Arama Motoru Kalite Geliştirme Uzmanı Nedir

evanesco #1587490 
Sürekli karşıma Gini Talent diye bir firmanın Arama Motoru Kalite Geliştirme Uzmanı iş ilanı çıkıyor. Çok anlayamadım bu işi. Ek gelir elde etmek için başvuracaktım ama hakkında hiç veri bulamıyorum. Başvuran varsa süreci anlatabilir misiniz?
(1) 

Bu reklam neydi

evanesco #1584226 
Reklamda bir kız çocuğu sahnede keman çalıyordu. Büyüdüğündw ise bir call centersa çalışıyordu. Sanki Turkcell reklamıydı ama bulamıyorum bir türlü. (Piyano çalıyor da olabilir)
(2) 

Kulak Yıkatma Sonrası Tıkanıklığın Devam Etmesi

evanesco #1577456 
Herkese selam,

Gecen hafta kulak tıkanıklığı sebebiyle devlet hastanesinde KBB'ye gittim. Ozellikle doktor arastirip gitmeme ragmen farklı biri ilgilendi, kulagima bakti ve 1 hafta Serumex kullanıp ertesi hafta kulağımin yikanmasi gerektigini soyledi. Bugun tekrar gittigimde bu defa gecenki de olmamak uzere bambaska biri ilgilendi, kulağimi yikadi. Oradayken de tikanikligin gecmedigini soyledim ama Serumex kullandigin icin dedi, damlayi birak dedi. Fakat yikama oncesi ve sonrasi kulagim tamamen ayni. Bu durum normal gelmiyor. Daha once boyle bir durum yasayan var mi?
(1) 

90 Yaş Üstü Kanser Hastasına Yatış Verirler Mi?

evanesco #1562951 
Bir komşumuz var, kimliğinde tam 90 yaşında. Geçen gece fenalaşmış diğer komşular hastaneye götürmüş, acilde tomografisine akciğer kanseri demişler. Bir oğlu var, aramışlar gelmiş ama sonrasında tekrar hiç uğramamış. Ben Yedikule'ye kendisine randevu aldım, yarın götüreceğim, ne yapacağımı da pek bilmiyorum. Diğer komşularla konuştuk, gelsin diye oğluna da haber verdik ama 90 yaş üstüne pek yatış vermezler dediler. Böyle bir durum gerçekten var mı?
(1) 

İskenderun Bedelli-Yol Hakkında Soru

evanesco #1561263 
Selamlar,

Abim ayın 9'unda İskenderun'a askere gidecek. Haliyle direkt uçuş yok, sabah erken saatlerde Adana'ya gitmeyi planlıyor. 8:05'te Adana'ya inmiş olacak, 8:30 İskenderun otobüsüne yetişebilir mi?

Bir bilen varsa yazabilirse çok sevinirim.
(4) 

Depremin Anksiyetesiyle Uyuyamıyorken Ne Yapıyorsunuz

evanesco #1550081 
Kafamda geri planda surekli depremi dusunurken ne kitap okuyabiliyorum, ne dizi izleyebiliyorum. Sürekli elim Sahibinden'e gidiyor, bulundugumuz evin degerini hesap edeyim, muteahhit bakayim falan gibi dertlere dustum, delirmek uzereyim. Sosyal medya zaten acillik yapacak sekilde akiyor. En iyi seyin birileriyle iletisimde olmak oldugunu dusunuyorum, bu yuzden 10-15 izleyenli bos Twitch yayinlarina katilip sohbet etmeye calisiyorum. Baska ne yapilabilir :(

D&D oynayan ve bize el uzatmayı kabul eden hayırseverler arıyoruz

evanesco #1543601 
Selamlar

Bir arkadaşımla epeydir D&D oynamak istiyoruz ama daha önce hiç böyle bir şeyin içinde yer almadık. Bir ton video izledik, özendik, imrendik, mahvolduk... Bizi kanatları altına alıp yetiştirmek isteyen hayırseverlerin tekliflerine açığız.

Sevgiler
(1) 

Polonya içi ulaşım Wroclaw>Olesnica

evanesco #1535276 
Selamlar,

Wroclaw havaalanından Olesnica'ya nasıl ulaşılır? Direkt havaalanından otobus var mıdır? Bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim.
(12) 

Almanya'da Yüksek Lisans, Bloke Hesap ve Kafamda Deli Sorular

evanesco #1529858 
Selamlar,

Bir süredir Münih Teknik'te yüksek lisans hayali kuruyorum. Mezuniyet ortalamam 3.6, geçen sene Ağustos ayında mezun oldum ve 8 aydır kendi sektörümde ve ilgi duyduğum bir alanda çalışıyorum. Portfolyomun da iyi olduğunu düşünüyorum. Ielts skorum 7, üniversite de 6.5 istiyor zaten.

Her şart kendimce güzelken tabi ki sorun para. Eğer üniversiteden kabul alırsam bloke hesap için sanırım yaklaşık 10500 euro kredi çekeceğim. Benim endişe ettiğim "bu parayı geri ödeyebilecek miyim?" kısmı. Memur çocuğu olarak büyüdüm ve hayatım kredilerden, borçlardan korkarak; dar gelirle mücadele ederek geçti. Kendi öğrencilik hayatım boyunca da üniversite sürecinde hem okudum hem çalıştım, bu gibi durumlara aşinayım. Almanya'daki Türk öğrencilerin vloglarını izlediğimde de çalıştıklarını gördüm. Ama çevremde konuşup akıl danışacağım, maddi süreçlerde neler yaşadığını sorabileceğim kimse yok.

Almanya'da yüksek lisans yapmış, bu süreçlerden geçmiş biri varsa danışmayı çok isterim. Mesaj atabilirseniz çok sevinirim.
(1) 

Web Tapuda Hisseli Tapu Satışı

evanesco #1524008 
Selamlar,

Web tapuda hisseli tapu satışı normal satış gibi mi gerçekleşiyor yoksa ayrı bir prosedürü var mıdır?
(9) 

Bu hangi ps2 oyunu olabilir?

evanesco #1522688 
Selamlar,

Bir oyun vardi, bir kiz cocugu kayipti veya kacirilmisti. Karanlik bir evreni vardi. Benim hatirladigim bir sahnesinde bir oyuncak ayiya bakiyordum oyunda. Burada olabilir gibi bir sey dusunuluyordu. Oyuncak ayi minik ve pembe olabilir. Ve en net hatirladigim arkada cocuk sesleri vardi, gerilimliydi. Crisis'teki gibi giyimli kisiler vardi.

Bu oyunu hatirlayan var mi?
(8) 

En yaşanabilir şehir ve ilçeler

evanesco #1491696 
Yaşamları boyunca İstanbul'da ikamet etmiş olan ailem artık bıktı ve gitmek istiyorlar. Klasik Ege/Akdeniz'de küçük bir yere yerleşelim fikirleri var ama nereye yerleşemeleri gerektiği konusunda epey kararsızlar. Deneyimlediğiniz -Türkiye içinde- en yaşanabilir yer neresiydi?
(8) 

Sürekli Dudak Derisi Yolmak

evanesco #1475200 
Sürekli olarak dudak derimi yoluyorum, bu öyle bir hal aldı ki bazen farkında olmadan yapıyorum ve bu durumla mücadele edemiyorum bir türlü. Aynı durumu yaşayıp kendini frenleyebilmiş olan var mı? Nasıl bir yol izlediniz?
(3) 

Biber Gazı Taşımak

evanesco #1471546 
Merhaba,

Pek çok kaynağı araştırdım. TCK'ya göre biber gazı silah sayılıyor fakat savunma amaçlı kullanıldığında bu bir suç teşkil etmiyor. Fakat görülen davalarda, savunma amaçlı kullanan kişilere de biber gazı taşımak suçundan ceza verilmiş. Hatta satışının dahi suç olduğunu söyleyen kaynaklar da var.

Bu şekilde bir durum söz konusu ise bunun bir ruhsatı var mıdır? İnternette ruhsatına dair herhangi bir şey görmedim. Ya da taşıyıp da sıkıntı yaşayan var mı?
1

mobil görünümden çık