(11) 

Sıcak havalarda uyuma modeli anketi

Bruce #1584895 
Sıcakta uyuma problemi ile baş etmek için;
1-Üst çıplak alt giyinik
2-Alt çıplak üst giyinik
3-Alt üst çıplak, üste ince örtü
4-Alt üst çıplak, örtüsüz
5-Alt üst giyinik örtüsüz

Seçeneklerinden hangisini tercih ediyorsunuz?
Not: çıplaklığa iç çamaşırı dahildir, sadece donla yatan alt üst çıplak seçeneğini seçmelidir.
(3) 

Twitter linkleri uygulamada açılmıyor

Bruce #1584260 
Mesela sözlüktekiler, tıklayınca sözlük uygulaması içinde açıyor.
Direkt Twitter uygulamasında açması için naapmak lazım?
Diğer uygulama ve tarayıcılarda da aynı problem mevcut.
(6) 

İzmir'de en iyi baklava

Bruce #1583634 
İş için geldim ekibe baklava ısmarlıycam. Antep'e yakın seviyede yapan ya da izmirlilerin "ooo x'ten almışşş" diyeceği neresi var. Bornova-bayraklı-alsancak taraflarında olursa çok daha iyi olur.
Teşekkürler!

Alkolmetre

Bruce #1581649 
Reklamına denk geldim, bu ürünler iş yapıyor mu cidden?
ty.gl
(6) 

Bir hediyelik eşya olarak mum

Bruce #1578320 
Tırıvırı hediye olarak tercih ettiğim mumların sevenine denk geldim, bu sefer özenerek almak istiyorum. Yankee'nin kavanozları iyi güzel ama çok pahalı diyordum. Biraz gezindim, yerel butik mumcular en az o kadar pahalı.

Olayları nedir bilmiyorum, kaliteli mum pahalı mıdır, ucuz olanı dandik midir, bir mum ne kadar dandik olabilir gibi sorularım var. Burayı cevaplamak isteyen olursa ayrıca mutlu edersiniz ama asıl sorum marka model satıcı önerisi. Aramızda varsa mumsever, onun yönlendirmeleri isabetli olacaktır diye düşünüyorum.

Kokusundan ziyade dekoratifliğine önem verdiğini düşünüyorum alacağım kişinin, bir anlam ifade ederse eğer...
(3) 

Yeniköy-Tarabya-Sarıyer merkez

Bruce #1571166 
İlk buluşma için uygun mekan önerisi gelir mi?
Beyaz örtülü ağır ya da sugar daddy mekanlarını dışarıda tutalım. Kafe olur bar olur.
(10) 

Belçika'da çikolatanın tepe seviyesi neresi

Bruce #1571110 
Dünyanın en iyi çikolatası iddiasında bişi arıyorum. Parası neyse verelim, yeter ki şu çikolata işinin zirvesini görelim.
Var mı bu tecrübeyi daha önce yaşamış biri?
(3) 

Doğal taşlı şık kolye

Bruce #1570309 
Şuranın kolyeleri güzel diyeceğiniz butik bir işletme, tasarımcı ya da kuyumcu var mıdır?
(4) 

Görünmeyen hız cezası - kiralık araç

Bruce #1570082 
Temmuz'dan geldi bir ceza tebligat olarak. Hız cezası, eds yakalamış.
Ne e devlet ne de vergi dairesinde bir borç görünmüyor benim üstüme. hatta barkodlu ceza durum belgesi sorguladım, orada da ceza bilgisi yoktur diyor.

Plakadan sorguluyorum, çıkmıyor.

Kiralama yaptığım şirket mi ödedi bunu, bi yerde çıkıp dert olur mu bana, nasıl ödiycem?
(5) 

Hollanda'da ne ucuz?

Bruce #1569680 
Bi süre hollanda'da kalacağım, alışveriş yapıcam. bize göre ucuz ne var?
Kameralar ucuz değil mesela, ona baktım.
Kıyafet, ayakkabı?
Kozmetik?
Saat, gözlük?
(6) 

Bakırköy taraflarında lezzet avı

Bruce #1568772 
O tarafları hiç bilmiyorum ama hayırlı bi iş için bir süre o taraflarda takılmam gerekiyor. Şusu meşhur şuranın, şunu dene denecek her türlü yiyecek içecek önerisine açığım.
Şimdiden teşekkürler!
(1) 

İzmir yeme içme rehberi

Bruce #1567528 
Çarşambaya kadar buradayım, gelmişken şehir merkezindeki lezzet noktalarına uğramak istiyorum. Şehre yabancı değilim ama gözden kaçan mekanlar vardır diye kısıtlama yapmayalım. Dostlar, çelebi bilinirliği seviyesinde de olmasın tabii :))

Komple restoran da olmak zorunda değil bu arada, şurada şu yenir gibi tek atışlar da makbule geçer. Teşekkürler...
(4) 

Veraset-intikal işleri öncesi banka hesabı kullanımı

Bruce #1562270 
Babamın vefatı sonrası kredi kartını kullandım ama veraset işleri tamamlanmadan kullanmamak lazımmış sanırım. Bunun cezası diğer mirasçılar dava açarsa mı geliyor yoksa ben veraset çıkartıp bankaya gittikten sonra "siz ölüm tarihinden sonra kartı kullanmışsınız" derler mi?

Ayrıca, hesabı kapatmak istemiyoruz, hem devam eden kredisi hem de dövizi var. Bunları paylaştırmak için bozmak/kapatmak gerekicek, maddi zarar. Hesabın devamı mümkün diye okudum ama detaylı bilgisi olan varsa duymak isterim.

Bu arada mirasçıların hepsinin bilgisi dahilinde oluyor/olucak bunlar, ihtilaflı bir durum yok.
(4) 

Orman içinde göl evi konaklama

Bruce #1561515 
Otel ya da airbnb fark etmez, orman içinde, herhangi bir gölün dibinde konaklama için nereler var tr'de?
Abanta bakıyorum, göl gören tek bir otel buldum, orası da butik değil kalabalık olur gibi. Daha sakin, hatta direkt tek ev olsa çok iyi olur.
İstanbula yakın olsa çok iyi ama bildiğiniz cuk uyan bir yer varsa il de fark etmez.
Sapanca seçenek dışı, oranın göl kenarı orman alanı az.
(7) 

Açık tenli erkeğe ne renk mayo

Bruce #1561512 
Cildimin doğal tonu beyaz ama deniz kum güneş modunda azıcık yanınca koyu hale geliyor. Esmer olmuyorum, buğday mı denir ne denir onu da bilemedim.
Turuncudur yeşildir bunlar sanki esmer, yanmış kavrulmuş tene daha çok uyuyor gibi geliyor. Özünde beyaz ama kolay birkaç ton koyulaşan biri olarak hangi renk mayo uygun gelir?
Koyu yeşil, lacivert uyar mı?
(8) 

İş tercih sorusu

Bruce #1557931 
2 teklif aldım karar aşamasında farklı fikirlere ihtiyacım var. Biraz detaylı yazıcam ki her cevapta düzeltme geçmeyeyim dertli toplu olsun.

Mevcut iş
Title: talent acquisition manager
Şirket: kanada merkezli global, 4 senedir buradayım
Artılar: 16 kişilik ekip yönetiyorum, huzurum yerinde çalışma arkadaşlarımı çok seviyorum.
Global fırsatlar kapıda, bölge yöneticiliği üzerine direktörümle konuştuk.
Şirket kültürü, çalışana bakış bana çok uygun, kendimi şirketin bir parçası hissediyorum. Yöneticimle aram çok iyi.
Eksiler: çok çalışıyorum, yoruldum. ekibimde yeterli tecrübeli insan yok ve her hem ekip hem de iş alanı yüzünden her durumda işin içindeyim. Ekip işi çözülse bile sektör gereği sakinleşmeyecek.
Maaşım da sektör ortalaması altında.

Teklif 1
Title: senior recruitment manager
Şirket: Fransa merkezli global, sektörün dünyada en büyük 3 oyuncusundan biri. Mevcut şirketimin direkt rakiplerinden.
Artılar: mevcut yapıyı değiştirip beni başına geçirecekler, mülakatlarda anladığım kadarıyla 6 ayda ortalığı toparlayıp wow etkisi yaratabilicem. Bu konuda güvenim tam, oraya gidip fark yaratıp 2-3 sene sonra sektörde hem yerel hem de globalde önüme açılmayacak kapı yok.
Ekip büyük 29 kişi bu da bir artı, bana raporlayan orta düzey yönetici olacağı için sistemi oturttuktan sonra daha çok yöneticilik yapabilicem.
Eksiler: aynı sektör, işin kendi yoruculuğu yine devam edicek. Üstüne sistem oturmam çok yorucu olucak, muhtemelen mevcut ekibin yarısını çıkarmamı isteyecekler. Min 6 ay duruma göre 1 sene daha amelelik.
Şirket kültürünü beğenmiyorum, direkt yöneticime kanım çok ısınmadı. İş yapış şekilleri de benim çok hoşlandığım gibi değil, piyasayı öldür düşük kar marjıyla, sürümden kazanıyoruz zaten bakış açısı. Kaliteli değil ucuz çalışan odaklılar. Değiştirmek istiyoruz diyorlar ama güvenemedim.

Maaş şimdikinden %30 daha fazla.


Teklif 2
Title: talent acquisition manager meta
Şirket: ev elektroniği başta olmak üzere her haltı üreten global köklü bir şirket, herkesin evinde ürünleri var. Diğerlerinin sektörü niş, bu çok bilindik haliyle marka algısı en yüksek bunda. Business olarak aşırı rekabetçi değiller pazar paylarını koruyorlar onlara yetiyor'muş.
Artılar: sakin çalışma, cv'de çok iyi duran bir şirket ve title(orta doğu Türkiye ve kuzey afrika kapsamı), kendi başıma çalışıcam direkt bana raporlayan bir ekip yok. Bi noktada mevcut sektörden çıkmak istiyordum, bunun için aradığım fırsat.
Eksiler: ekip yok, mülakatları ben yapıcam. Tabii daha kıdemli ve kalifiye roller olucak, bundan şikayetçi değilim ama iş yaptıran değil yapan olucam. Ekip olmaması bir sonraki kariyer adımı için sorun olabilir diye düşünüyorum.
Şirket içi global yükseliş ihtimali diğer ikisine göre daha düşük.

Maaş şimdikinden %50 daha fazla.


Neden 1'i isterim: direkt uzmanlık alanım olan sektörde, bişeyleri değiştirip başarılı olabileceğim bir şirket. Orta vadede hedefim global bir role geçip Avrupaya taşınmak ve bunu yaparken kendini kanıtlamış ve buradaki yaşam standartımı kaybetmemiş, aksine yükseltmiş şekilde yapmak. Bunun yapmanın en mantıklı olduğu şirket burası, dediğim gibi dünyada sektör liderlerinden.

Neden 2'yi isterim: huzur, sakin çalışma, bir noktada yorucu sektörden çıkma düşüncemin karşılanması ve tabii ki iyi para.

Teklif 1 teklif 2'nin maaşını verse delilik yapıp 1'i seçerdim, kendimi emekli moduna bu yaştan sokmak istemiyorum. Öğrenecek, başaracak şeyler var. 2'ye geçip bir süre sonra sıkılmaktan korkuyorum.

Uzun oldu okuyanlara teşekkürler, fikirlerinizi duymak isterim, sizce hangisine geçiyim?
(9) 

19 Mayıs stat gösterilerine katılanlar el kaldırsın

Bruce #1557775 
İçinde bulunduğumuz ahval ve şerait ışığında ayrı bir nostalji yaşadım videoları görünce. Lise 1'deyken, program sonrası üzerimi değiştirmeyip, kırmızı tişört-eşofman altı, beyaz eldiven ve şapka ile şehir merkezinde gezmekten gurur duyduğumu anımsadım. Bi yandan dersten kaçmak için fırsat gibi gelirken kutlama günü o anma ve coşku hissinin yarattığı bilinci anımsadım. O toplu hissiyatın bir parçası olmak hoşuma gitmişti, gurur duymuştum.

Siz katıldınız mı stat gösterisine, kule yapmış mıydınız mesela? Var mı enteresan bir anınız. Anlatın da azıcık emekli subay gibi, permalı cehape teyzesi gibi hassaslaşalım.
(3) 

Akp bu durumu başarısızlık mı sayıyor?

Bruce #1557468 
Yoksa kk'nın ilk turda kazanmayıp 4 puan fark atmış olmaları onları mutlu mu etti?
Tayyip'i dün şarkı söylerken görünce şaşırdım, 1 milyon oy daha alsa ilk turda bitiriyordu, kıl payı kaçıran o. AKP oyu da azaldı. Sanki tüm bunlar ışığında beklenmedik bir başarı oldu onun için. Ne düşünüyorsunuz?
(2) 

Ysk'nın partilere gönderdiği veriler

Bruce #1557412 
Biz görebiliyor muyuz? Tele1'de chp'nin kendine gelen verileri paylaştığı bir görüntü vardı ama artık yok, chp'nin sitesinde göremedim.
(1) 

Gayrimenkul gelir beyannamesini ivd'den nasıl vericem

Bruce #1552990 
Geçen sene yapmıştım ama bu sene bulamıyorum arayüzde, değişiklik mi oldu? İşlem başlat>Beyanname işlemlerinde beyanname ve tahakkuk bilgilerim kısmına tıklıyorum, orada yeni ver gibi bişi çıkmıyor, eskisi görünüyor.
Tek tek hepsine baktım ama yok, neyi yanlış yapıyorum?
(1) 

L'pool vs Rmadrid maçını kim anlatıyor?

Bruce #1550584 
An itibariyle tv8'deki maçın spikeri gökhan abdik mi can önduygu mu yoksa bambaşka biri mi?
(4) 

Şu ürünü alsam tv'ye hoparlör bağlayabilir miyim?

Bruce #1546556 
Tv'de 3.5 mm girişi yok, bunu tv'nin usb girişine taksam hoparlörden ses alabilir miyim?
www.amazon.com.tr
(2) 

Adli sicil kaydı-dava detayları görme

Bruce #1545417 
Önceden adli sicil kaydı olan adayların e devlet dökümanındaki detaylardan dava detaylarına ulaşılabiliyor, neden ceza almış görülebiliyordu diye biliyorum. Ne zamandır karşılaşmamıştık, şimdi bi aday var, diyorlar ki avukatlar uyap üzerinden göremiyormuş, cezanın verildiği mahkemeye gitmek lazımmış bişiler bişiler.

Uyap'ta mı bişiler değişti, avukatlar mı bizi yiyor, bordrocular mı yiyor?
(8) 

Jeep Renegade vs Fiat 500x

Bruce #1544671 
Biraz kendine has çizgisi olan bir araba olsun istiyorum, bu ikisine bakıyorum bikaç gündür. Şasileri aynı, kaporta ve tarz farklı gibi bir sonuç çıktı ortaya.
Arabadan anlamayanlar tip olarak, anlayanlar da bildikleri açısından fikirlerini iletirlerse memnun olurum.

encrypted-tbn0.gstatic.com
encrypted-tbn0.gstatic.com
(3) 

Kayıp pasaport ve yeni başvuru

Bruce #1543703 
Mevcut pasaportumun süresi geçti ama yeni başvuru için götürmem gerekiyordu, ev taşırken bir yerlere koydum bulamıyorum.
Yenisi için randevuya gittiğimde yanımda olmaması sorun yaratır mı? Önce kayıp başvurusu yapıp başka bir gün mü yenisi için randevu almam gerekiyor? Randevuya gidince eskisi kayboldu yeni istiyorum demek yeterli mi?
(41) 

Gilli konuşan biriyle çıkar mısınız?

Bruce #1541996 
Modern, tahsilli, açık görüşlü ve zeki bir insan. Ama arada annemgil falan diyor. Soğur musunuz? Böyle birini kolunuza takıp insan içine çıkarır mısınız bakın bu benim sevgilim diye?
(2) 

Anadolu yakası e-5 üzeri sokak lezzeti acil

Bruce #1541291 
Tuzlada seyir halindeyim açlıktan ölüyorum, 1. köprüye gidene kadar yol üstünde meşhur bir köfteci olur kebap olur sandviç kokoreç olur, neresi vardır? Kartal Pendik Maltepe gece bu saatte ne yiyor?
(9) 

Yazı dilinde sürekli isimle hitap eden insan

Bruce #1540718 
Ya bunun d.s butonu ile sunulacak bir soru olduğunun farkındayım ama sormak istiyorum cidden.

Bişilerden bahsediyor, illa ki adımı yazıyor.
"bugün şunu yedim bruce, muhteşemdi!"
"çok kötü bir gün geçirdim bruce inanamazsın"
"bruce bunu kesin denemelisin"

Sohbet akarken yapıyor bunu, hadi ilk mesajda anlıyorum ama rahatsız edici bişi değil mi?

Neden diye düşünüyorum kendi kendime... Ben de arada yaparım ama bi ima bi bişi içerir. Öyle durup dururken yapılınca itici geliyor.

Sizi rahatsız edecek bişi mi, dikkatinizi çekti mi? Altında yatan bişi var ama nedir çözemedim.
(2) 

Airbnb'de misafir sayısı artarsa nolur?

Bruce #1540633 
4 kişilik rez yaptım diyelim, 3. günden itibaren misafir sayısı aratacak. Ev sahibinin bunu öğrenme şansı yok diye tahmin ediyorum, başka bir yolu var mı? Anlamadığım şekilde misafir sayısına göre fiyatı artıyor baktığım evin, önceden böyle değildi.
(3) 

Hukukta esastan görüşülecek ne demek?

Bruce #1539616 
SoMe sansür yasası madde 29'un iptali için aym'ye yapılan başvuruda böyle bir açıklama yapılmış. Ne anlamalıyız, iyi bişi mi bu?
t24.com.tr

Haftaya yalıkavak

Bruce #1538659 
Önümüzdeki cumadan itibaren 1 hafta yalıkavak'ta olucam. Denize girilir mi?
Girilirse nerede girilir?
Denize girilmezse napılır? Gündüz etrafta gidip görmelik neler var?
(2) 

Kira kontratı yenileme

Bruce #1538558 
Yine bir %25ten fazla zam isteyen ev sahibi durumuyla karşı karşıyayız.

Mevcut kiram çok düşük olduğu ve taşınmakla uğraşmak istemediğim için orta yol bulma konusunda anlaştık. Şubat'a kadar %50 sonra %75 yapacağız. Ama sonradan ev sahibinin şubata kadarki sürede eksik yatırdılar gibi bişey dememesi için kontratı yeniden imzalayıp açık açık madde mi yazmak lazım? Bir öncekinde tüfe oranında artış olduğu için sözleşme değişmedi. Şimdiki durumda yasanın üstünde yapmış olmam ilerisi için bana ayrı bir bağlayıcılık getirir mi, eğer yeni tutar üzerinden yeni sözleşme imzalarsam?

Ya da bunu lehime çevirip sıfırdan sözleşme gibi yapsak, böylece 5 yıl sonra rayiç bedel vs konularında bi avantaj elde etmiş olur muyum?
(14) 

Bana yağmurluk seçiyoruz

Bruce #1535967 
Renkli bişi istiyorum, şunlar arasında kaldım. Sizce hangisi?

1-milagron.com
2-www.columbia.com.tr
3-www.timberland.com.tr
(4) 

Manifestlemek ne demek

Bruce #1535918 
2-3tür görüyorum sosyal medyada, nedir bu yeni mi türedi?
Mesela ibb.co
(2) 

İstanbul bu akşam

Bruce #1535850 
Anlık daralma sonucu normalde evde geçirmeyi planladığım bu akşam kendimi dışarı atasım geldi. Şöyle bir baktım ama konserdi stand uptı oyundu çekici bişi bulamadım. Bi de zibilyon farklı bilet sitesi var hepsine tek tek bakmak çok saçma, hepsini derleyen bir rehber olsaymış, şu anda İstanbulun en büyük eksiği ilan ediyorum bunu.
Neyse işte, önerisi olan var mı? Atış serbest Anadolu Avrupa fark etmez.
(1) 

Çeşme'de gün batımı için plaj ya da nokta

Bruce #1533260 
Çeşme'de gün batımı en güzel nereden izlenir? Plaj olursa süper olur ama tepedir ağaçlıktır restorandır ona da tamamım.
(6) 

Yaşamak için Mısır, Fas ya da Tunus

Bruce #1531293 
Kariyerimde bir sonraki yükselişi hızlıca yapabilmek için bu 3 ülkeden birinde minimum 1, duruma göre 2 sene yaşamam gerekicek.

Şehir olarak başkentlerini düşünelim ama başkente yakın güzel şehir varsa remote çalışma imkanı sayesinde o da mümkün.

Mısır daha gelişkin ama Fas daha "batılı" gibi bir algım var, yanlış mı? İstanbul'dan taşınacak, yemeyi içmeyi gezmeye seven biri için hangisi daha uygundur. Genel yorumlarınızı merak ettim.
(20) 

Yavaş yavaş mı çot diye mi?

Bruce #1530642 
1 aydır flörtleştiğimiz hanımefendi ile istediğim frekansı yakalayamadım. O yakaladığımızı düşünüyor, sevgili moduna geçme hareketleri görüyorum. İşler kimseyi üzmeyecek noktayı geçmeden bitirelim istiyorum ama bunu çot diye yaparsam haydaa noldu durup dururken diyecek. Henüz çaktırmadım çünkü her şey güllük gülistanlık onun açısından.
İlişki konularında çok tecrübeli biri değil, o yüzden biraz erken bağlandı, kendini de kötü hissetsin istemiyorum. Çot diye olursa noldu diycek, frekans tutmadı diycem falan kötü bi his.

Öte yandan ufak ufak soğuk yapsam, sonra devam etmesek mi diyince şaşırmasa diyorum. Vakit çalmak hoş bişi değil ama 10 günde çaktırırım diyorum, çok da bi kayıp değil bence.

Bu soruyu ben görsem çot diye söyle, senden başka adam mı kalmadı niye kendini bu kadar önemsiyorsun derdim. Ama bekara karı/koca boşamak kolay, o yüzden benzer durumda kalmış arkadaşlardan da duymak istiyorum.

Bu koleksiyon paraları değerli mi?

Bruce #1527829 
Arkadaşın babasının para koleksiyonundan. koleksiyon değeri olan paralar mıdır?
ibb.co
ibb.co
(2) 

Deri laptop çantası

Bruce #1521453 
Butik dericilerden bildiğiniz, kaliteli iş yapan websiteleri, hesaplar biliyor musunuz?
Her yere bulunabilen, bilinen markalara baktım ama pek bişi beğenemedim. Galata'ya inerken sağda solda bulunan çantacılar gibi düşünebilirsiniz aradığımı. Tek tek gezmek istemediğim için online olursa çok iyi olur.
(3) 

Bunlar nasıl çarpma işlemi?

Bruce #1520704 
www.instagram.com

Bizde gösterilen alt alta yazıp çarpma işlemi farklı bir "ekol" mü? Ülkelere göre değişiyor mu böyle? Özellikle çin'dekinin hesaplaması çok farklı bir bakış açısıymış çok hoşuma gitti. Japınyanınki ekstra zor gibi geldi.
(8) 

IT Outsource işi-Türkiye'de yatırım

Bruce #1519166 
Türkiye'de bu işi en büyük hacimle yapan hangi şirketler var?
Bahsettiğim IT geniş skalayı kapsıyor. Mesela back/frontend de dahil, siber güvenlik de, devops da.

Böyle geniş sklada bir çalışma modeli var mı tr'de, onu da bilmiyorum aslında.
Atıyorum, getir kendi bünyesinde yazılımcı çalıştırmak yerine x firmasından hizmet alıp tüm işi ona yaptırıyor gibi. Yoksa inhouse mu çalıştırmayı tercih ediyorlar?
Outsource edilmesi zor mu? Özellikle Türkiye için, lokal şartlara bağlı bir durum var mı?

Şu yüzden soruyorum: çalıştığım şirket tr'de cx alanında hizmet veriyor ama globalde yapay zeka ve digital solutions alanlarında da oldukça aktif.
2023 şirket stratejileri adına, Türkiye'nin digital solutions kısmında da aktif hale gelmesi için uğraşmak istiyorum.

Türkiye'nin bir hindistan olmasa da Avrupa'ya en yakın "ucuz yazılımcı-dijitalci" yuvası" olması gibi bir durum var gibi görüyorum dışarıdan. Ve şirket olarak cx'te yaptığımızı bu alanda da yapabilirsek bu alanda ülkedeki şartları ve seviyeyi yükseltebileceğimizi ve talep göreceğimizi düşünüyorum.

Bunu gelip burada mı soruyorsun diyecek olursanız, şu anda lokal pazar bilgim o kadar sıfır ki temelden bişileri öğrenmek için burası çok faydalı bence. Gördüğüm kadarıyla hem lokal hem global birçok yazılımcı var. En azından fikirlerinizi duymak isterim.

Pazar araştırması adına; Turkcell'in, bein'in outsource hizmet aldığı ufak tefek şirketler olduğunu biliyorum ama ya çatı şirket ya da global değiller. Sizin bildiğiniz, xx diye bir şirket var şunların şunların işini yapıyorlar, büyükler diyeceğiniz bir yer varsa çok makbule geçer.
(1) 

Dekoratif puf

Bruce #1518321 
Oturma odasına daha cozy bir hava vermek için puf bakıyorum, şunları gördüm.

www.kysmagaza.com
www.kysmagaza.com

Ne dersiniz, güzeller mi?
Kahve tonlu bir odaya yakışırlar mı? Düz renkli olanları da var aslında
(3) 

Havaist taksim'den 1,5 saat mi sürüyor cidden?

Bruce #1516935 
Sitesinden baktım 90 dk diyor, Nurtepe ve 1 yere daha uğruyormuş ama yine de çok geldi. İnsanlar gecikmesin diye mi bol tutmuşlar yoksa o kadar sürüyor mu cidden?

Taksim sabiha da 1,5 saat diyor çünkü, anlamsız geldi bana. Bu süreler gerçekçiyse sabiha'dan uçarım. Cuma Sabah 9-10 uçaklarından birine binicem onun hesabını yapıyorum.
(15) 

anadolu yakasının en çok ziyaret edilen avm'leri

Bruce #1515547 
reklam kampanyası yapacağız, ortalama halka ulaşmayı hedefliyoruz. anadolu yakasında en fazla insanın ziyaret ettiği avm'ler hangileridir?
akasya veya emaar gibi lükse kaçan yerlerden ziyade cevahir avm gibi her kesime hitap eden yerlere ihtiyacım var.

hilltown duydum ama hiç gitmedim. Ümraniye kalabalık, orada canpark var ama oraya da gitmedim. pendik kartal taraflarındakiler de olabilir, orada yaşayanlar öbür taraflara gitmiyorsa orası da potansiyelli olabilir diye düşünüyorum.

internette şöyle bir baktım ama ziyaret sayıları ile ilgili bişey bulamadım.

şimdiden teşekkürler...
(7) 

Alkolle beraber bastıran uyku yaşlanma belirtisi mi?

Bruce #1511698 
Eskiden alkol tükettikçe kaynağı belli olmayan gubidik bir enerjim olurdu. Son bikaç senedir sızıp kalıyorum.

Öyle yüksek miktarlar da değil, 3 bira 3 kadeh şarap, viski vs.
Hafif çakırkeyf hale gelince müzik açar moda girerdim ya da yanımdakilerle sohbet ederdim, şimdi çakır hale gelmeden uykuya doğru çekiliyorum.

Yaşlanmak böyle bişey mi? Siz yaşanırken böyle bişey deneyimlediniz mi?
(4) 

Olmayan anınızı anlatın

Bruce #1509677 
Yaşanmamış bir çocukluk anısı anlatmanızı istesem 7-10 cümle ile, ne anlatırsınız?
(4) 

Saçım kıvrılıyor

Bruce #1508975 
Saçımın ön tarafında, sağda bir dönek var saçım yan çıkıyor, sola doğru. Biraz uzadıkça uçları kıvrılmaya başlıyor ve gubidik bir hal alıyor. Ya şuradaki gibi aşağı iniyor kıvrık perçem gibi ya da yukarı tarayınca tenten gibi oluyor.
heroichollywood.com

Berber keratin bakımı yaparsak uzun süreliğine gider o dalga dedi ama hem inanamadım hem de 300 liraya çüş dedim.

Kısaltmak ve her gün fön çekmek istemiyorum, ne iyi gelir buna? Şu şampuanı kullanıyorum saçımın dalgasını indiriyor gibi bişey var mı?
(4) 

barış bıçakçı'ya giriş

Bruce #1508655 
öyle külliyatı olan biri olmadığını biliyorum da, ilk okunacak kitabı hangisidir? normalde pek sevdiğim bir tarz değil ama okumuş olmak istiyorum.
(6) 

Buzluktan çıkan kıyma

Bruce #1508337 
Köfte yapıcam diye çıkarmıştım, buzları erittim ama vazgeçtim yapmıycam. Tekrar dondurmak sıkıntı okay ama dolaba koysam yarın köfte yapıp yesem ölür müyüm?
Daha önce çözdürüp köfte yapıp yediğimi yiyip yemediğimi tekrar dondurup yedim ve ölmedim. Yine ölecekmişim gibi gelmiyor ama sizden de teyit almak istedim.
1234567  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık