(7) 

Doğru düzgün tuşlu bir telefon bulmak

flufyy #1588570 
selâmlar sözlükdaşlarım. annemin telefonu bozuldu ve ona tuşlu bir telefon almak istiyorum, fakat internette baktığım çoğu telefon sahte. aslında sahte olması sorun değil ama imei diye saçma bir olay var; bir zaman sonra sim kartı çalışmıyor ve hat pasif oluyor o telefonda. telefonun en basit ve önemli özelliği olan konuşmayı yapamıyorsun. imei zırvalığına takılmayacağım bir tuşlu telefon nereden bulabilirim ey vakti duymak doruğuna varanlar?
(2) 

Tarayıcıların yavaşlaması

flufyy #1559881 
merhabalar. windows 10 kullanıcısıyım ve chrome kullanıyorum genelde. dünden beri yavaşladı, hatta kısa süreli donuyor. sırf chrome'da mı sorun var diye diğer tarayıcıları denedim, onlarda da aynı sorun var. bunun sebebi nedir ve nasıl düzeltebilirim. teşekkürler.
(4) 

Haydarpaşa iskelesinin karşısındaki taştan şey

flufyy #1406760 
selamlar. bunca yıllık kadıköylüyüm, kaç kere vapurla önünden geçtim ama şu şeyin ne olduğunu hala çözemedim. hakkında araştırma da yapamadım çünkü nasıl arayacağımı tanımlayacağımı bilemedim. bu nedir a dostlar?
(6) 

göz sulanması, kızarması ve acıması

flufyy #1292482 
selamlar. başlıkta belirttiğim gibi. sağ gözüm sulanıyor, kızarıyor ve acıyor. bu acı sanki kirpik batması gibi bir şey. üç gün evvel bir anda başladı. iki gün evvel de eczaneden bir damla aldım onu kullanıyorum. eczacı bilgisayardan uzak dur dedi ama maalesef işim gereği bilgisayar başındayım hep.
başına böyle bir durum gelen var mı ya ne yapmalıyım beni rahatlatın lütfen :(
(12) 

Eyy Amerika sen kimsin yaa!

flufyy #1210494 
Bir şey var ki bir türlü çözemiyorum. daha kurulalı 250 sene bile olmayan bir devlet, nasıl oluyor da dünyanın hakimi oluyor? bu kadar zamanda bu kadar gücü nasıl elde ediyor? bu kadar bilimci, sporcu, müzisyen, oyuncu vs çıkarabiliyor? binlerce yıllık devletler neden bu konuda çok geride?
1

mobil görünümden çık