(4) 

Tablet önerisi

katunca #1593148 
çok pahalı olmayan kalemli bir tablet alıyorum sırf not tutmak için kullanıcam. Huaweinin bir modelini gördüm ama, google desteğini çektiği için ne kadar sorun olur? hocaların notları google groupsa attığı oluyor. ya da atıyorum bunları telden indirdim gönderdim tablete hallettim sorunu, not alma uygulaması vs nasıl bilginiz var mı?
(2) 

Sony NP-FP50 model batarya

katunca #1593143 
Sony'nin çoook eski 2005 civarı falan çıkışlı bir handycam'i var elimde. Batarya gerekiyor NP-FP50 model. Bu bataryayı nereden bulabilirim bilen var mı? Tercihen orijinal ve ikametgah Ankara.

Bir de sanger marka batarya görüyorum npfp50 yazılı, orijinal değil ama millet onu almış çaresizlikten. Kameraya zarar verir mi?
(2) 

Deprem yönetmeliği

katunca #1549287 
oturduğumuz yerlerin deprem yönetmeliğine uygunluğunu, zemininin nasıl bir zemin üzerine inşa edildiğini (kaya,toprak,kum vs) kontrol edebileceğimiz bir yer var mı ? nereden öğrenebiliriz? İnşaat mühendisleri başta olmak üzere bilgisi olanlar yardımcı olursa çok mutlu olurum
(2) 

Ukulele

katunca #1546903 
Selam, solak olduğum için tellerin yerini değiştirdim. Fakat daha sonra akort yaparken sürekli akorun kaydığını fark ettim. Yani mesela yavaş yavaş kalınlaşıyodu ses. Sonra tellerin bağlandığı bu kısımda böyle bi kalkma olduğunu fark ettim. Telleri gevşetip bıraktım ukuleleyi. Ben pimpiriklenmiyorum değil mi bir sorun var? Sanırım bu tahta kısım yavaş yavaş gövdeden ayrılıyor?
Ayrıca, eğer bir sorun varsa ankara içinde nerede düzelttirebilirim bu durumu?

www.hizliresim.com
www.hizliresim.com
(6) 

Xiaomi Mi 10T, Samsung S10+, Samsung Note 10?

katunca #1461064 
Bu üç telefon arasında kaldım. Daha çok samsunglar arasında, hangisi uzun kullanım için daha iyi olur?


Bir de xiaomi niyeyse tavsiye etmiyo kullananlar ama internette çok olumlu yorumlar. Uzun süredir kullanan var mı? Memnun mu? Xiaomi genel olarak kullananlar için soruyorum ama s10+ veya note10 kullanan varsa da deneyimini paylaşabilir.
(3) 

iktidar ve muhalefet

katunca #1456535 
bununla ilgili ingilizce bi metin yazıyorum ama iktidar ve muhalefet için ne diyebilirim? power ve opposition diye çeviriyo ama mantıklı gelmedi
(2) 

pc ses gitti

katunca #1453263 
arkadaşlar ben bir malım. mic ses algılamıyodu, sorunu çözeyim derken bir video sayesinde pc nin tüm ses sistemini mahvettim hamdolsun... şu an ses göstergesinde çarpı var. aramaya hizmetler yazıp oradan windows ses başlığına yeniden başlat dedim ve tüm ses gitti sddfg. biri lütfen yardım etsin sildim mi yanlışlıkla :(
sistem geri yükleme yapsam mı? 3 gün öncesine yükleyecek?
(1) 

illustrator - zbrush indirmek için güvenli site?

katunca #1433147 
soru bu kadar. nereden güvenli indirebilirim
(2) 

Jantlardaki pas

katunca #1431051 
Eski bir bisiklet var jantlar biraz fazla paslanmış. Ne ile çıkar bu paslar? Sonrasında korumak için ne sürmem gerekir? Direkt markalı belirtebilirsiniz daha iyi olur
(3) 

Ankara daktilo tamiri - temizliği

katunca #1406905 
Ankara içinde güvenle daktilo temizliği yaptırabileceğim ve daktilo hakkında bilgi alabileceğim bi yer arıyorum. fiyat bilginiz de varsa yazabilirsiniz
(2) 

Köpek kulübesi

katunca #1384375 
Sokak hayvanları için yapılan köpek kulübeleri nasıl olmalı? Özellikle kış mevsiminde, kulübenin içinde yastık battaniye olmasa üşürler mi? Dört tarafı kapalı, sadece girişi açık bir kulübede üşürler mi?
Sitenin bir köpeği var onun için soruyorum. tüyleri kalın ve sık, biraz da yaşlı gibi duruyor.
(4) 

antivirüs programı indirebileceğim güvenli bir site?

katunca #1332750 
tabi ücretsiz?
(6) 

Erkek saç bakım

katunca #1317832 
ŞAMPUAN harici kullandığınız krem, yağ, maske vs var mı? Varsa hangi markanın? Kadın ürünleri kullandığınız oluyo mu? Kullandıysanız saçınıza hiç zarar verdi mi? (Özellikle kıvırcık saç ama düzse de yazın)
(1) 

Kurmalı oyuncak tamiri

katunca #1317831 
Nereye götürsem tamir edebilir? Kurup çalıştırma düzeneği bozuk
(2) 

Ankara barınaklar

katunca #1305871 
Şöyle ki, şu an sahiplenebilme şansım yok. Fakat arada mama bağışı yapabilmek ve hayvanları gidip sevebilmek, onlarla oynayıp mutlu edebilmek istiyorum. Özellikle böyle sevebildiğimiz, başını okşayıp hayvanlarla oynayabildiğimiz barınak var mıdır Ankara içi?
(4) 

Köpek yardım maması

katunca #1280711 
Ya arkadaşlar bu CarrefourSAnın sattığı küçük tekli köpek mamaları var bir pati de sen uzat diye. Benim verdiğim hiçbir köpek yemedi bu mamayı. Skt de geçmemiş baktım. O kadar kötü mü cidden? Yoksa ben tripli köpeklere mi denk geliyorum? Bilginiz var mı?
1

mobil görünümden çık