(4) 

Booking yurt içi rezervasyon

i am a legal alien #1587953 
Booking'ten yurt içine VPN ile bağlanarak rezervasyon yaptığımda otele gittiğimde bir sıkıntı yaşar mıyım? Yakın zamanda tecrübe eden var mıdır?
(1) 

Tatil yeri önerisi

i am a legal alien #1580807 
Elimizde 60 yaşlarında iki kişi ve bir tane de evden çalışacak olan birey var. Temmuz sonu toplamda 1 hafta kalmayı planlıyoruz. Sakin bir bölgede ama aynı zaman da çarşısı veya tekne turu vs olan yerlere en azından arabayla gidilebilecek mesafede olan bir yer arayışı içerisindeyiz. Adrasan'ı düşündük ancak apartların bungalov olması kafamızı karıştırdı. Sıcak olur mu, böcek olur mu vs.

Önerilerinize talibim, teşekkürler.

Kısa çıkan schengen vizesine itiraz

i am a legal alien #1576796 
Merhaba, Almanya'ya başvurmuştum. Toplamda iki seyahatim vardı. Vizesi süresi maalesef ikinci seyahati kapsamıyor. İki seyahatte Almanya'ya ancak ikinci seyahat akrabada kalmalı. Davetiye yoktu ancak gayriresmi bir dilekçe vardı. Konsolosluğun sitesinde masrafları kendiniz karşılayacaksanız gayrıresmi olabilir yazıyor. Buna güvenerek davetiye istemedim. Ancak şimdi davetiye isteyerek vizeye itiraz etmeyi düşünüyorum. İtiraz durumu sadece redde mi oluyor yoksa bu şekilde de mümkün mü?
(2) 

El bagajını tartarlar mı?

i am a legal alien #1557780 
Merhaba,

Online check in yaptım. Kontuara gitmeyeceğim ancak x-rayden valizimde etiket yok diye geri döndürürler mi?

Kabin boy valizim bir de küçük sırt çantam olacak. Valizimi doldurmayı düşünüyorum.
(1) 

Viyana gece havalimanından merkeze ulaşım

i am a legal alien #1557343 
Merhaba, googledan baktım ama bir çok değişik şey yazıyor. Akşam 23:30 gibi varacağım. Nasıl gidebilirim? Teşekkürler.
(2) 

İkea Pax

i am a legal alien #1556343 
Merhaba, İkeanın pax gardroplarından almak niyetindeyim. Bir an önce ev kurmam gerekli ancak karar veremiyorum. Ölçülerim belli. Bu gardropların iskelet ve kapaklarını alsam ve kurdursam kalan iç düzenleyicileri sonradan kendim satın alsam kurabilir miyim? Yada sonradan satın alabiliyorum değil mi?
(5) 

Yer kaplamayan çift kişilik baza/karyola önerisi

i am a legal alien #1554490 
Merhaba, yeni bir ev kiraladım ve maalesef yatak odasının en uzun kısmı 200 cm. Karyolalar 200 cm sanarken meğerse o yatak ölçüsüymüş, karyola/baza kısmı daha uzunmuş. Dolayısıyla karyola/baza uyduramıyorum. Aklımdaki soru şu; yatak ölçüsü ile aynı karyola/baza mümkün müdür? Marangoza yaptırmak istesem yapar mı? Yada öneriniz var mıdır? Teşekkürler.
(8) 

Ev kiralarken dikkat edilecekler

i am a legal alien #1553548 
Merhaba, ev kiralama konusunda tecrübesiz olduğum için buradan sormak istedim. Bir ev buldum, kirası nispeten uygun geldi, bina sıfır, henüz giriş kısmı falan pek yapılmamış biraz çamur ama dairenin içi tamam gibi, haliyle iskanı da yok henüz. Emlakçı acele ettiriyor (her emlakçı gibi). Semtte bilindik bir emlakçı ama her emlakçı gibi biraz dalavereci :) Parayı elden göndermeyeceğim o cepte. Nelere dikkat etmeliyim aklıma gelmeyen? Neden acele ettiriyorlardır mesela? Çok teşekkürler şimdiden.
(3) 

Vfs Beyoğlu - Otopark

i am a legal alien #1551513 
Merhaba, Vize randevusu için gideceğim ancak arabayla gitsem otopark bulabilir miyim yakınında? Kadın kişisiyim, Dolapdere'nin tehlikeli sokaklarına park etmekten ve oradan yürümekten biraz çekiniyorum. Nokta atışı tavsiyelerinize talibim.
(3) 

Eski arabayı satmadan yeni araba almak

i am a legal alien #1533597 
Merhabalar, Elimde bir araç var ancak eskisini satamadığımdan yenisini alamıyorum. Malum araba piyasası durgun. Biraz daha beklersem de istediğim araba artacak diye korkuyorum. 300 bin tlye ihtiyacım var yenisi için. Eski arabanın satılmasını beklemeden 3 ay ertelemeli kredi alıp arabayı 3 ay içerisinde satmak mantıklı mı sizce? Başka aklınıza gelen bir fikir var mı? Teşekkürler.
(2) 

Android şifreleri kaydetmek

i am a legal alien #1508945 
Merhaba, iphonedaki gibi direk uygulama şifrelerini kaydeden ve giriş yapınca manuel girmek gerekmeyen bir uygulama var mıdır? Googledan yüklüyor biliyorum ama her seferinde googledan şifreyi arıyorum. Ayrıca masaüstü uygulaması olmayan bir app ise kaydetmiyor yada ben bulamadım. Şimdiden teşekkürler.
(7) 

İphone sadece bildirimleri sessize alma

i am a legal alien #1503989 
Merhaba, bu ayarı bulamadım. Zil sesi hariç ses çalmasın istiyorum. Sessiz modu açınca aramalarda sessize alınıyor ve alarmlar çalmıyor. Sessiz moddan çıkarınca bildirim sesi geliyor. Bir ortasını bulamadım. Sessiz moddan çıkarıp bu bildirim seslerini teker teker mi kapatmak gerekiyor. Hadi kapattık diyelim bu sefer sessiz modda değilken ekran alıntısı sesi vs geliyor. Googleda arattım ama çözüm bulamadım. Bu kadar basit bir şeyin olmamasına ihtimal vermiyorum. :( Var mıdır bir yolu? Çok teşekkürler.
(8) 

Manzaralı Kafe - İstanbul

i am a legal alien #1489158 
Merhaba,

Bir misafirimiz gelecek. Özellikle manzaralı bir yerde tatlı yemek, kahve içmek istiyor. İlla boğaz manzarası şart değil, deniz kenarı da olur yada bir kafenin terası da olur. Tatlılarıyla meşhur bir yer olmasına gerek yok. Ortalama üstü olsa kafi. Lokasyon avrupa yakası.

Teşekkürler.
1

mobil görünümden çık