(1) 

Kredi Kartı faizi vs KMH faizi

benign neglect #1585664 
Örnek üzerinden soracağım;

diyelim kredi kartımızda 10 bin lira borç kaldı ve son ödemesi bugün. Minimumu zaten ödendi onda sıkıntı yok. Hesapta da 0 lira var ve 10 bin liralık KMH hakkı (ek hesap, eksi hesap vs işte neyse adı) var.

Başka hiçbir harcama olmayacağını var sayarsak, Kredi kartı borcunu sonraki maaş dönemine bırakmak mı daha avantajlı yoksa KMH'den para çekip borcu sıfırlamak mı? Yani 10 bin lira kredi kartı borç faizi vs 10 bin lira KMH faizi'nde hangisi daha masraf çıkartıyor.
(3) 

Sözlükte sorun mu var?

benign neglect #1423482 
Birkaç saattir giremiyorum sözlüğe. Kimse de bi şey yazmamış sanırım bununla ilgili. Down for everyone or just me tarzı sitelerde de sadece sana down diyor ama niye giremiyorum yahu ben bu siteye..
(5) 

Eurovision izleyecek var mı bu gece?

benign neglect #1357221 
Büyük final var saat 22.00'da.Var mı izleyecek? Ya da görünce aklına gelip izlemek isteyecek olan :D

Evet biliyorum Türkiye katılmayı bıraktığından beri çoğu kişi takmıyor ama ben hala çok seviyorum ve her sene heyecanla bekliyorum.

YouTube'dan canlı yayın linki: www.youtube.com

Takip edenler varsa favorilerinizi de alabilirim. Ben Rusya,İsviçre, İtalya üçlüsünden birini istiyorum ama İsveç ya da Hollanda dışında kim kazanırsa sevinirim sanırım :D
(4) 

Can Bartu ve Mandela etkisi

benign neglect #1350570 
Ya bu sabah uyanıp "Can Bartu vefat etti" haberini okuyunca ilk tepkim "Can Bartu ölmemiş miydi ya?" oldu. Gün içinde bunu söylediğim 4-5 arkadaştan(ki hemen hepsi fenerliydi) da aynı tepkiyi duydum. Sizde de oldu mu bu durum? Ufak çaplı bir Mandela etkisi mi yaşadık acaba?
1

mobil görünümden çık