(15) 

Çocuk sahibi olmak

aykaranlık #1587961 
Selamlar,

Anonim bir ortamda daha rahat konuşulur diye düşündüm, tanıdığım insanlar bana ne kadar dürüst oluyorlar bilmiyorum. Soru bir süre sonra kendini imha edebilir belki.

Çok istemesine rağmen çocuk sahibi olup pişman olan (ya da pişman demeyelim de "olmasa da ok'muş" diyen) ya da çocuk istememiş ama sonrasında keşke olsaydı diyenleriniz var mı? Varsa nedenleriniz neler?
(6) 

Hpv pozitif

aykaranlık #1554935 
Merhabalar,

Yanlış anlaşılma olmaması adına öncelikle HIV değil HPVden bahsettiğimi belirtmek istedim.

Ortada 7 yıllık evlilik var, kadın tarafının tek birliktelik yaşadığı kişi eşi. Erkek tarafının evlilik öncesi ilişkileri olmuş. Smear düzenli yapılıyordu (test yine temiz) ancak ilk kez hpv testi yapıldı, iki tip yüksek riskli hpv çıktı.

Erkek tarafının evlilik öncesi ilişkilerinden dolayı bulaşan hpv varsa 7 yıldır belirtisiz ve temiz smear sonucuyla devam edilir miydi, yoksa bunun yakın dönemde bulaştığını mı düşünmeliyiz? Cinsel birliktelik dışında bulaş yolları olduğu söylense de biraz ağız tadı kaçırmamak için söyleniyor gibi geliyor bana,ne dersiniz? Tabi ki gerçeği hiçbir zaman bilemeyiz ama deneyimlemiş kişileri dinlemek isterim.
(2) 

Opera mini-Sözlük

aykaranlık #1550718 
Merhabalar

Opera mini kullanarak sözlüğe giriş yapmak istediğimde "büyük başarısızlıklar söz konusu" hatası alıyorum. Benzer durumda olan veya çözebilen var mıdır?
(5) 

Getir uygulaması Uno simit

aykaranlık #1416873 
Merhaba,

Tabi simit yemezsek ölmeyiz ama canımız epey simit çekiyor günlerdir :)
Getir uygulamasında Uno markalı simit satışı görünüyor. Bu simitler uno ekmekler gibi kapalı pakette mi geliyor yoksa açık simit gibi mi? Hijyen konusunda güvenilir midir, son zamanlarda alan oldu mu?

Teşekkürler şimdiden.
(5) 

Ankara fizik tedavi

aykaranlık #1400046 
Merhabalar,

Ankara'da memnun kaldığınız bir fizik tedavi merkezi/uzmanı var mı? Özel olması sorun değil. Mümkünse Çankaya sınırlarında olursa iyi olur ama çok da şart değil.

Teşekkürler şimdiden.
(2) 

skt'si geçen bira içilir mi?

aykaranlık #1363580 
raf ömrü geçeli 3 ay olmuş. tadına baksam bozulmuşsa fark eder miyim? tadı iyi diye sakatlık olmasın.

teşekkürler.
(1) 

Üsküdar otel

aykaranlık #1362466 
Merhaba,

Üsküdar veya yakınında bir gece konaklama için tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı bir otel/pansiyon var mı? İnternette araştırınca birinin çok övdüğünü başkası aşırı gömmüş, o yüzden buraya da sormak istedim. Bütçe max. 500 (iki kişi için).

Teşekkürler.
1

mobil görünümden çık