(2) 

öğrenim kredisi ödemece :S

Zargasyonel Vak'a #1331677 
efenim selamlar,
konu malum direkt konuya giriyim. şu ana kadar hiç ödeme yapmadım, son taksit üzerinden de 3 sene geçmiş.
ödeme yapmadığım için de borç vergi dairesine yönlendirilmiş. ödemeyi oraya yapmam gerekiyor. vergi dairesi internet sitesinden yaptığım sorgulamada toplam borcumu görebiliyorum.

sorum ise şu: bildiğiniz gibi torba yasayla af çıkmıştı bu borçlara. şimdi ben ödeyecek durumdayım ama yapılandırma yapmak için internet sitesinden sonuç alamadım. sitede karşıma çıkan rakama bakınca af falan göremiyorum. bu borç hala yapılandırılabiliyor mu (af kapsamında)? internet sitesinden yapılandırılabiliyor mu?
tecrübeli arkadaşlar yardım edin de şu illetten kurtulayım. :) (yerken iyiydi ama)
(2) 

sürücü kursuna verilen diplomayı geri alabilir miyim?

Zargasyonel Vak'a #1302046 
bu diplomalar ne oluyor bilen var mı? geri almam lazım.
(13) 

yasemin mori'ye nolmuş böyle?

Zargasyonel Vak'a #1257456 
çok sevgili mutsuz punkıma kim ne yaptı çabuk söylesin. bu kıza nasıl bir zihin manipulasyonu yapılmış olabilir? eyvahlar olsun!

www.youtube.com
(2) 

Dubai'den ne alayım?

Zargasyonel Vak'a #1256835 
yakında dubai'ye gidiyorum, 1 ay civarı orada takılıcam.
telefonların çok ucuz olduğunu öğrendim ama telefonumdan memnunum.
işime yarayacak tr'de pahalı olan ne alabilirim? gitmişken değerlendirmek istiyorum.
burada satmak amaçlı değil de kullanmak için soruyorum.
1

mobil görünümden çık