(5) 

KBB alanında iyi bir doktor tavsiyesi

knightrd #1284689 
Herkese iyi günler.
Yakın bir arkadaşım geçen aylarda kulağından rahatsızlık yaşadı.İğne tedavisi gördü fakat özel hastanedeki doktor iğne tedavisinin yetersiz olduğunu ve orta kulak iltihabı için ameliyat olması gerektiğini söylemiş. Arkadaşım da gittiği özel hastanenin doktoruna emin olamadığı için ameliyatı istememiş fakat şu aralar şiddetli kulak çınlaması yaşadığından dolayı benden güvenebileceği bir doktor önerisi istedi.

Varsa, devlet veya özel fark etmez, (özelse) ücreti makul olan bir doktor önerisi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
(2) 

Ooh Ooh Baby şarkısının introsuna benzer bir şarkıyı arıyorum

knightrd #1223041 
www.youtube.com

Şarkının başında çalınan gitarı önceden dinlediğim başka bir şarkının ezgisine benzettim ama bulamadım. Bir arkadaşım da benle aynı fikirde fakat bulmuş değiliz. Fikriniz var mı?
(3) 

Bu hangi eklembacaklı?

knightrd #1210211 
Fotoğraflar ektedir.
1

mobil görünümden çık