Beşiktaş Trabzonspor maç bileti

baylarbayi #1575094 
İlk defa bilet alacağım. biletler satışa çıkmadı görünüyor ancak bazı sitelerde var görünüyor. nereden alabilirim?
(1) 

köln veya düsseldorf civarlarında ps5 nereden alabilirim?

baylarbayi #1548373 
direkt mağazadan gidip kendim alacağım. hangi mağazalarda satılıyor? stok var mıdır? önceden online olarak stok olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim?
(2) 

bedelli kredisi çekebilir miyim?

baylarbayi #1527544 
şu an maaş bankamdan 35, öteki bankalardan toplam 20 bin kredi borcum var. Ziraat maaş bankam ve bedelli kredisini oradan çekmek istiyorum. oran 1.69. fakat mobil başvurum hep olumsuz karşılanıyor. kredisini, kartını hep düzenli ödeyen biriyim. Bir kere bile gecikmedi. şubeye gitsem bu halimle ziraat'ten bedelli kredisi çekebilir miyim?

Özel bankalardan çekebiliyorum bu arada ancak faiz oranı yüksek olduğu için (2.69) çekmek istemiyorum.
(8) 

tebligat ve tahliye davası masrafları

baylarbayi #1523031 
merhaba bugün ev sahibinden tarafıma çekilen ihtarnameyi teslim aldım. teslim alırken 2 ayrı kağıda imza attım. bu normalde de böyle midir? imza karşılığı mı teslim alınır?

ev sahibi gereksinim nedeniyle sözleşme sonunda evde kendisinin oturacağını belirtmiş. çıkmazsam tahliye davası açacakmış. bununla birlikte evi satılığa koyduğunu, gelen giden olursa evi göstermem gerektiğini yazdırmış avukatına.bu ne yaman çelişki ? madem ihtiyacın var oturmak için ne diye satıyorsun?

sorum şu, tahliye davası açılırsa, olur da kaybedersem karşı tarafa ödeyeceğim masraf ne kadar olur?
(8) 

ev sahibinin fahiş ara zam ve tahliye talebi

baylarbayi #1521217 
merhaba sözlük,

ev sahibinin avukatıyım diye biri aradı. ev sahibi ara zam talebinde bulunuyor, 4 veya 5 bin arası düşünüyor dedi.

şuan 1+1, 67 yıllık binada oturduğum evin kirası 1500, zam her yıl kasım ayında yapılıyor normalde. 3 yılı daha dolmamış, kasım'da dolacak kiracıyım. konum istanbul, halıcıoğlu. site mite değil. eski bir bina zaten.

kendi teklifim, ara zammı kabul etmeyeceğim, kasım ayında tüfe oranında bir zam yapacağımdı. bunun üzerine ihtarname ve ihtiyaca binaen tahliye davası açacağız vs. gibi bir konuya girdi karşı taraf. kira gecikmesi hiç olmadı bugüne kadar. sorun şu ki, ev sahibi bu şehirde yaşamıyor bile. bu şehirle ilgisi yok. geçen sene de aynı şekilde bir tavrı oldu, yeni kira şudur şudur, kabul etmezseniz kendim gireceğim vs. gibi. geçen sene tüfe'nin üzerinde bir zammı kabul etmiştim. bu sene de böyle bir tavırda bulundu. nedir, ne yapılır?

kendim öğretmenim, 4-5 bin kiraya verecek durumum zaten olmaz ve bekarım. nasıl bir yol izlemeliyim?
1

mobil görünümden çık