(2) 

tüketici hakem heyeti lehimize karar verdi, simdi ne olacak?

vhs kaseti #1593225 
karşı taraf karara itiraz etmiş, mahkemelik mi olduk yani?

avukat ve duruşmaya çıkmamız gerekecek mi?

şimdiden çok teşekkür ederim :)
(3) 

NFC li kredi karti ile akbil basmak mümkün mü?

vhs kaseti #1554063 
yoksa uygulama falan kurmak mi gerekiyor?

internette hep kredi karti ile bakiye yüklemekten bahsedilmis. benim istanbul kartim yok ki :/
(4) 

nasil müzik yaparim?

vhs kaseti #1504333 
evet soru cok ilkel farkindayim ama nerden nasil baslayacagimi bilmiyorum.
öncelikle bu isi hobi olarak yapacagim öncesinden bir org gecmisim var piyano metodu ile ögrenmeye baslamistim ama sonradan baya baya dügüncü orgu dedigimiz pa60 pa80 ritmli klavyelerde ataklar introlar yaparak falan calabiliyordum.

simdi kendime güzel bir workstation dedigimiz icinde synthesizer, sequencer, sampler olan ve arpeggio yapabilen birsey aldim. e haliyle bunun icinde altyapi ritm gibi seyler yok hepsini benim olusturmam gerekiyor.

ancak nerden nasil baslayacagimi bilmiyorum. önceden kulaktan notalara basar uygun bir ritm secerek akorlarla devam ederdim.

simdi sözün özü müzige nerden giriyoruz?
(4) 

Otellerde suan kahvalti olayi nasil isliyor? Acik büfe serbest mi?

vhs kaseti #1477359 
Otel restorantinda mi yoksa odamizda mi yiyoruz? Sb
(4) 

kücük bir excel sorusu

vhs kaseti #1468066 
Elimde bir adet .csv dosyasi var ve tek sütündan ibaret. Her satir icerisinde 200den fazla sütüna ayri ayri ayrilmasi gereken text ve sayilar var.

Veriyi sütünlara excelin kendi aracini kullanarak sütünlara ayirmak istedigimde istedigim sonucu alamiyorum cünkü veriler nokta(.) ayraci kullanilarak ayrilmis olmasina ragmen sayilarin ondalik kisimlari da nokta(.) ile ayrilmis. Hal böyle olunca sayinin kendisi ayri, ondalik kismi da ayri bir sütuna ayiriyor bu da benim isimi baya zora sokuyor.

Bu noktalari ondalik kismi ayiran ve veriyi ayiran nokta seklinde tespit etmenin bir yolu var mi acaba?
(1) 

cift sim kartli telefonda sms

vhs kaseti #1416172 
samsung 10 note var cift sim kartli, simin biri kapali hep. ama o numaraya sms atildiginda hep bana ulasiyor. 2 kartin da aktif oldugu düsüncesine girdim

böyle birsey mümkün olabilir mi ? istemiyorum cünkü bu kadar isimaya maruz kalmaya.. hangi teknoloji bunu nasil arastirmam gerekiyor bilen var mi?
(5) 

hangi web tarayiciyi kullaniyorsunz?

vhs kaseti #1375608 
windowss da.

edit: yillarin chromecisi olarak; google da aradiklarimi bulamamaya basladim, chrome da webcam i kullanmaya basladi sebepsiz nette gezerken..

hersey senkronize dediginiz gibi, bunlari baska tarayiciya aktarmanin bi yolu var mi k
(15) 

Beylere cinselli soru +18

vhs kaseti #1296781 
Sevgiliniz /eşiniz / partnerinizle yaşadığınız orgazmin hemen arkasında nasıl hissediyorsunuz? Kadından sebepsiz bir itilme rahatsızlık duyuyor musunuz? Şehvetiniz yeniden gelene kadar birazcık da olsa uzak yada mesafeli durma ihtiyacı hissediyor musunuz?

Go go go
(1) 

Türkiye vpn i

vhs kaseti #1296527 
Yurtdisindayim, bazı internet siteleri için turkiyedeymisim gibi bağlanmam gerekiyor. Browser den direkt giriş yapabileceğim yada bildiğiniz bir ücretsiz yazılım var mıdır acaba?
1

mobil görünümden çık