(9) 

doğum günü alarmı

firemanjonny #1582870 
merhaba ben kereste, karımın anneler günü ve evlilik yıldönümünü unutmuş bulunmaktayım, iki gün sonra da doğum günü, kendisi benim aksime sürprizlerden hoşlanır büyük beklentisi yoktur ama özel bir şey hoşuna gider, bana hususi doğum günü olduğunu belirterek düşün taşın bişeyler yap dedi, şimdi bu konuda da hiçbir fikrim yok neredeyse ihtiyacı olan bluetooth kulaklık var onu alıcam ama ek olarak birşeyler daha yapılmalı zannedersem, 5 yaşındaki oğlanı da katarak belki, fikir verseniz ne güzel olur, teşekkürler.
(6) 

değer kaybı

firemanjonny #1562829 
merhabalar, bir kaza yaptık, kusur %50 - %50 çıktı, araç yapıldı çıktı filan, tamircinin yönlendirmesiyle pi hukuk diye bir firmanın elemanı geldi, söylediğine göre emekli emniyet müdürüymüş, kısıtlı bir vekalet vermem gerekiyormuş, ücret size gelir, davayı kaybetme gibi bir durum olmaz dedi, benim kafamı kurcalayan dolandırılma gibi birşey yaşamak, vekalet verme meselesi, sonradan adıma işlem yapabilir mi bu şahıs, bu yöntemle işlem yapan varsa yazabilir mi nedir, ehil biri olduğunu güvenilir olduğunu nereden anlarız bu kişinin, teşekkürler.
(3) 

transfer sezonu

firemanjonny #1559283 
avrupanın dev kulüpleri (juve, barça, psg) büyük transfer bombalarını ne zaman patlatır sizce, sansasyonel isimler gelir mi bu devlere.
(12) 

inanç/ruhsal durum konuları

firemanjonny #1550034 
dün gece kayınpederleri umreye yolladık, mübarek olsun, ben küçük yaşlardan itibaren ailesinde din eğitimi verilmiş 5-6 sene öncesine kadar da 5 vakit namaz kılan biriydim, 35 yaşında erkek bireyim. bi 5-6 senedir fikirlerimde çok değişimler oldu, en son enkazdan çıkarılan bir yavrucak varken biri tekbir getirmeye çalıştı orda olsam ağzına vururdum çok sinirim kalktı o anda, sonra acayip bir farkındalık geldi "ne oldum lan ben böyle" dedim, ama şimdi de olsa aynı şekilde gıcık olurdum. bir yanda umreye insan uğurladık, otobüs önünde ağlaşanlar (niyeyse), diğer yanda benim ailem burda seslerini duydum kimse gelmedi artık ses yok diye ağlaşanlar, içimden fuck the system diyip dağ başına yerleşesim geliyor, umre bildiğin turistik ziyaret farz değil bi bok değil, yani şuan bahamalara gidip dönüp götünün fotosunu instagrama atan kızlardan farkın yok orada ihram içinde sırıtp poz vermenin, ver o parayı yardım olarak bitsin gitsin, inancın içinde yine sevap kazan hatta daha çok sevap kazan, umre sevabı bile yazılır ek olarak hayır yapma sevabın bonusun olur, ki bunu yapan da gördüm sosyal medyada çok takdir ettim. tabi bunu kendilerine demedim, lüzum da yok, bişi de değişmez. insanı ateist yapacaksa bu iktidar kadar başarılı başka kuruluş olamazdı. işin garip yanı on sene önce çok daha mutluydum, nispeten konulara cevabım vardı kendimce, şimdi zerre mutlu değilim, farkındalık-sorgulama arttıkça girdap etkisi yapan bir belirsizlik doğuyor. sıkılıyorum daralıyorum çıkamıyorum. dil öğrenmeye olan ilgim aşağı düştü, hiçbir iddialı çıkış yapmaz oldum/faydası yok, konuşmaya bile eriniyorum, hayat kalitem yerlerde, geleceğe olan ümidim/beklentim sıfır. kendi gerçekliğimi yaratıp yalandan mutlu mu olmaya çalışayım, inanç konularını sümen altı mı edeyim, insanların cehaletine gülüp geçeyim mi ne bok yiyim. psikoloğun faydası olur mu, aynı durumda olan, önerisi olan başımın üstünde, akıllı bişeyler işitmeye çok ihtiyacım var.

cevaplar için çok sağolun, bi noktayı yanlış ifade etmiş olabilirim, kişilerden dolayı dinden uzaklaşmıyorum, din kişilere her türden kabahatin saklanabileceği kılıflar bahşediyor, insan beyni de seçici-geçirgen olduğundan kaza/fıtrat/mukadderat/takdir-i ilahi deyip dini anlamda işin içinden çıkıveriyor, garibime giden din denen nesnenin burdan çekince çine kadar uzaması.
(3) 

dükkan açma süreci

firemanjonny #1547972 
Merhabalar ramazan ayında aktif olacak bir tatlıcı dükkanı açma niyetindeyim, baklava üzerine bir yer olacak, bursa da işlek bir yeri gözüme kestirdim ama ramazan ayı ve öncesi/sonrası toplam 2 ay gözlemleyeceğim için belki sonrasında kapatacağım, resmiyette bir işlem yapmasak, toplam 2 ay açık kalacak dükkan için kaçak yürütsek olabilir mi sizde başım ağrır mı, olumlu olursa herşey resmiyete dökülecek zaten, bunun cezai yaptırımı olur mu, kimse fark eder mi bilgi verirseniz mutlu olurum saygılar.
(4) 

telefon tavsiye

firemanjonny #1540173 
merhabalar karım için 3500 tl gibi bir bütçeyle telefon almak amacındayız, beklentimiz pek yok haliyle, siz öneri yaparsanız mutlu oluruz, espri yapacaklar da yapsın birlikte güleriz.

ortaöğretim kpss

firemanjonny #1536110 
6 kasımdaki sınava günde 7-8 saat video ders izleme şeklinde çalışma imkanım var, sizce yeterli zaman var mı sınavda atanacak puan alınabilir mi?

ben çalışıcam zaten görüşlerinizi soruyorum.
(6) 

deniz göktaş

firemanjonny #1534135 
bu komedyen arkadaş, öyle böyle bu işe devam ediyor, kazancı hakkında tahmin yapar mısınız, benim tahminlerim faciadır.
(7) 

emlak/emlakçı

firemanjonny #1532728 
merhaba evimi satmak için sarı siteye ilan verdim emlakçılar arıyor, sizin biz satmaya çalışalım, %2 komisyonla filan diyor, satarsa alsın komisyonunu benim için sorun yok, ama dolandırılma durumu olur mu diye de insanın aklı bulanıyor, ne yapmak lazım sizce
(17) 

çocuk meselesi

firemanjonny #1531435 
7 yıllık evlilik, 1 çocuk, ben erkek tarafıyım dün akşam yemeğinde olan oldu. oğlumuz 3,5 yaşında, 2,5 yıl önce bir oğlumuz olup ertesi gün yaşam savaşını kaybetmişti. ben kesin olarak çocuk istemiyorum, maddi/manevi kaygılarım var, gelecek ve şimdiyi içeren hatta kendimle alakalı bile kaygılarım var, seneye meddi olarak her şey değişebilir bu ülkede bence, hanım evlendiğimizden beridir çalışmıyor bu ara işe girip çalışıcam dedi kendi bilir, onun fikren ayrıldığı yer ise ben tek çocuk istemiyorum oğlum yalnız kalsın istemiyorum, yaşlılığımızda bize gelinsin geniş aile olunsun, curcuna olsun biraz filan bunu anlıyorum ama benim de son yaşanan kayıptan da kaynaklı yukarıdaki kaygılarım var, onun düşüncesi 3-3,5 yıl kadar çalışıp tekrar çocuk yapalım üzerine, yani birkaç yıl sonrası uğruna kavga edildi, fena halde de kırıcı oldu, yanlış tercihlerden ötürü bir süre önce birikimlerimizi kaybettik, tamamen benim suçum o konuda bir "diyet" konuşmaları periyodik olarak devam ediliyor, bense telafi edebilmeyi en önemli hedefim yapmış durumundayım, ben çocuk istemediğimden bana bu iş böyle gitmez dendi, senden artık bende çocuk yapmam sen kimsin dendi, senin artık işin bitti dendi. Beni inanılmaz kıran sözler bunlar, ifade etmem çok zor, boşanmayla tehdit edilmek, üstelik bu tona ışık hızında geçmesi fena üzüyor, birde bunu 4 yada beşinci kez yapıyor, benim ağzımdan da çıkmıştı ama kaynama noktasına gelmiş ve 1 kere demiş sonra kendimi frenlemiştim. Sonra sarılmaya çalıştık birbirimize ama ben silemiyorum o kısmı devamlı flashback oluyor hala. Hanımın bu konudaki tavrı -söyledi oradan biliyorum- ben çok kızınca ağzıma ne gelse söylerim, sen gelip sarılcaksın, sinirliliğime vereceksin, sonra geçer. İyi ama akıl ve kalp taşıyan insanım gidip sarılamıyorum pat diye.
Ben ikimizin de fikri bu ikna etmeye çalışmamak zamana bırakmamız lazım diyorum. O yok böyle olmaz çocuk yapılacak diyor. Bu sağlıksız ilişki bile çocuk işini ertelemeye yeter gibi duruyor bana göre.

benim beynim bitti dün itibariyle, fikrinizi yazar mısınız?
merak ettiğiniz sorun, sağlıklı tavsiyeye ihtiyacım var.

edit: kaybedilen miktar geçen sene bu zamanlar 110 bin lira gibi, servetimiz gitmedi evimiz ve arabamız mevcut

Sorulara edt: Eskiden de kırıcıydı ama bu kadar şiddetli ve sık olmazdı
Terapi alınmadı ama alınacak, geçen ay duvara kafa atmışlığım var
Her iki oğlumuz da planlı ve konuşarak yapıldı.

Başsağlığı dileyen ve cevap veren herkese ayrı ayrı müteşekkirim, sağolun her neredeyseniz iyi varsınız
(1) 

gömlek buldurmaca

firemanjonny #1528812 
Merhabalar linkteki gömleği tr içinde bulabilir miyiz malum dolarla ödeme yapmak pek içimden gelmiyor.

www.google.com
(2) 

dizi tavsiye etsenize

firemanjonny #1528774 
severance adlı diziyi izledim çok beğendim, aynı kulvarda ne önerirsiniz, westworl de beğendim ama 2. sezonu bitiremedim, o ayar da olabilir
(2) 

stand up gösterisi

firemanjonny #1508621 
bir stand up gösterim var, kültür merkezlerine yada nispeten büyük salonlara gösteri yapmak için ne gerekir, torpil mi, para verme mi, yada hiçbiri değil de sadece müracaat mı, bilen var mıdır?

program kaynağı

firemanjonny #1497185 
şu programın üreticisi kim yada nerede bakabiliyor musunuz, veriyi açık bir kaynaktan alıp ücretli mi sunuyor merak ettim, üretici türk mü acaba.

whalehuntapp.com
(4) 

kuran tefsiri

firemanjonny #1493552 
elmalılı dışında okunacak kuran tefsiri var mıdır dili ağır olmayan anlaşılır ve tarafsız bir yayın olacak.
(2) 

grafik okuma sorusu

firemanjonny #1492585 
cehaletimi mazur görürseniz, 2 saat önceki fiyat sıçraması okla gösterdiğim 150 bin küsur dolarlık alımla mı açıklanıyor grafikte, aynı saat içinde çokça satış emrininde uygulandığını var sayarsak bu alımlar ve satımların arsaındaki fark desek doğru olur mu, ve başka dış etkenlerde var mıdır misal olarak huobi borsasındaki bir yüklü alım buraya yansıyamayacağına göre ne denli organik bir mesaj içerir bu grafik. teşekkürler.
(2) 

erkek çizme sorusu

firemanjonny #1492582 
www.footcourt.com

şunu alıp ayağımıza giysek rüküş olur mu, ilgimi çekiyor seviyorum bu tip şeyleri.

ha bide üzerine ne gider.
(7) 

bir tek bana mı oluyor?

firemanjonny #1484766 
arabayla bir yerlere giderken garanti olarak yolları karıştırıyorum, doğduğum büyüdüğüm şehirde ilginç ama kendi evime giderken alternatif bir yoldan gitsem bile yanlış bir yerlere gidiyorum, durum bir anksiyeteye dönüşmüş durumda, navigasyon kullanmak mümkün tabi ama, yakınlarım araçta olursa utanıyorum da, bi de girişleri çıkışları tam vaktinde bulan insanlar süpermen gibi geliyor bana, arabada biri varsa karıştırma ihtimalim yüzde 50 artıyor, kayın validei kayın pedere filan rezil olmak istemiyorum, bazen geceden içime dert oluyor, grup olarak bir yere giderken hep takip eden oluyorum, yanlış ta gitse kuyruğu gibi arkasındayım, ne yapmak lazım çok muzdaribim, bazen ben niye böyleyim diye dertleniyorum.
(7) 

denişik araba sorusu

firemanjonny #1470212 
www.sahibinden.com

bunu aldık diyelim, var mıdır böyle bişeye sahip olan birini tanıyan birini tanıyorum diyen, üzer mi ileride, bütün paramızı fazlasıyla süpürür çünkü.

yada bu
www.sahibinden.com
(8) 

çocuk faaliyet

firemanjonny #1469137 
2 yaşında oğlumuz var, doktor tavsiyesiyle tv yi komple iptal ettik, sıkılmamamız için faaliyet önerebilir misiniz, yaptığınız yada aklınıza yatan olabilir, teşekkürler.
(2) 

araba fiyat sorusu

firemanjonny #1465985 
şu anda baz model egea almak istesek liste fiyatının altına alınabilir mi, pazarlığı oluyor mu bu işlerin?
130.900 tl. şuanki liste fiyatı.
location:bursa
(1) 

anlaşılmayan madde

firemanjonny #1465123 
Merhaba dostlar

bir roman yarışması var katılmayı düşündüğüm, şöyle bir madde içeriyor:

Her yarışmacı, eserini 5 nüsha olarak çoğaltılmış halde ve bununla birlikte metni içeren cd veya disketi aşağıdaki adrese gönderecektir.

şimdi ben 5 tane kitap mı bastırıcam, yada fotokopi makinesinde mi çoğaltıcam eseri.

siz ne anladınız.
(7) 

emlak danışma

firemanjonny #1460334 
merhaba kıymetli arkadaşlarım

www.sahibinden.com


bu ilandaki arsa alındı diyelim ev yapmaya bi manisi olur mu, tarla olarak yazılmış konumu, imara açıldığında küçülür mü yada ne biliyim ev olacak yer mi hiç bilgim olmayan konular, bilgi veren çok yardımcı olur.
(5) 

Trafik / Polis

firemanjonny #1457391 
Cüzdanım çalındığından ehliyetim yanımda olmuyor, araç kullanırken trafik polisi işlem yapar mı, sistemine bakıp ehliyetim olduğunu görme durumları var mı?
(2) 

aranızda fiverr.com u satıcı olarak kullanan var mı?

firemanjonny #1443652 
diyalog şöyle yandaki gibi oldu, benim ilk siparişim olduğundan usul konusunda bir bilgim yok. Standart paketi satın almalısınız filan mı demeliyim, kullanıcı varsa bi bakabilir mi?
(5) 

kredi ve kredi kartı borcu

firemanjonny #1438020 
borçlu olan ölünce yada intihar edince siliniyor mu?

sözleşmede yazıt-yordur ama küçük yazıları tek tek tarayacak hal yok, bilen yazabilir mi?
(5) 

Finansal olarak can çekişmekteyim.

firemanjonny #1436739 
Ya mali olarak ölümüm gerçekleşecek yada küllerimden doğacağım bilmiyorum.
Son dönemde yaşadıklarım yüzünden sıkıntılarım ard arda geldi. Gereken önümüzdeki birkaç ay içinde 10 bin dolar. Ödeme günlerim yarından itibaren gelip çatmış olacak. En önemlisi enerjimi de yitiriyorum giderek. Zengin bi akrabam da yok, baba rahmetli. Ne yapmalı diye şimdiye kadar sormadım bu kadar ama çıkmazda hissediyorum şimdi. Tam zamanlı grafikerlik yaptığımdan bilgisayar ve internet elimin altında + olarak.

Siz olsanız ne yapardınız.
gerekirse lokasyon: bursa
(7) 

Yaşanan vaka ve akılda sorular.

firemanjonny #1435790 
Merhabalar, çok uzatmamaya çalışacağım, 40 gün kadar önce oğlumuz bursa uludağ üni. tıp fakültesi doğumhanesinde dünyaya geldi ve 2 gün sonra vefat etti. Çok kısa süreci anlatmak gerekirse, randevu verilen tarihte anestezi tahlilleri için hastaneye gidildi ve bir hafta sonrası için doğum olması planlanıyordu. Polikliniklerden giriş yapıldı kan ve idrar tahlili verildi, sonrasında doğumhaneye gideceksiniz dendi ve ben eşimi tekerlekli iskemle ile doğumhaneye götürdüm, kendim içeri giremedim tabi. İçeriden 5-10 dk. sonra eşim aradı beni doğuma alıyorlar diye. Sebebi çocuğun hareketlerinin az hissedilmesi ve risk olduğu düşünülmesi, çocuk sezeryan ile alındı. Eşim odaya çıktı ben doktorun yanına. Oğlumun doğduğunda mosmor olduğunu ve kendi başına soluk alıp veremediğini bunun için derhal makinaya bağlandığını ve akabinde soğutma cihazı ile süreç başlatıldığı söylendi. Bu normal prosedürmüş zaten. Kendi nefes alamadığından beyin soğutuluyor, gelen az oksijen yetsin diye. Bu şekilde de 2 gün yaşabildi.
Şimdi benim kafamdaki oturmayan parçalar:
1- Doğumdan bir hafta 10 gün önce gece yarısı acilden giriş yaptık çocuğun hareketlerini hissetmiyoruz sorun mu var diye, acildeki genç bayan doktor yatıralım dedi, biz de diğer oğlumuzu teslim edelim sabah tekrar gelelim dedik, hatta çıkarken kağıt imzaladık, mesuliyet bizdedir diye, ertesi sabah biz hazırız yatış olsun, gerekli tetkikler yapılsın dedik, içeri alındı oda numarası bile belliyken, yatışa lüzum yokmuş dendi, çıkış verildi.
2- Eşimi hastane içinde doğumhaneye ben elimle götürdüm, ne bir koşturmaya, ne sedyeye yatırmaca, ne vakayı acile çevirme, doğumhaneye kadar hep rutin gittik.
3- Bana doğumdan hemen sonra bilgi veren doktorlar biz doğumdan hemen sonra çağırıldık apar topar geldik ve derhal prosedürü başlattık dedi. Dikkatimi çeken doğumu biz yaptırmadık biz geldiğimizde vaziyet buydu gibi bir kendini soyutlamaya girdi gibi geldi bana.
4- Sebebini tam olarak anlatamadılar, doğum öncesi tarama testlerinde yada ultrasonda anlaşılamıyormuş, bu bir olasık ve başımıza gelen böyle bir talihsizlik var.

Soru ise siz olsanız şikayet/hukuki yol bir süreç başlatır mıydınız -ben başlatmak istiyorum-. Üniversite hastanesi olduğundan nasıl bir yol izlemek lazım? Şikayet olduğundan meseleye başhekim filan dahil olup etraf bi silkelenip adam gibi bilgi alabilir miyiz? Dava etmek gerekiyorsa da dava edelim, netice alır mıyız?

Teşekkürler.
(4) 

araç satışı yapsak mesela yarın

firemanjonny #1435701 
bu ayın 31 inde vadesi gelen vergiyi alıcı mı öder?
(7) 

klima ihtiyacı

firemanjonny #1422270 
uygun fiyatlı (çıkma da olur), klima arayışındayız, malum süreçte maddi sıkıntı çok büyük evdeki minikte sıcaktan pişik olmaya ve ağlama nöbetlerine girmeye başladı, önerebileceğiniz uygun klima nereden bulabiliriz, veya böyle bir klimam var diyenin de klimasına ücreti mukabilinde talip olabilirim.
(2) 

komşu sorunu

firemanjonny #1417896 
çok sayıda kuş ve tavuk besleyen komşularımız var çok şikayetçiyiz nereye şikayet edilir. (bursa)
(5) 

İsim meselesi

firemanjonny #1416624 
rica etsem cünyırın kardeşi için isim anketine katılır mısınız?
önerilere de yorumlarda açığız.

xoyondo.com
(1) 

Ankara expertiz

firemanjonny #1409604 
Ankarada önerebileceğiniz iyi oto expertiz yapan bir yer var mı?
(2) 

Saç meselesi

firemanjonny #1409523 
youtu.be
youtu.be

bu sahnelerde öne eğilmelere rağmen saç öne düşmüyor, jöle misali parlayan bir losyon da gözükmüyor, bu ayarda saçlarım var bunu nasıl sağlarız dostlar.
(4) 

Netten su alımı.

firemanjonny #1405721 
Toptan olarak eve su almak istiyorum, uygun fiyatlı olanlar nelerdir, siz nasıl karşılıyorsunuz su ihtiyacınızı?

Şehir: Bursa
(10) 

şu aracı yorumlar mısınız?

firemanjonny #1403793 
www.sahibinden.com

kullanan varsa yorumu makbule geçer, alınır mı?
(11) 

a101 işgüzarlığı

firemanjonny #1401726 
merhabalar,

yazar olsam rezalet başlığı açardım ama değilim, açan bir arkadaşım olursa memnun olurum kopyala yapıştır yapılması yeterli,

soffia bebek bezi almak istedik, fiyat etiketinde açıkça 4 adet alımda 67.90 olduğu yazmasına rağmen kasada (fiştede yazdığı gibi) 71.80 hesap çıkarıldı, kasiyerle beraber etiketin yanına gittik baktı haklıyım, müdürü herhalde sevda aksoy diye bi kadını aradı sistem hatası filan heralde bişey yapamayız, istemiyorsa almasın gibi bir yanıt verildi, derdim tabii ki aradaki 3,9 tl değil, ama ufak ufak kaç kişiye böyle ürün sattılar bilmiyorum bu aldatmaya ve dolandırmaya girer, şube sorumlusu kadının tavrı ise fena halde sinir bozucu, ürünü haksızlığı kanıtlayabilmek için satın aldım ve son oldu zaten a101 defteri kapandı bizim ailede. Okuyan da böyle uyanıklık yaptıklarını bilsin fişte 15-20 kalem ürün varsa dikkat etmeye biliyorsun zaten.
(1) 

fotoğraf buldurmaca

firemanjonny #1401399 
erdoğanın japonya yada çinde öekildiği bir fotoğraf vardı, minimalist iki lider sandalyeler ve sehpa dışında birşey yoktu, sade şahane bir fotoğraf, bulur muyuz?

www.google.com

şunun tayyiplisiydi.
(3) 

kablo saklama

firemanjonny #1400161 
merhabalar, görüntüdeki yaramazın tv kablolarına erişememesi için nasılbir çözüm üretebilirim, her fırsatta çekiştiriyor.

özellikle dışa çıkık duran gri uydu kablosu sorun oluyor.
(5) 

türkiyeden defolup gitmek

firemanjonny #1398563 
başlığı da var biliyorum ama, kendi adıma ne yapabilirim belki siz daha güzel yönlendirirsiniz, 32 yaşında lise mezunu grafikerim, bu ülkede kendimi karımı ve oğlumu tüketmek istemiyorum, ingilizce iletişim kurabilecek kadar konuşurum, herhangi bir avrupa ülkesine yada deniz aşırı bir ülkeye gitmek istiyorum, hazırda param yok ama evim var kendime ait birikim olarak, lütfen yardımcı olun, gitmiş olanlar ya da bilgisi olanlar.
(1) 

orta yaş insana telefon tavsiyesi

firemanjonny #1397932 
kayın pederim 900-1000 lira civarı bütçeyle cep telefonu tavsiyesi istedi, sen anlarsın deyip pek anlamasam da, ne önerirsiniz.
(7) 

seyyar piyasası

firemanjonny #1396064 
herkese merhabalar, işi bırakıp, seyyar tezgahta midye dolma satmayı düşünüyorum, daha önce bu işlere bulaşmış var mıdır, yoksa da ayda ne bırakır bana sizce, nakit lazımda.

şehir:bursa
(3) 

Fiş yada faturaları değerlendirmenin bir yolu

firemanjonny #1378908 
var mıdır? Eskiden vergi iadesi filan oluyordu, öyle çöpe gidiyor.
(2) 

kredi vs nakit avans

firemanjonny #1373107 
6 bin tl paraya ihtiyaç var acilen - enpara.com'dan nakit avans mı kullanmalı kredi mi çekmeli, hangisi daha az yara açar?
(1) 

illüstratör sorusu

firemanjonny #1370335 
gelen belgeyi açıyorum, içinde 2 resimli çalışma var, resimlerden biri açılmıyor beyaz gösteriyor, yardımcı olacak var mıdır, yüksek versiyon ai lazım bildiğim kadarıyla.
(2) 

araç kullanımı sorusu

firemanjonny #1370114 
youtu.be

ilgili dakikada kalkış yapılıyor, motordan anormal bi ses çıkıyor, pedallarda nasıl bir kombinasyonla yapılır. Bilen anlatsa iyi olur.
(1) 

şuna benzer şarkılar

firemanjonny #1369430 
var mı bildiğiniz, 90 lar da bi ara zırt pırt çıkardı jenerik müziği niyetine.

www.youtube.com
(3) 

patreon sorusu

firemanjonny #1369190 
merhabalar, yazdığım bi roman var yayınevlerinden birer birer olumsuz yanıt aldığım, kısım kısım patreondan yayınlasam gelir elde edebilir miyim (yada bunu yapabileceğim platform patreon mu)? Bir de amazon un da bi uygulaması vardı, orada çevirip mi yayınlasam, bu gibi tecrübesi olanlar yazar mı lütfen?
(2) 

videoda ses yok

firemanjonny #1369189 
www.youtube.com

linkteki videoda neden ses yok, bende mi sorun var
(5) 

basket oynayıp ağrı çekme

firemanjonny #1364911 
kardeşler,

2 gün önce basketbol oynadım yıllar sonra, zannedersem bir buçuk saat oynamışımdır, saha küçük tek pota ama 17-18 yaşlarında çocuklarla oynadım, benim yaşım 32. Öncesinde 15-20 dk. dış şut atarak ısınmıştım aslında, 2 gün önce duş aldım yattım, dün çok bişey yoktu biraz et kesmesi o kadar. Böyle böyle açılcaz dedim. Dün de çıktım yine 20 dk. atış ısınma filan yaptım, yine maç teklif ettiler ama oynamadım, eve döndüm dayanılmaz bir bel ağrısı öyle böyle değil, geçer inşallah diye diye saatler geçti uyutmadı, sabaha karşı bi kas gevşetici hap aldım, ama hala değişen bişi yok, yürüyemiyorum resmen, başına gelen var mı, doktora gidicem de çalışıyorum şuan, doktor dışında yapılası ne var?

Sağolun.
123  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık