borsa önerir misiniz?

Türk borsalarının makasları fazla. Önereceğiniz borsaya en avantajlı şekilde hangi yolla para aktarabilirim? Teşekkürler.
(6) 

donmuş tavuk

mekaniker #1457709 
Buzlukta skt 3 kasım olan tavuk göğsü var. Alındığı tarihte skt uygundu ve hep buzlukta bekledi. Hepsini yiyemeyeceğim o sebeple haşlayıp bir kısmını geri buzluğa kaldırsam uygun olur mu?
(7) 

Pozitiflerin

mekaniker #1457458 
bulaştırıcı etkisi ne zaman sona eriyor? Ayrıca temaslı olduğum için 4 Aralık tarihinde 18 aralığa kadar karantina da kalmam gerektiği söylenmişti. 7 Aralık covid testim negatif. HES kodumu sorguladığımda risksizdir yazıyor. Bu karantinanin bittiğini gösterir mi? 184 ve WhatsApp hatları cevap vermiyor.
12  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık