Ankara - Ağrı Karayolu

zor azizim zor #1587515 
Cumartesi gecesi yada pazar sabaha karşı Ankaradan yola çıkacağız. Google Map’de iki farklı yol gözüküyor. Biri Tokat üzerinden birisi Yozgat üzerinden. Sonra ikisi de Erzincanda buluşup devam ediyor. İkisine de gitmedim. Hangisi daha iyidir? Bilgisi önerisi olan var mıdır?
(2) 

Ağrı Eşyalı Kiralık Daire veya Öneri Aranıyor?

zor azizim zor #1586592 
Selamlar,
Eşim Ağrı’ya atandı. 1+1 Eşyalı kiralık daire ariyoruz. Mubarek kara borsa bir sürü var ama hepsi dolu veya devir şeklinde veriliyor. O yüzden daha bulamadık. Bir ihtimal buradan yardım eden çıkar diye buraya yazdım. İnaniyorum hep beraber bulacağız.
(2) 

Devlet Hizmet Yükümlüluğü Eş Durumu hk

zor azizim zor #1585901 
Merhaba,
Eşim doktor. Uzmanlık eğitimini tamamladı bu DHY’ye başvurduk. Eş durumumu kabul olmadı ben özel sektörde olduğum için. Aslında eş durumunu sağlıyorum ancak dhy olduğu için kabul olmadı. Bazı insanlar dava açmamızı öneriyor ancak böyle bir sorunla karşılaşan, dava sürecine giren veya bu konuda önerisi olan benimle bilgi paylaşabilir mi?

Yardımcı olan herkesten peşin peşin çok teşekkür ederim. Anlayışınız için ayrıca teşekkür ederim.

Mendeley kullanımı hakkında sorularım var

zor azizim zor #1578140 
Selamlar arkadaşlar,

Bitirme tezini yazıyordum. Süreç içerisinde hiç hata vermeden Mendeley kaynakçayı güncelliyordu. 96 tane atıf vardı. Bir gün bilgisayarı açtım kapattım 92’ye düşmüş. Ancak tezin içine baktığımda 96 var. Hatta üzerine tıkladığımda referansı da gösteriyor ancak kaynakçaya eklemiyor. Konu hakkında bilginiz var mıdır? Tezi teslim edeceğim sadece burası kaldı. Darlandım

Ankara Obezite Cerrahisi Öneri

zor azizim zor #1577725 
Merhaba,
Uzun zamandır düşündüğüm obezite cerrahisi için Ankarada bir cerrah bulmaya çalışıyorum. Daha önce böyle bir tecrübesi olan bir kişi varsa benimle tecrübelerini ve doktorunu paylaşabilirse çok memnun olurum.
(7) 

Taksitli Nakit Avans

zor azizim zor #1547111 
275bin tl kredi borcum var. 1.61 faiz oranindan /30 ay kaldi. Soyle bir fikrim var 1.36’dan 12 ay çekip ödeyeyim. Baya bir faiz kazancim oluyor. Durumumda var oderim gibi. Fikir ve oneriniz varsa dinlemek isterim.
(4) 

Kış Lastiği

zor azizim zor #1538334 
Merhaba,

Malum kış yaklasiyor ve arabaya lastik almak gerekiyor. Ancak kafam biraz karisti ve arabama ait kislik lastik pek yok gibi. Yani bilindik markalarin internet sitesinde varsa bile bayiyi aradigimda gelmedi diyor. Birde zam haberi dolasiyor ki vay halime. Yardimci olmak isteyen onerisi olani beklerim.
215/55/R18

2020 Model Toyota Yaris’imiz Satılık

zor azizim zor #1533492 
Merhaba,
Kazasiz belasiz olan yaris’imiz satılıktır. İlgilenen olursa bir mesaj kadar uzağım.
Fiyatta konuşuruz anlaşırız. Arabami buldum bu yüzden arabami satmam şart.


www.sahibinden.com
(6) 

Araba Tavsiyesi Hk.

zor azizim zor #1531061 
Merhaba,
2020 model toyota yarisimiz var. Aslinda baya mutluyuz ama bir maceraya dalip 0 dacia duster almak gibi bir düşüncemiz var. Duster prestige plus paket ancak duster’in otomatik vitesi sıkıntı olur mu ondan olabilir emin değilim biraz bu islerden de anlayan biriyim ama insanlarin fikrine başvurmak istedim.

Teşekkür ederim.
(2) 

Kooperatif Arsası Hk. Öneri

zor azizim zor #1530154 
Merhaba,
Kelepir gibi gözüken bir kooperatif arsasi buldum. Aslinda cok bir amacim yok. Küçük bir iki agac dikerim falan diye almak istiyorum ancak tapu verilmiyor pek tabi. Noterden hisse satışı. Bu konuda bir yorumu olan veya tecrübesi olan biri var ise benimle de paylaşabilir mi? Artısı eksisi nedir? Teşekkür ederim.
(10) 

İhtiyaç Kredisi Hk.

zor azizim zor #1529626 
Merhaba,

Bir nedenden dolayı ihtiyac kredisine ihtiyacımız oldu. Maaşımızı ziraat bankasından alıyoruz. 15k civari maaş alıyorum üzerime başka borç yok. 50000 hatta 35000 Tl bile vermedi. Bir yakınımızın yorumu kredi kartı olmadığı içindir gibi ama bana çok mantıklı gelmedi bir yorumu olan var midir?
(3) 

Kurutma Makinesi Önerisi

zor azizim zor #1518683 
Merhaba 24480 Bosch marka çamaşır makinem var üzerine WQ43G2A0TR kurutma makinesi almayi düşünüyorum ancak üst üste koyabilir miyim anlamadım. Birde bu düşündüğüm kurutma makinesinde self cleaning condenser yok sizce buyuk bir eksik midir? Siemensde benim çamaşır makinemle uyumlu kurutma makinesi öneriniz var midir?
Birde son olarak iki kişilik evde (evcil hayvanimiz yok) kurutma makinesi gerekliliğini çok sorguluyoruz. Bilgi ve tecrubelerinizi paylaşırsanız çok seviniriz.
(2) 

Emlak Vergisi hk.

zor azizim zor #1516573 
Merhaba,

Bir tane kendi oturduğum evim var. Gecen kasımda aldım. Emlak vergisi ödemem gerekiyor gibi geliyor ancak gib’in sitesinde borç çıkmıyor. E devletten’de baktım orada da borç gözükmüyor ben ne yapmalıyım? Devlete borçlu olmak en büyük korkularımdan oldugu icin meraklandim.

Monster Abra A5 V7.2

zor azizim zor #1511892 
Yeni macbook aldigim icin laptopumu satiyorum.

letgo.onelink.me

Monster Abra A5 V7.2 İlan No: 995338547

Monster Abra A5V7.2 durumu gayet iyi.

6.Nesil Skylake Intel® Core™ i7-6700HQ,
8GB (1x8GB) DDR4L 1.2V 2133MHz,
240GB SSD,
15.6" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran,
4GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX960M 128-Bit DX12,
2 Adet Disk Desteği (1x M.2 SATA + 1x HDD & SSD),
Işıklı Klavye,
Turbo Fan.
(7) 

Hafif Laptop Önerisi

zor azizim zor #1510249 
Merhaba,

Eşim doktor baya arada sunum falan yapıyor, internetten bisiler izliyor ama genel olarak sunum,makale ve ders gibi şeylerde takılıyor. Ayrica zoom,teams gibi uygulamaları da çok sık kullanıyor. Evde bir tane monster abra a5 v7.2 var ama kendisi onun ağır olduğunu ve macbook air almak istediğini söylüyor. Bunun bir ihtiyaç olmadığını düşünüyorum ancak hanim egemen evlerden olduğumuz için arastirmaya basladik. Macbook air gibi hafif taşınabilir ve bahsettiğim isleri görebilecek bir laptop onerisine açığız. Birde monsterimi ne kadara satsam sizce mantikli?

Simdiden teşekkür ederiz
(2) 

Adres Beyani Hk.

zor azizim zor #1508469 
Merhaba,

Yeni ev aldım sözlük. Adres beyanı yapmak istiyorum e-devletten ama başkası var gözüküyormuş. Tapu benim üzerime ancak yer bildirimi yapamıyorum. Nufus mudurlugune gitmeden bunun bir cozum yontemi var midir?

Ankara Satılık Bosch Fırınlı Ocak HXA090H29T

zor azizim zor #1505156 
Merhaba ahali,
26.08.2019 tarihinde kuruldu. Faturası duruyor Bosch Ankamall mağazasından alındı. 4 gazlı fırınlı hiç bir sorunu olmayan ocaklı fırın. Garantisi üç yıl yani bir yıl daha devam ediyor. Yeni evde ankastre olduğu için satıyoruz.
Letgo Linki: letgo.onelink.me
(1) 

Ev kredisi hk.

zor azizim zor #1503195 
Merhaba,

Emlakçı aracılığı ile ev alma girişimindeyiz. Kaporayi verdik, krediye başvurduk pazartesi. Sali günü eksper geldi. Peki şimdi ne olacak? Ne zaman tapuya gideriz muhtemelen? Paranın kalanını elden vereceğiz ancak ev sahibi emlakçıya vekalet vermiş para alabilir falan diye. Uyariniz öneriniz var midir? Yada işlemler nasil ilerliyor bilgi verebilir misiniz? Eksper geleli iki gun oldu pek haber yok. Ayrica emlakci sahibinden.com da tutuyor hala evi sorunca ise eksper gormek istiyor dedi cok mantiksiz geldi. Var midir açıklaması?
(14) 

Banka Ustunde oturmanin yararlari ve zararlari

zor azizim zor #1499273 
Merhaba,

Bir ev alma durumumuz var ev gayet uygun fiyata ancak evin altinda banka var. Ayrıca ev kuzey dogu cephe. Bu konuda fikri olan var midir?
(6) 

Banka kasasında duran altin vs. Hesapta gram altin

zor azizim zor #1498285 
Merhaba,

Eşimle evlendigimizden beri hem takilari hem de birikimlerimizi banka kasasında fiziki altın olarak tutuyoruz. Ancak kasa parasi vermekten yorulduk artık.(senelik 600 tl) bu durumu degistirmek adina kasadaki altin bilezik vb. seyleri grama cevirip hesaba koymayi düşündük. Ancak maddi zarara ugramak istemiyoruz bunun en az zararli yolu nedir? Tecrübelerinizi bizimle paylaşabilir misiniz?
(1) 

Tatil Onerisi

zor azizim zor #1481329 
Merhaba,
5-10 temmuz arasinda tatile gitmeyi düşünüyoruz. Aklimizda bir iki soru var.
1. Eve giren maaşın yuzde kacini verirdiniz tatile? Sene de max. 2 kere tatile gidiyoruz. Biri gezmeli biri denizli yatmalı
2. Turkiyede o mevsimde nereleri önerirsiniz? Ben datca guzel gibi gordum ama baska onerileri de gormek guzel olur. Denizi dalgali olmazsa iyi olur.

Diger baska düşünceleriniz varsa onlari da duymak isterim.
İyi cumartesileri :)
(3) 

Kulaklik konusunda tavsiye

zor azizim zor #1471297 
Merhaba, elimde bose quite comfort 35 II var. Taşınabilirlik yüzünden satip airpods pro alayim diyorum. Sizce yanlış mi yapiyorum. Muzik kalitesi onemli ancak o denli de onemli degil. Anc cok önemli. Bu ikilemim konusunda yol gosterirseniz sevinirim.
İyi gunler.
(1) 

Turnitin Benzeri araç kullanimi

zor azizim zor #1454532 
Merhaba,

Yüksek lisans tezimi yazıyorum ama bazi yerlerde hatam var mi yok mu benzerlik fazla var mi yok mu gormek icin turnitin ve benzeri bir program kullanmak istiyorum ancak bunu nasil görebilirim bilgisi olan var midir?

Şimdiden teşekkür ederim.
(13) 

Bir dolandırıcılık var ama yardımcı olabilir misiniz?

zor azizim zor #1447927 
Sahibinden.com’a ps4 pro ilani verdim. Geçen hafta Rusyadan biri yazdı cok ciddi bir kargo fiyati olmasına rağmen almak istediğini söyledi. Saçma geldi ve reddettim. Bugün de bir ingiliz yazdı. Absürt bir fiyat farkı koymama rağmen kabul etti. Banka hesap numarami vermemi istedi. Yarın parayı yollayacakmış. İlk sorum şu bu iste bir pislik var ama anlamadım neden Türkiye’den istiyorlar? İkinci sorum ise bu işten bana bir sıkıntı olur mu ? Malum yurtdışı para transferi falan? Bir diger soru ise yurtdışından banka hesabıma para gelirken çok para kesilir mi?

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler, mutlu pazarlar.
(1) 

bein connect iptali hakkında

zor azizim zor #1442605 
Merhaba,

Biliyorsunuz son bir haftadır beinconnectde s sport kanalı yayın vermiyor. Belkide sirf onun için duruyordum bu sistemde ancak o da gidince iptal ettireyim dedim. Cayma bedeli olarak 490 tl söylendi. O meblag da bir hayli fazla. Bir yol gösterin duyurunun iyi insanları bu cayma bedelinden kurtulmak icin.

Teşekkürler.
(2) 

Banka Altin Günleri

zor azizim zor #1438055 
Bir sorum var sozluk ahalisi. Simdi elimde biraz altin var (ceyrek,yarim, bilezik vb.) bu altınları bankanın altin gunlerine gotursem zararli olur muyum? Sizce en mantıklı yontem nedir? Bir de bu islemi yaparken dikkat etmem gereken bir sey var midir? Hangi bankayi tercih ediyorsunuz? Teşekkürler
(3) 

Yeni bir hobi arıyorum.

zor azizim zor #1434906 
Ps4 pro var elimde oynamadığım ve bos durdugu icin mutsuz oluyorum. O parayla yeni bir hobi edinmek istiyorum. Aklımda fotoğrafçılık ve ya aşçılık eğitimi gibi düşünceler var ama tam aklima yatmiyor. Ankaradayim m, 27 yaşında ve makine mühendisiyim.
Teşekkür ederim.
(4) 

ANC’li Kulaklik Önerisi

zor azizim zor #1434905 
Merhaba,

Kulaklık dusunuyorum ama aklıma tam olarak yatan bir model yok. Beats studio 3, apple airpods pro ve sennheiser 4.50 btnc arasında kaldım. Bu baremde fiyati olan anc’li ama muzik kalitesinden de cok dusurmeyecek kulaklik ariyorum. Muzik kulagim cok yok ama kaliteli olunca da hoşuma gidiyor. Fikirlerinizi bekliyorum.
(1) 

Derin dondurucu önerisi

zor azizim zor #1421702 
Merhaba, malum kurban yaklaşıyor. 7 çekmeceli derin dondurucu almayi düşünüyoruz ama öneriniz var midir? Yakin zamanda kampanya gören var midir?

İyi günler.
(5) 

Araba Aksesuari Hk.

zor azizim zor #1418721 
Arkadaşlar merhaba, yeni sıfır araba aldık. İlk kez sıfır araba aldık. Bir iki sorum var. Toyota yaris aldik bagaj havuzu ve kaucuk paspas almayi düşünüyoruz. Sizce orjinalini almasak bir sorun yada koku olur mu ? Özellikle paspas için soruyorum bu soruyu. Bu arada Ankarada ve ya internette şuradan uyguna bulursun dediğiniz bir yer var ise önerilerinizi beklerim. Birde sıfır araba aldıktan sonra yapmak gereken şeyler hakkında bunu yapsan iyi olur dediğiniz bir şey var mıdır?
Teşekkürler.
(9) 

Rise of Empires Ottoman Dizideki Sahne Hakkında Soru

zor azizim zor #1405615 
2. Bölümün başında dikkatimi çekti toplar atıldığı sırada ve atıldıktan sonra hatta boş dururken bile bir şeyle sıvıyorlar. Mesleki deformasyondan ötürü aklıma takıldı. Sonra ilk bölüme bir daha baktım orada da boş dururken aynı sıvama olayı devam ediyor. Bilgisi olan paylaşırsa mutlu olurum. İyi akşamlar.
(2) 

Powerbeats 3 almayı düşünüyorum. Öneri ihtiyacım var.

zor azizim zor #1402561 
Merhaba,
Sennheiser 4.40 hd Bluetooth kulaklığımı kaybettim. Yerine daha kompakt bir kulaklık arıyorum. Şu ana kadar bulduğum en mantıklısı powerbeats 3 ama bir de size sormak istedim. F\P kulaklık önerinize açığım.

Teşekkürler.
(2) 

Ankara Nikah sonrası altın saklama

zor azizim zor #1386374 
Merhaba,
Bu pazar düğünüm var. Öğlen saatlerinde sonrasında akşam arkadaşlarla dışarı çıkacağız. Akıllarda ilk soru altınları nereye koyacağız? Yani biz dışarıda eğlenmeye çıkınca altınları nereye koymaliyiz? Daha önce boyle şeyler yaşayanlar ne yapti? Fikir verirseniz sevinirim. İkinci soru bu altınları bozdurmanın en mantıklı yolu nedir? Aslında aklımda şey var haftasonu banka açık olsa kasaya koyayım ancak haftasonu açık banka bulmak gerçekten büyük meziyet. Şimdiden teşekkür ederim.
(2) 

Ankara kız isteme icin cicek çikolata

zor azizim zor #1380466 
Merhaba duyuruseverler!
Yarin isteme olacak ancak ben çiçek çikolata yeri belirlemedim. Oran sehri tarafında oturuyorum cok aşırı pahalı olmayan sekilde çözmek istiyorum. Önerilerinize açığım.
İyi akşamlar.
(3) 

Ankara Uygun Fiyatlı Perde Arıyorum

zor azizim zor #1379677 
Merhaba,

Süreci takip eden var mıdır bilmiyorum ancak evi tuttuk,eşyaları aldık ama perde sıkıntımız var. Ankarada uygun fiyatlı, bizim gibi bu işi bilmeyen insanları kandırmayacak ve yardımcı olacak perdeci var mıdır ? Önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkür ederim.
(3) 

Fotoğraftaki arabanın marka modelini bilen var midir?

zor azizim zor #1378137 
Arkada olan arabanın marka model ve yılını bilen var midir?
(5) 

Çok şükür evi tuttum. Sıra tadilatta yardima bekleriz

zor azizim zor #1374662 
Şimdi duyuru ahalisi takip edenler bilir uzun bir arayış ve araştırma sonucu evi tuttum. Aşağı ayrancıda. Biraz sevr anlaşması misali bir anlaşma ile bazı tadilatları yapmak zorundayım.
Bunlarıları şöyle sıralayabiliriz;

Mutfak dolap kapakları değişimi
Salon sistre cila yapılması
Duşakabin
Boyayı sağolsun bir tanıdık yapacak.

Bu konularda en ucuz şekilde Ankarada yardımcı olabilecek bir yakını veya tanıdığı olan varsa beklerim. Şimdiden teşekkür ederim.
(8) 

Ankara’yı bilen kardeşlerimi yine bekliyorum

zor azizim zor #1373428 
Merhaba,
Yine ben ve yine Ankara sorusu. Bir türlü kiralık mantıklı ev bulamadığım için satın alma yoluna da bakmaya başladım. Bir ev buldum Cankayada Macka sokak ile folklor sokak kesisiminde. Konum hakkında farklı dedikodular var gece travestinin çok olduğu vb. gibi sizce konum nasıl? 200-220 bin arasında ev bakıyorum. Önerilerinize yine açığım. Dün 6 tane ev gezdim kiralık hiç biri mantıklı değildi. Gerçekten Allah kiralık ev arayanlara sabır versin.
(5) 

Ankarada eli yüzü düzgün kiralık ev

zor azizim zor #1370655 
Geçenlerde sormuştum ama kız arkadasım gatadan istifa etmeyi kafaya koydugu için lokasyon değişti. Şimdi biraz insan icinde sosyalleşebilecegimiz mümkünse 2+1 ve ya 3+1 saga sola giderken toplu taşımada sikinti çekmeyeceğimiz (arabam olmadigi icin) bir lokasyonda kiralık ev arıyoruz.
Yani temel kıstaslarım dediğim gibi insan icine çıkabileceğimiz (yürüyüş yapmayi severim)
Toplu taşımada sikinti çekmeyeceğimiz bir lokasyon arıyorum. Benim iş yerimin her yere servisi var. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim
(10) 

Ankara Dolmus Güzergahları

zor azizim zor #1368670 
Merhaba,
Sevgili Ankaralilar 26 yıllık Ankarali olarak hiç bilmediğim yerler hakkında bir kaç sorum var. Batikent kentkoop tarafında ve ya gimsa tarafında ev tutmayı düşünüyorum ancak kız arkadaşım gatada çalışıyor olacak evlendiğimiz sirada. Batikent tarafından Gata’ya giden dolmus var midir? Bir de bu Ankaradaki dolmuş güzergahlarını görebileceğim bir şey var mi?

Hazır aklıma gelmişken bir soru daha sorayım Gata tarafinda oturulabilir mi sizce ? Yani olabildigince nezih bir yer bakıyorum o yüzden sordum gataya tek dolmus/otobus oturulabilecek yer onerilerinizi de bekliyrum
Şimdiden teşekkür ederim.
(2) 

Kars’a gidiyorum önerilerinize açığım ve bir kaç sorum var.

zor azizim zor #1350823 
Merhaba duyuru severler,

Haftaya kız arkadaşımla Kars’a gidiyoruz. Nerelerde neler yapalım? Önerilerinize açığız.

Bir iki sorum olacak;
1. Nerede kalalım? Kalmaya çok para ayırmak istemiyoruz ama güzel yerler önerisine açığız.
2. Gezme işini nasıl yapalım? Malum Ani harabeleri ve çıldır gölü epey uzak yerler. Taksi kiralayın diyenler var, araba kiralayın diyenler var. Nedense araba kiralamak istemiyorum çünkü kurumsal olmayan firmalar ve bu tür firmalardan araba kiralamak pek tercihim değil. Yani sonuç olarak bu konuda yardımınıza da ihtiyacım var.

Şimdiden teşekkür ederim.
(15) 

Yıllık Araç Masrafı / BMW 1.16i

zor azizim zor #1348932 
Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir para biriktiriyorum ve bunun sonucunda 2012 model benzinli otomatik 1.16i almayı düşünüyorum ancak son aşamada maddi durumları da kontrol etmek istiyorum.
Mesela;
-Ankara'da 1.16i'nin yıllık bakım ücretleri aşağı yukarı nedir?
-Sigorta tutarı ne kadardır?
-Kasko yaklaşık ne kadardır?

Başka masraflar ve ya önerilere açığım. Şimdiden teşekkür ederim.
(3) 

İki Model arasinda kaldim / araba

zor azizim zor #1342626 
Merhaba,

İkinci el araba bakiyorum. 60-65 bin tl gibi bi dusuncem var. Otomatik olmasi kistasim. Tek istegim otomatik sorunsuz olsun.

İki model arasında kaldim.
1. Dizel Otomatik Clio
2. Ford Fiesta tuplu yada benzinli.

Kullanicilari varsa onerileri bekliyorum. Birde fiesta benzinli otomatik sehir ici ne yakiyor bilgisi olan paylasirsa cok sevinirim.
(5) 

İş Sözleşmesi Rekabet Hk.

zor azizim zor #1342037 
Merhaba duyuru kullanıcıları,
Bir küçük sorum var. İş sözleşmemde rekabet firmalarıyla işten ayrıldıktan sonra çalışamaz diye madde var tam olarak şöyle yazılmış;

Çalışan iş bu sözleşme süresinde ve işbu sözleşmenin sona ermesinden itibaren bir yıllık bir süre boyunca, İstanbul,Ankara,İzmir,Bursa ve Kocaeli sınırları içerisinde doğrudan ve ya dolaylı olarak kendi hesabına veya herhangi bir kimse,firma veya şirketle bağlantılı olarak veya bunların hesabına veya bunların yöneticisi,müdürü,acentesi,çalışanı,danışmanı veya müşaviri olarak Şirket'in işiyle rekabet halinde olan herhangi bir iş veya faaliyetle uğraşmayacak, iştigal etmeyecek veya ilgilenmeyecektir.
Çalışan işbu maddede düzenlenen rekabet yasağının her hangi bir şekilde ihlali halinde şirket'in bahsi geçen ihlalin men'ini talep hakkının saklı bulunduğunu ve şirket'in talebi üzerine derhal şirkete vereceği zarar ziyan hariç olmak üzere 6 aylık brüt maaş tutarında ceza ödeyeceğini kabul ve taahhüt eder. Ancak çalışanın Türk ticaret kanununda düzenlenen genel haksız rekabet hükümleri çerçevesindeki yasal yükümlülükleri işbu sözleşme hitam bulduktan sonra da süresiz olarak devam eder.

Şimdi ben rakip firmaya geçersem 6 brüt maaş ödemek durumunda kalır mıyım ? Yada engelleme gibi şeyler olur mu ? Bu maddelerin geçerliliği var mıdır? Süreçler nasıl işler daha önce böyle şeyler yaşamış birileri tecrübelerini anlatırsa çok mutlu olurum.
(5) 

30 Yaşına giren ablaya ne hediye alınır?

zor azizim zor #1340965 
Selam sözlük,

Önümüzdeki günlerde otuz yaşına girecek olan ablama bir hediye almak istiyorum. Biraz güzel bir şey almak istiyorum bu aralar bize epey yardımcı oldu. Önerilerinizi bekliyorum.
(4) 

Taşınabilir Oksijen Konsantratörü Hk.

zor azizim zor #1337912 
Merhaba,
Sevgili duyuru severler annemin gece boyu kullandığı oksijen konsantratörü makinesini gün içinde de kullanması gerektiği kanaatine vardı doktorlar ne yazık ki. Ancak bu mantıkla annem evden dışarı çıkamayacak gibi gözüküyor. Bu kadın daha 60 yaşında ve hayata karşı bir sevinci var hala. Bu makinenin taşınabilir versiyonlarının sıfırı 17-18 bin tl civarında geziyormuş gördüğüm kadarıyla. Peki şimdi sorum şu bu makineyi alacak durumu olmayanlar nasıl yapıyor? ve ya bu konuda destek verebilecek ( maddi değil ) öneri verebilecek olan biri var mıdır? Yani şöyle yap,böyle yap şurada ikinci elleri dönüyor vb. gibi.

Şimdiden teşekkür ederim, allah sağlık versin.
(14) 

Oneri Bekliyorum Sozluk Ahalisi

zor azizim zor #1326066 
Gecenlerde eski olan arabami sattim ve elimde 66 bin tl para var. Bu paranin 34 bini evlilik parasi diye biriktirdim 32si arabadan gelen para. İyi de bir maasim var ben yatirim yapmayi dusunuyorum ama nasil yapsam mantikli bilemiyorum onerilerinizi bekliyorum.
Kafamdaki birinci dusunce - arabadan gelenin ustune 40 bin kredi cekip 70 e araba almak
İkinci dusunce - butun parayi koyup 70 bin kredi cekip begendigim bir ev var onu almak.
Tabi sizin de onerdiginiz bir sey varsa mutlu olurum. Gecenlerde sormustum hic ev projesi falan var mi diye bir cevap alamamistim boyle cok pahali olmayn kucuk capli bir proje guzel olabilir. Simdiden tesekkur ederim.
(7) 

Bu sıralar alınabilecek en mantıklı telefon

zor azizim zor #1301232 
Merhaba,
Benim yadigari anneye bırakıp yeni bir telefon almak istiyorum. Biliyorum bu soru bes bin kez sorulmus olabilir ama istedigim gibi cevaplayanlar olmadi.
Ben telefonda ne ariyorum;
Hiz çok önemli değil ama kırk yılda bir fotoğraf çekerken beni üzmesin kamerasi iyi olsun istiyorum.
Ekrani büyük olsun istiyorum. Cok uzun zamandir kucuk ekranli telefon kullaniyorum biraz sıkıldım.

Simdiden cok tesekkur ederim.
(1) 

Ankarada yatırımlık daire

zor azizim zor #1294637 
Merhaba,
Ankarada once yatirim belki de kendimin oturacağım bir daire almak istiyorum ancak hani yeni baslayan projeler oluyorda pesinat oduyorsun daha sonra taksit taksit ödüyorsun oyle bir proje ariyorum. Yani 2.000 tl’ye kadar odeyebilirim diye dusunuyorum aylik. Boyle bir oneriniz varsa paylasirsaniz cok sevinirim
(4) 

Engelli otv indirimi hk.

zor azizim zor #1281784 
Merhaba arkadaslar, annem icin engelli raporuna basvurmustuk. İlk gelen 77% isi sonra hastaligi ilerledi ve bir daha basvurduk 89% geldi. Sonrasinda hakem hastaneye gonderildik ve 88% oranında engelli raporu verildi ancak hastanede konusmalarda “agir engelli” ibaresi var ise otv’den yararlanilabildigi soylendi. Ancak internette arastirdigimda 90% ve uzeri olmadigi surece engelli otv indiriminden faydalanamiyorsunuz yaziyor. Konu hakkinda bilgili olanlarin aydinlatmasini bekliyorum. Simdiden tesekkur ederim.
12  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık