(7) 

silinen videoları geri getirme

metos #1585359 
Herkese selam.
Az önce büyük bir salaklık yaparak telefon hafızasına yer açayım derken çekmiş olduğum tüm videoları sildim. Uygulama yükledim gereksiz kaç tane video varsa buldu kendi çektiğim videoları bulmadı. 6 aylık oğlumun doğumundan beri ve doğum öncesi ultrason görüntüleri vardı. Dokunsalar ağlayacak durumdayım yok mu bunları geri getirmenin bir yolu :(
(9) 

Temizlikçi ücreti

metos #1573668 
3+1 evimin temizligi için bir temizlikciyle anlaştım. İki kisi geliceğini fiyatın 800 lira oldugunu söyledi kabul ettim. Yarın sabah geleceklerdi. Az önce kadın aradı ve yarın sabah geliyorum hatırlatayım dedi. Tabi dedim müsaitiz sorun yok bekliyoruz derken laf arasında 800 lira ücretin kisi bası olduğunu iki kisiye 1600 lira vereceğimi söyledi.Fiyat bana yüksel geldiği icin iptal ettim.
Bir evin temizligine 1600 lira cok degil mi ben mi cok geride kaldım uzun zamandır temizlikci cağırmamıştım. Sizce bu fiyat normal mi ? Ona göre baska temzilikci bakacagim. Bir kac güne temizletmem lazım.
Bebek geliyor da :)
(1) 

Bursa otogardan yüksek ihtisas e.a hastanesine

metos #1568426 
Toplu taşıma ile nasıl gidebilirim.
(6) 

iş değişikliği yapmalı mıyım.

metos #1557258 
Mevcut işim kendi memleketimde kiradayım ama yakında babama ait eve geçeceğim yalnız bunun için de eve en az 100 K masraf edeceğim. Eşim ve ben çalışıyoruz ikimiz de genel olarak işimizden memnunuz.
Mevcut işimde yükselme ihtimalim yok. Şimdi bana bir iş teklifi geldi. Aynı sektörde idarecilik. Maaş olarak çok bir şey fark etmeyecek sadece 1000 lira artısı var ama önüm açık olacak 2-3 sene içinde Müdür olabileceğim. Müdür olunca da maaşım 2 katına çıkacak. Eşim de gideceğim şehirde rahatça iş bulabilir.
Benim kafama takılan iki şey var
1: 1 hafta önce bebeğim olacağını öğrendim :). Burada ikimizin de annelerinin bebeğe bakma konusunda büyük yardımları olacak. Gidersem annelerimizin gelmesi biraz zor, gelseler bile çok kalamazlar bundan dolayı eşim istifa etmek zorunda kalacak.
2: Malum kiralar aldı başını gitti eşim de işten çıkarsa elime bir şey kalmayacak. En azından Müdür olana kadar maddi olarak zorlanacağız.
Aslında çok gitmek istiyorum Eşim de ne karar verirsem yanımda olacağını söyledi bu konuda beni çok destekliyor ama bu sebeplerden kafam karışık.
Fikir almak açısından siz olsaydınız ne yapardınız gider misiniz kalır mısınız?
TEŞEKKÜRLER:)
(7) 

hangi yazılım dilinden başlamalı

metos #1539721 
Sıfırdan başlanacağını varsayarsak hem geniş kullanım alanı olan hem de öğrenilmesi nispeten daha kolay olan yazılım dili hangisidir?

Ekleme: 30'a merdiven dayadım yaklaşık 10 yıldır da beyaz yakalı olarak çalışıyorum. Mevcut işimde yükselme şansım yok gibi bir şey. Kendimi farklı alanlara yöneltmek istedim ama geç mi kaldım bilemedim. biraz da ilgim olduğundan bu yaştan sonra yazılım öğrenip, o alana yönelsem nasıl olur. Çok bilgi sahibi değilim de excel, calc gibi hesaplama programlarını kendi kendime öğrendim. Yazılımı da kendi kendime öğrenebilir miyim?
(1) 

Halıya akan pil lekesi

metos #1533516 
Nasıl cıkar daha da yeni yıkatmıştım tekrar göndermek istemiyorum. Bulaşık makinası parlatıcısı denedik leke daha çok yayıldı.
Cevaplar icin simdiden teşekkürler.
(6) 

150.000-180.000 civarına hangi araba

metos #1531792 
Ayağımı yerden kecesek az yakan çok kaçan parçası ucuz kolay satılabilen hangi arabayı alabilirim.
2006-2007 VW Jettalar hoşuma gitti ama açıkçası çok bilgi sahibi değilim nasıldır alınır mı?
Cevaplar için teşekkürler.
(2) 

Sıfır aldığım 7-24 Hard disk çalışmadı

metos #1497439 
1 yıl önce güvenlik kamerası kayıt cihazı için almıştım. iş yerimdeki çekmecede ambalajı içinde bekliyordu. kayıt cihazına daha yeni takabildim ama çalışmadı pc'ye de bağladım ama pc de hiç görmedi. Sıfır olduğu için bozuk olacağını sanmıyorum da sebebi ne olabilir? zamanında kontrol etmediğim için iade şansım da yok.
(1) 

Neydi o film

metos #1485775 
Bir kız vardı babası üçkağıtçı bir adam araç tamir eder satardı ama km falan düşürüyordu. Kız ailesinden cok farklıydı bol bol kitap okuyordu. Bir süre sonra telekinezi ile cisimleri hareket ettirmeye baslamıstı. Filmin sonunda kız ailesini bırakıp öğretmeniyle yasamaya baslıyordu. Neydi bu film
(3) 

Türkiye tarihini öğrenme hevesi içindeyim

metos #1366789 
1923'ten bugüne kadar olan her türlü olayı detaylı öğrenebileceğim tarafsız gözle yazılmış bir kitap var mıdır tavsiye edebileceğiniz.
1

mobil görünümden çık