(3) 

youtube projesini nasıl büyütürüm

ngnrzgr #1585381 
Şöyle bi kanal açtım:

www.youtube.com

Sadece ai içerikler üreterek her gün 1 adet shorts atmak istiyorum örnekteki gibi. AI ve youtube konusunda çok fazla yanlış bilgilendirme var. Eğer gerçekten her gün video atarsam kanalımı büyütüp, düzgün bir gelir elde edebilir miyim? Yoksa her şey boşa ve uğraşmaya değmez mi?
(2) 

ön çapraz bağlarda gevşeme

ngnrzgr #1475718 
Yoğun koşu ve bisiklet antrenmanları sonrası bi şekilde sağ dizimi sakatladım. MR çekildi. Kıkırdakta incinme, dizde ödem, ön çapraz bağlarda gevşeme var dedi. İlaçları vs kullanıyorum ve 2 hafta dinlenme verdi.

Ön çapraz bağlarda "gevşeme"yi internette araştırıyorum ama ingilizce kaynaklarda bile bulamıyorum. Sadece kopma var. Bu bağlar madem gevşedi, sıkılabilen bi şey mi? Dinlenme sürem geçince hangi antrenmanlarla düzeltebilirim. Yoksa bu bağlar kullanılmadıkça mı sıkılaşır?
(4) 

Set üstü ocak bağlama

ngnrzgr #1433149 
İnternetten set üstü ocak alacağım. Acaba bunu doğalgaza kim bağlıyor? Kimi çağırmam lazım?
(1) 

Corona ve orak hücreli anemi

ngnrzgr #1414336 
Kuzenim(13) ve babası(64) orak hücreli anemi taşıyıcısı. Normalde tamamen sağlıklı olan bu bireylerin susuzluk, yükseklik veya enfeksiyon gibi durumlarda alyuvarları aynı hasta bireylerdeki gibi oraklaşıyor. Acaba covid mevzusunda risk grubundalar mı? Konu oksijeni taşımak olduğu için beni korkuttu.
(1) 

Sokağı çıkma yasağı ve uzun yol

ngnrzgr #1411265 
Yarın gece aracımla istanbuldan adanaya yola çıkacağım. Sokağa çıkma yasağı ben yoldayken ilan edilirse n'olur? Şehirlerarası yolda devam edebilir miyim? Yoksa kalacak bi yer mi bulmam gerekir?
(4) 

Ünalan mahallesi

ngnrzgr #1408158 
Uzun süre oturabileceğim bi ev arayışındayım. Ulaşım, deprem dayanıklılığı, ekonomik ölçütler vs kriterlerimi Ünalan mahallesi hep karşılıyor.

İnternette bura ile ilgili kötü yorumlar okudum ancak hep 5-6 sene öncesinin yorumları. Bu mahalle bi değişim geçirdi mi, güvenli mi? Bilen var mı?
(1) 

Tanrı heykeli ismi

ngnrzgr #1324302 
Eski uygarlıklarda olan suratların üst üste koyulduğu bir yapı var, ismini arıyorum. Şurda da bi örneği var hatta. (git:steamcdn-a.akamaihd.net )Bunun ismi ya da hangi uygarlıkta kullanıldığını bilen var mı ?
(6) 

Çiğ Köfte yiyince neden üşüyorum ?

ngnrzgr #1281055 
Saçma gelebilir ama ne zaman çiğ köfte dürüm yesem deli gibi üşüyüp titriyorum. Yanında içtiğim soğuk ayrandan olabileceğini düşündüm ama kebabın yanında da içiyorum ancak üşümüyorum. Çiğ köfteyle üşümenin bir bağlantısı mı var ? Eğer sorun fazla yemekse neden başka yemekler de üşütmüyor ?
(3) 

Alerjiye besinsel çare

ngnrzgr #1228567 
Ağır akar alerjim var. Bazen coşuyor bazen düzeliyor. Küçüklüğümde aşı oldum, bilimum ilaç kullandım hafifledi ama geçmedi. Kriz dönemlerinde canımdan bezdiriyor, burnumu alıp bi yerlere sokmak istiyorum, bi köşeye geçip ağlamak, günü yaşamamak istiyorum, vallahi yeter. Şu an öyle bi raddeye geldim ki düzenli aerius ve nasonex etkisiz kalıyor. Çıldırdım resmen, gidip enginar alıp yiycem birazdan.

Soruma gelince, hani şu bilmem ne otunu bilmem ne balına karıştırıp her gün içen-yiyen insanlara sesleniyorum, böbreğimi karaciğerimi bi köşeye bırakmadan düzenli olarak kullanabileceğim neler var? Nolur yardım edin duvarlara kafa atıcam şimdi.
(4) 

Uyandıktan hemen sonra egzersiz kalbe zarar verir mi?

ngnrzgr #1210719 
Bir iki ay kadar uyandıktan hemen sonra 3-5 dk kadar ip atlamayı düşünüyorum. İlk iş olarak yapıcam, hemen uyanınca yani. Kalp açısından bi riski olur mu ya da tam tersi güçlendirir mi?
1

mobil görünümden çık