Fenerbahçe maç bileti

eli peynir ekmekli #1582188 
gişe fiyatı 1500 tl olan maraton üst c'yi biletimi 1000 Tl'den veriyorum ilgilenenler için

gate.io hakkında

eli peynir ekmekli #1573534 
"citizens and residents of your country are not supported" hatası ile karşılaşıyorum çözümünü yolunu yöntemini bilen var mıdır teşekkür ederim.
(5) 

f/p kurutma makinesi önerileriniz nelerdir

eli peynir ekmekli #1564496 
kedili eve kurutma makinesi almayı planlıyorum. banyoda koyacak yer yok. herhangi bir odaya konulabilir mi? f/p önerileriniz, deneyimlerinizi duymak isterim. teşekkürler.
(6) 

Kedili eve robot süpürge olur mu

eli peynir ekmekli #1546746 
Küçük bir evim ve iki kedim var. Deli gibi tüy döküyor bebeler bir de kumu döküyorlar. Ev temizliği çok zor oluyor öyle olunca. Robot süpürge alsam mesela faydası olur mu randımanlı kullanabilir miyim? Bir de mesela çiş kaka veya kusma gibi kazalarda süpürge tüm eve yaymasın şeyi gibi bir korkum var. Tavsiye eder misiniz hangi marka edersiniz? Teşekkür ediyorum.
(4) 

bir iş için suşehrine gitmem gerekiyor

eli peynir ekmekli #1546341 
istanbul'dan suşehrine gitmem gerekiyor. esadaş nasıl firma daha önce kullanan oldu mu? suşherinde yapılacak bir şey görülecek bir yer var mı? bir de uzun otobüs yolculuklarında nasıl vakit geçiriyorsunuz 14 saat nasıl geçecek?
(2) 

yavru kedi geç aşılanması ve cinsiyet problemi hakkında

eli peynir ekmekli #1529455 
11 haziran günü 1.5 aydan biraz büyük yavru kedi buldum fazlaca küçük ve hastaydı. aynı gün veteriner iç-dış parazit yapıp antibiyotik yazdı. antibiyotik ile 1 haftada iyi oldu. o günden bu yana kedinin sağlık durumu hep iyiye gitti ben de yoğunluktan tekrar veterinere götürmeyi unuttum. bugün kediyi biraz huysuz görünce veterinere götürdüm ve karma aşısı yapıldı. veteriner genel durumu iyi bir iki pire ölüsü var üstünde huysuzluk ondan olabilir dedi. ancak aklıma bir iki soru takıldı.

kediyi sokakta perişan olmuş halde buldum. hastaydı, hastalığı evde atlattı. (ishal :/) 1 aydır evden hiç çıkmadı, veteriner yüzü de görmedi. şimdi biz 1 ayda baya haşır neşir olduk. (istemsiz ağzından öptüm, bardağımdan su içti üstüne unutup ben içtim vs.) ondan bana herhangi bir hastalık bulaşma ihtimali var mı? sokakta kuluçka evresinde olan hastalığı var mıdır? gibi sorular geldi aklıma biraz panik oldum. bu durumda yapmam gereken bir şey var mı?

son olarak ilk götürdüğümde veteriner cinsiyet dişi demişti, bugünkü veteriner erkek dedi cinsiyet böyle kolay karıştırılabiliyor mu? kedinin cinsel organını ara ara kontrol etmek mi gerekiyor? teşekkürler.
(2) 

1.5 aylık kedi tuvalet eğitimi sorusu

eli peynir ekmekli #1526624 
Selamlar, sokakta perişan olmuş yavru kediyi sahiplenmek zorunda kaldım. Yavru kedi konusunda tecrübesizim. Evde yokken kumu azıcık doldurmuş, sanırım kumda yer bulamadığı için evde iki ayrı yere işemiş, bu durumda ne yapmam gerekiyor? Çalıştığım için gündüzleri evde olamıyorum. Ek kap almak gibi bir şey düşündüm ama bilemiyorum.


İkinci sorum kumu ve kumun yerini çok iyi öğrendi ancak kakasını yarım kapatıyor az kum atıp kaçıyor ve yalanmıyor. Bu durum geçici mi sonradan değişebiliyor mu böyle mi kalacak? Tuvaletini yapınca patilerini ve kıçını silmek doğru olur mu?

Uzun oldu ama sabredip okuyanlara, yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

Not: veteriner 1,5 aydan biraz büyük, dişi kedi olarak belirtti.
(2) 

İstanbul'da Diş Hekimi Tavsiyesi

eli peynir ekmekli #1525842 
Diş konusunda fobisi olan ve yine diş konusunda çeşitli sorunları olan birisi için diş hekimi tavsiye edebilecek olan var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.
1

mobil görünümden çık