(2) 

İstanbul'da 3 Günlük Konaklama İçin Öneri ve Tavsiyeler

beni tedavi et #1582664 
Önümüzdeki hafta Dolmabahçe veya Taksim civarında 3 gün konaklama yapmam gerekiyor. Bu bölgelerde konaklamak için uygun ve bütçe dostu yerler arıyorum. Ev olması şart değil oda da olabilir. Airbnb'nin iyi bir seçenek olduğunu duydum, ancak daha ekonomik veya daha rahat alternatifler varsa onları da değerlendirmek isterim.
(2) 

3Dsmax ve yapay zeka için sistem önerisi

beni tedavi et #1577942 
3Dsmax öğrenip render almak istiyorum, bu konuda kendimi geliştirme istiyorum ve bu sektörden para kazanmak istiyorum ayrıca yapay zeka ile desteklemek istiyorum. sadece kasa olacak şekilde şu an bu ikisi için en iyi sistem önerisi nedir. (hazır sistem almayı düşünüyorum yani yada alacağım yerde toplasınlar. beni uzun süre götürebilecek bir sistem istiyorum.
(4) 

Ayrı ayrı deterjan kullanmak?

beni tedavi et #1560368 
Evet arkadaşlar şantiyede yaşıyorum renkliler için ayrı beyazlar için ayrı hatta siyahlar için ayrı deterjanlar var ben şimdi kıyafetlerimi yıkarken hepsini ayrı ayrı deterjanlarla ayrı ayrımı yıkamalıyım? Beyazlarla renklileri ayırıyoruz da siyahlarıdamı ayırcaz
(5) 

İzmir otogardan ege üniveristesine nasıl gidebilirim?

beni tedavi et #1505906 
Merhaba. pazar bir sınavım var. sınavım ege üniversitesi fen fakültesinde olacak en geç saat: 09:30 da orada olmam gerekiyor. Yaşadığım yer aydın aydından otobüsle geleceğim 07:15 de bineceğim 8:45-9:00 gibi izmir otogarada olacağım, izmir otogardan, bornova ege üniversitesine en kısa sürede nasıl giderim nasıl gidebilirim. toplu taşıma var mı ? sınava 10 dan sonra almıyorlar
(3) 

en iyi emici külot bez hangisidir

beni tedavi et #1477457 
merhabalar . annem kanser hastası 67 yaşında son zamanlarda altına ciddi kaçırmaya başladı. bir kaç tane emici külot bez denedik (5-6 damla arası modeller ) ama memnun kalmadık çünkü kaçırdığında sızdırıyorlardı en son tena markasının 8 damla olan maxi versiyonunu aldık ondan memnun kaldık hiç sızdırmıyor. sorum şu bu markadan daha iyi sızdırmayan güzel külot bez varmı ?
(3) 

11.11 indirimleri mi black friday indirimlerimi daha iyi?

beni tedavi et #1452775 
ihtiyaçlarım doğrultusunda alışveriş yapmayı planlıyorum da (gerek türk siteleri, gerek aliexpress den) kafam karıştı alacaklarımda öyle flaş bir indirim yok, şimdi mi alsam yoksa black friday i mi beklesem? black friday de daha büyük indirim olur mu ?
(4) 

İzmir Havaalanından ege üniveristesine nasıl gidebilirim.

beni tedavi et #1451727 
Merhaba. C.tesi bir sınavım var. sınavım ege üniversitesi iletişim fakültesinde olacak en geç saat: 09:30 da orada olmam gerekiyor. Yaşadığım yer didim. didim üzerinden havaalanı transfer 05:00 servisi ile geleceğim 07:00-7:30 gibi izmir havaalanında olurum. izmir havaalanından bornova ege üniversitesine nasıl gidebilirim. toplu taşıma var mı ? kaç saat sürüyor.
(2) 

Garanti kapsamında değişen ürüne vergi gelir mi?

beni tedavi et #1440878 
bir kaç sene önce rha marka kulaklık aldım, kulaklık bozuldu firmayla iletişime geçtim garanti kapsamında ürünü yeniden göndereceklerini söylediler. ürün pahalı bir kulaklık olduğu için 70£ civarı, firmaya "gümrük vergisi çıkar mı ?" diye sorduğumda bana " Paketin üzerine, bunun ücretsiz bir garanti değişimi olacağını belirten bir gümrük etiketi yerleştiririz, böylece sizden gümrükte herhangi bir ücret alınmaz." cevabı verdi. Şimdi ürün Türkiye girişi yaptı bu ürüne gümrük vergisi gelir mi? gelirse ne yapmalıyım ? firma garanti kapsamında değiştiği etiketi koymuş ama yinede korkuyorum.
(1) 

Yara bakımı için eve hipokloröz cihazı almak?

beni tedavi et #1426406 
Annem kanser hastası, kemoterapiden fazlasıyla ağızında ve ayaklarında yaralar oluşuyor. 2 yıldır bir doktorun tavsiyesi ile (bkz: crystalin) diye bir ürünle tanıştık annem çok memnun kaldı. içeriğine baktığımda hipokloröz asit olduğunu gördüm, artık eve bu (bkz: hipokloröz asit) yapan (bkz: fakir hypo clean) gibi makinelerden (aliexpresste muadilleri var ) alsam, evde kendim elektroliz etsem,bu ürünle aynı etkiyi gösterir mi?
(8) 

Kemoterapi sonrası ağızda oluşan yara

beni tedavi et #1419955 
Merhaba annem 65 yaşında kanser hastası, kemoterapi sonrası yan etki olarak ağız içinde aftlar çıkmaya başladı,3-5 güne geçer diye düşündük ama geçmedi, canının çok acıdığını söylüyor, ekmek bile yiyemiyor sadece çorba falan içiyor. kemoterapi doktoruna söylediğimizde "yan etkiler olacaktır" dedi çok önemsemedi ama tabi gargara verdi, oda geçirmedi. crystalin diye bir anti-septik markası kullanıyorduk o markanın garagarası ve ağız spreyini aldım gelmesini bekliyorum. bu ağız içi aftlar için başka önerisi olan var mı?
(5) 

Demet evgar'ın oynadığı bu sahnedeki dizinin adı ne?

beni tedavi et #1379154 
Evet arkadaşımın storysinde gördüm çok merak ettim, bir çok oynadığı diziyi izledim ama sanırım bu baya eski linkteki sahne hangi diziye ait ? (git: sendvid.com)
1

mobil görünümden çık