(32) 

Güncelleme! İlginç bir tanışma ve devamı. Akıl, fikir istiyorum.

Cremisi #1583041 
Akadaşlar, gönül işi demesek de ilgimi çeken biriyle ilgili akıl istiyorum. Rutin gece kedi beslememi yapıp dönerken karşıdan bir erkek geliyordu. Ne güzel yapıyorsunuz vs konuya beslemeden girdi, sonra nerde oturuyorsun nerelisin vs aynı memleketli çıktık:) yaşımı sordu, direkt büyüğüm dedim, çünkü o genç belli:) ne kadar dedi, 30 mu, hayır. 35 mi, hayır. 39 dedim:) şok oldu, hiç göstermiyorsun dedi, sporcuyum çünkü dedim. Sonra evlendin mi vs muhabbetleri, normalde başkası sorsa çeker giderim ama saçma bi sevimliliği, samimiliği vardı. o kadar çenesi kuvvetli ki, sporcuyum deyince instagramını açtı bakayım vs derken ekledi. O 31 Yaşında.
Gece msg attı, ertesi gün de akşam yürüyelim mi dedi. Rutin besleme yaptığım için oturduk biraz. Ertesi gün de akşam aynı şekilde oturduk.
Bana, çok çekicisin güzelsin ama soğuksun. itiraf ediyorum seni gördüm çok beğendim ve bir bahaneyle tanıştım vs dedi. tanımadığım ve hiçbir şeyim olan birine nasıl davranmamı bekliyorsun ki, ayrıca böylesine soğuk değil cool denir deyip güldüm:) haklısın dedi. nasıl böyle güzelken evlenmedin dedi. evliliğe ikna edecek biri olmadı diyelim dedim:) Tanımadığım insanlara özel hayatımla ilgili detay vermek istemiyorum çünkü. Onun da 2 yıl önce ilişkisi bitmiş. Sonra bi ara telefonla meşgul oldu, ben de hiç hoşlanmam o durumdan. Neyse sonra ertesi akşam için görüşelim dedi, ayrıldık.
Ben o gece aptallık yaptım kabul ediyorum, keşke yapmasaydım:) ben sana küstüm yazdım, o da hemen, neden ne oldu ki deyince bilmiyorum. somut sebebi yok:) dedimdgkdkj aslında telefonla ilgilenmesiydi konu, yazmadım. O da o zaman sağlık olsun dedi. Tatlı rüyalar vs dileyip yattık.
Bu olay perşembe gecesi yaşandı, bugün pazar, ses yok. Hikayelerime bakıyor. Dün hikaye atmış çok yoğun bir iş hayatı var, onunla ilgiliydi.

Hissim şu. Beni tanımıyor, ama fiziksel olarak beğeniyor, muhabbetim de hoş geldi hatta direkt evliliğe kadar düşünürdü, tabii yaş farkı olmasaydı:) çünkü ailesini, yöresini ve azçok muhabbetten yapısını da anladığım kadarıyla bazı konularda geleneksel düşünüyor. Mantığına ters 40 yaşındaki bir kadınla evlenmek. O yüzden uzak durmak istiyor gibi, beğenisine rağmen.
Bana gelirsek, cesur adamlar ilgimi çekiyor, ayrıca böyle saf bir tatlılığı var, samimi. Tanımak isterdim. Fakat şu durumda ne yapacağımı bilmiyorum. Bir adım atsam mı, yoksa hiçbir şey demeden geri mi dursam? Eğer o akşam küstüm yazmasaydım keyfi bilir diyerek asla yazmazdım. ama orada saçmaladığımdan ötürü bir şey yapmam gerektiğini düşünüyorum.
Erkek olarak bakış açınızı merak ediyorum.

Amacı yatmak vs demeyin, öyle bir ihtimal olmayacağını yaşam tarzımdan dolayı gördüğü andan itibaren kendisi biliyor.

Güncelleme-
Arkadaşlar adam pisliğin teki çıktı:D
Başını sormuşum, sonunu da yazayım:) Hemen özet geçiyorum.
Buraya yazdıktan sonra çoğunluk adam tırt dediği için normalden fazla mesafeli durdum amacını anlamak için. Besleme saatlerimi bildiği için çıktığım zamanlarda geliyordu, gün içinde reels vs gönderimi, beğenisini vs söylemeye devam etti ama bişey vardı inandırmayan. Yine beslemeye çıktığım bir akşam geldi geyik vs giderken bana sarılmaya çalıştı ben de ittim napıyosun sen diye, çok bozuldu sonuçta bir yola çıkacaksak sana sarılmak istemem normal değil mi dedi. Ben o yola böyle çıkmıyorum ve şu an sarılamazsın evet dedim. Sonra yanlış anladın, sadece dayanamadım dedi. Ben besleme çıkış saatimi değiştirdim, özür vs dilemedi, reels atmaya devam etti, 3 kez görüşmek istedi neden o saatlerde çıkmadığımı sordu ben de işim olduğunu söyledim çünkü bi daha gece görmek istemedim onu ve napacak diye durdum.
1 hafta sonra hikâyelerime bakmadığını farkedince beni takipten çıktığını gördüm ve madem çıkıyorsun direkt engelleseydin de seni takipten çıkartma zahmetine girmeseydim yazıp güldüm, bu kadar zoruna gideceğini bilmiyordum yazdı. Zoruma gittiğini mi düşünüyorsun gerçekten:) deyince iyi günler yazdı ben de ne uğraşcam deyip sildim.
Dün WhatsAppta annesinin bulduğu kızla aileler vs foto atmış sözlenmiş sanırım:) sorum şu: arkadaşlar, o kadar zavallısın ki:) minvalinde bişey yazıp engellemek istiyorum, bi yandan da lan boşver diyorum ama hak ettiğini duyması gerekmiyor mu sizce de :)
İyi ki buraya yazmışım, ben o kadar cesaret edemez diyordum çünkü. Yaş kaç olursa olsun saflık baki bende, anladım kardeşlerimşdfkj
(11) 

Akrabayla alışveriş vs

Cremisi #1582518 
Gerçekten asabım bozuldu, karmaşık yazabilirim.
Kick boks dersi veriyorum, kuzenim, 9 yaşındaki yeğeni için ders almak istedi. Garantiye almak için hiç spor geçmişleri olmadığından deneme dersi yaptım, sevdiler! düet 10 ders satın aldılar. 2 ders yaptık, 3.sünde çocuk ağladı yapmadı, kuzenimle yaptık.
Şimdi de ağlıyor gelmek istemiyor diye iade istediler, salonumda da iade yok, ona rağmen hocam 10 ders düet reformera dönüştürelim dedi.
Kuzen diyo ki ben hesapladım 10 ders az, vs. Ben de, normalde ödeme alındığından ders değişiminde hoca vs farklılığı olduğundan bu bile yapılmaması gerekiyor ama rica ettiğim için oldu, ki ben aldığım ödemeyi reformer hocasına vericem dedim. Şimdi diyo ki kendim ders alsam daha kârlı yol vs reformer zararda oluyorum:)
Şeytan diyor ki lanet olsun de ve kendi cebinden iade et. 2 kuruş için gidip patronlarıma tekrar anlatmak istemiyorum, ayrıca kuzenime de şu saatten sonra ders vermek istemiyorum. Şuurlu düşünemiyorum, akıl verirseniz sevinirim.
(2) 

Vizyonda izlenecek çok iyi bir film var mı?

Cremisi #1492051 
Sinemaya gitmeyi özledim ama gittiğime değecek bir film istiyorum.
(6) 

WhatsApp gelişmesi üzerine neden telegram-bip yerine Line tercih edilmiyor?

Cremisi #1461960 
Ciddi merak ediyorum.
(5) 

whatsapp web kullanıldığında tüm sohbetler geçmiş vs açılıyor mu?

Cremisi #1439394 
Hiç kullanmadım, nasıl oluyor merak ediyorum.
(21) 

Öyle bir film söyleyin ki ağlamaktan ciğerim sökülsün.

Cremisi #1439140 
Gerçekçi, insanı dağıtan ağır dram istiyorum. Aşk filmi de olur, sayko aşk filmi de. Yeter ki klişe olmasın. Çekilen bu tür çoğu filmi izledim ama elbet kıyıda kalmış vardır. Avrupa filmlerinde özellikle izlemediğim yok gibi:( yine de umutluyum.
(2) 

Burnu akan, aksıran kedilere yapılabilecek şey nedir?

Cremisi #1432702 
Bahçede Doğumlarından itibaren bakımını üstlendiğim 7 kedi var, artık 1 yaşlarına geldiler. Kızları kısırlaştırdım, ciddi sağlık sorunlarında veterinere götürüyorum. Bir süredir neredeyse hepsinde burun akıntısı, öksürük var. İştahları iyi. Birinin ateşi var diye önceki hafta götürüp 4 gün antibiyotik yaptırdım iyileşti fakat kardeşleriyle beraber olduğu için yine burnu akmaya başladı. Maddi açıdan 7 kediyi günlerce aşıya götüremem. Sizin böyle durumlarda şurup vs uyguladığınız sonuç aldığınız bir tedavi var mı? Teşekkür ederim.
(8) 

7. Aya girmiş ama kızgınlığa girmemiş dişi yavru kedi kısırlaştırılır mı?

Cremisi #1409126 
Dün kızgınlığa giren yavruyu sordum, kardeşleri kızgınlığa girmedi, boyut olarak da ufaklar ama 7. Aydalar. Operasyona girseler sıkıntı olur mu? Tam 6 aylık dişi yavru kısırlaştıran var mı?
(6) 

7. Ayına henüz girmiş yavru kedi kızgınlığa girdi!

Cremisi #1409025 
Kızgınlıktaki kedi kısırlaştırılır mı? Çiftleşse hemen hamile kalır mı? Bu bizim apartmanda vs baktığımız bir yavru ve şu an doğurmaması gerekiyor:( tecrübesi olanlar yazarsa çok sevinicem.
(1) 

Videodaki şarkının adı nedir?

Cremisi #1393567 
Biliyorsanız çok mutlu olucam! streamable.com
(2) 

Avcılar’da hayvan hastanesi varmış, randevulu mu, numarası nedir?

Cremisi #1391708 
Bilen varsa bilgi verirse çok sevinirim. Bir yavru kedi var tanı koyamıyorlar 1 haftadır ilaç kullanıyoruz gözle görülür gelişme yok ve 300 lira ödedim. Kesin sonuç alacağım uygun fiyatlı işini iyi yapan vicdanlı veterinerler orada var mıdır? Beylikdüzünden nasıl gidilir?
(2) 

TV+ kumanda arkasındaki klavyeden şifre nasıl giriliyor?

Cremisi #1390829 
Sayı giricem fakat olmuyor, sayı kısmına nasıl geçiliyor?
(18) 

Arkadaşınız evli biriyle ilişki yaşıyorsa tepkiniz ne olur?

Cremisi #1385648 
Kendisi de evli fakat ayrılık aşamasında, boşanma kararını verdi. Boşanma kararı sırasında tanıştılar ve başından beri adamın evli olduğunu biliyor, diğeri de ayrılık aşamasında olduğunu biliyor. Erkek ayrılamıyor karısının elbette haberi yok. Karısı tarafında ciddi bir durum olduğu için ayrılamıyor. Arkadaşınız olan Kız tarafı size aşık oldum diye anlattığında ne tepki verirdiniz? İkisi de yetişkin bana ne mi derdiniz? Elbette iki tarafta da çocuklar var.
1

mobil görünümden çık