İzmit'te paylaşımlı ev aranıyor

makinist #1588327 
Bir arkadaşım için yazıyorum. Kocaeli Uni'de yüksek yapacak. Ankara'dan ayın belli günlerinde gelip konaklayacağı ev bakıyor. Bir öğrenci ile paylaşımlı ev olur, müsait odası olan olur. Cinsiyet bay.

iletişim: 0532 512 81 26
(2) 

Assos'da nerede ne yapılır? tavsiyeler gelsin...

makinist #1585816 
12-15 temmuz arası kafa dinlemelik bir Assos gezim olacak. Daha önce giden gezen arkadaşların tavsiyelerine açığım. Konaklama için özellikle şuraya bakın derseniz bakarım.

Yurtdışından (Çin) getirdiğim kimi sıfır kimi az kullanılmış elektronikler

makinist #1571729 
Kardeşim Pekin'de yaşıyor. Arada ziyaretine gidiyorum. Elim dolu geliyorum ve çevreme duyurduğum ürünleri sizlerle paylaşıyorum.

Sony XM5 kulaklık. Sadece uçak yolculuğunda kullanıldı. Sarı siteden ürünü görün. Vaktim nedeniyle buraya atamadım resim. Özelden paylaşırım.

www.sahibinden.com

Xiaomi 3C model akıllı süpürge

Xiaomi watch S3 akıllı saat (çıkalı 20 gün oldu)

Vivo Pad 2

Xiaomi Pad 6 Pro


Tabletler henüz TR piyasasında olmayabilir. İlgililerle ürün görseli paylaşıcam.

Sakarya ve İzmit için elden teslim.

Duyuru dışı iletişim Tlgrm: @casademusic
(3) 

tatil yeri tavsiye

makinist #1288857 
3 erkek olarak egeye bir tatil bölgesine gitmek istiyoruz. gündüz doğa, gece eğlence hayatına adaptasyonu kolay olan yer tavsiyesine açığız. daha önce egeye hiç gitmedim. bodrum marmaris kuşadası .. sizce hangisi mantıklı gitmek için?
(3) 

Yeni başlayanlar için KAMP

makinist #1284521 
İlk kez bu haftasonu bir arkadaş grubu ile kamp yapmak istiyoruz. ÇAdır , tulum vs. edindik. Geriye İstanbul'a yakın diyebileceğimiz Kamp yeri tavsiyesi almak kaldı. Kampçı arkadaşların mesajlarını bekliyorum.
(3) 

İSG tezsiz yüksek lisans

makinist #1257077 
Fiyatı üniversitelerde 6000 TL civarında. Bir de Kırmızı Bilimler gibi bir kurum da eğitimi veriyormuş. En uygun yollu nasıl yapılır ve daha önce yapan var mı? Kamu personeli indirimi olan yerler belki..
(2) 

Samsung Galaxy C7

makinist #1162261 
Arkadaşlar telefon alacağım. Fiyat performans olarak C7 aklıma yattı gibi. Seçenek çok olunca aynı modeli kullanan ya da telefon konusunda bilgili arkadaşların yorumunu bekliyorum. Yaklaşık fiyatlarda daha iyi bir telefon tavsiyeniz varsa alalım.

www.hepsiburada.com

64 gb lık modeli 1600 TL
(1) 

Beyrut'ta konaklama tavsiye!

makinist #1160524 
Şubat'ta gezi maçlı Beyrut'ta olacağım. Şehir merkezi ya da kafeler caddesi gibi bölgelerine yakın lokasyonlarda bildiğiniz, tavsiye edeceğiniz otel, apart vs var mı? Ulaşımla çok uğraşmak istemiyoruz.
1

mobil görünümden çık