(5) 

Gitarımdan istediğim sesi alamıyorum

sparky #1583058 
Selamlar. geçen sene sıfır esp ltd ec 256 gitar aldım. ses kartı ve neural dsp pluginle kullanıyorum ama nedense özellikle palm mute yaparken mi telinden istediğim sesi alamıyorum. aynı plugin aynı gitarı kullanan insanları dinliyorum youtube'da ama benimki yine de onlarınki gibi gelmiyor kulağıma. sebebi ne olabilir?
(2) 

Çalışma sandalyesi önerisi

sparky #1574135 
Terletmeyen, en ufak kıpırdamada garç gurç etmeyen, sırt bel ağrısı yapmayan, çok büyük ve ağır olmayan, kolları yukarı-aşağı ileri-geri hareket edebilen bir çalışma sandalyesi arıyorum.

Öneriniz var mıdır? Oyuncu sandalyelerinin tipini beğenmiyorum.

Bütçe: 5k max.
(7) 

Kablosuz kulak içi kulaklık önerisi

sparky #1570364 
Telefonum Xiaomi redmi note 8 pro. Hem sorunsuz telefon görüşmeleri yapabileceğim, bağlantı gürültü sorunu yasatmayan hem de kaliteli müzik dinleyebilecegim kablosuz kulak içi kulaklık önerebilir misiniz?

Bütçe: ne kadar f/p o kadar iyi
(1) 

Arifiye YHT durağından Sakarya üniversitesine

sparky #1562268 
Nasıl gidilir?
(3) 

YKS Kaynak Önerisi

sparky #1497212 
Kardeşim bu sene üniversite sınavına girecek. Benim zamanımda matematik için karekök, apotemi, fen dersleri için palme önerilirdi genelde ama yıllar oldu soru tipleri değişti hakim değilim hiç yeni yayınlara.

Özellikle sayısal dersler için öğrenciyi yeni tip ÖSYM sorularına hazırlayan kaynaklar önerebilir misiniz?
(1) 

Annual report inceleme

sparky #1492088 
Geçenlerde asyalı bir dijital pazarlama şirketinin açtığı research intern ilanına başvurdum. Eğitimim bu alan üzerine değil ama ilanda özellikle finans, ekonomi vb. bölümler haricinde sanat, bilim ve mühendislik öğrencilerinin de başvurmasını teşvik ettiklerini yazmışlardı.

Ilanı açan kişi mesaj atıp bir şeyler sordu ve ardından onlar için bir rapor hazirlamami istedi. Mesajı şöyle:

"Would you have time to go through an annual report of your liking and come up with 2-3 points of interest that may not be commonly known just by reading the presentations for example? They just need to be factual points, you don’t need to develop an opinion."

Sizce benden inceleyeceğim rapordan neleri çekip göstermemi istiyorlar?
Ne yaparsam iyi bir intiba bırakırım? Kendimce bir şeyler düşündüm ama özellikle bu alanda çalışan birileri varsa fikir verebilirler mi?
(1) 

Pertevniyal Lisesi ek bina nerde?

sparky #1467489 
Sb. ÖSYM sınavlarından birine burada gireceğim. Ek bina farklı bir yerde mi yoksa maps'te pertevniyal yazınca çıkan yerde mi?
(17) 

Vejetaryen bir Almana ne pişirilir?

sparky #1318605 
Vejetaryen Alman arkadaşımı akşam yemeğine davet etmek istiyorum.
Hem beni zorlamayacak hem de beğenme ihtimalinin olduğu yemeklerimiz neler siz olsanız ne pişirirdiniz?

Türkiye'de değil Almanya'da misafir edeceğim. Burda kolayca bulabileceğim malzemelerle yapılmalı.
(3) 

Uçak modu ve wi-fi

sparky #1306669 
Birkaç gün önce telefonum şarjı %9'ken kendi kendine kapandı. Normalde %1'e kadar düşerdi. Şarj edip açtığımda bildirim çubuğundaki butonların yerinin değişmiş olduğunu ve uçak modundayken wifi kullanmama izin vermediğini farkettim. Normalde kullanabiliyordum. Nette biraz aradım ama çözüm yolu bulamadım. Nasıl duzelir bu? android 6.0 yüklü.
1

mobil görünümden çık