Motosiklet için ehliyet kursu tavsiyesi (antalya)

dodo slayer #1582962 
Selam. Bir hevesle motosiklet aldım 3 aydır kapının önünde yatıyor çünkü ehliyetim yok. Antalya da motosiklet ehliyeti için kurs tavsiyesi verebilecek olan var mı? tşk sçs.
(3) 

<? echo date("d.m.Y", strtotime($row->tarih));?>

dodo slayer #1507068 
burada tarihin yanına saati nasıl alabilirim

("d.m.Y H.i.s") işe yaramadı
(2) 

SEO İşleri

dodo slayer #1382247 
Hani google özgün olmayan içerikleri sevmiyordu, değer katmayan copy/paste tarzı içeriklere tamamen karşıydı?

Ekşi Şeyler bloğunda tamamen ekşi sözlükteki yazarlara ait entry'ler yok mu? Sitedeki özgün içerik sayısı %5 bile değildir ama Google Adsense reklamlara izin vermiş ve sıralamada da gayet iyi durumda hatta çoğu zaman zirvede. Bu durum nasıl açıklanabilir, büyük kitleli sitelere ayrıcalık mı var?
(3) 

Ankara Yenimahalle Bir Gecelik Kalacak Yer

dodo slayer #1227810 
Antalya’dan 7 Ekim Cumartasi sabahı gireceğim sınav için Cuma akşamı Ankara’ya geleceğim. Ankara’yı hiç bilmiyorum sınav Yenimahalle Ostim’de. Sınava girecek 9 bin kişi herkesi Yenimahalle’ye dağıtmışlar dolayısı ile öğretmenevlerinde otellerde falan yer bulunmuyor. Çok uzak olmayan yakınlarda şuraya da bak diyebileceğiniz pansiyon tarzı tavsiyeler varsa açığım.
(1) 

VPS'den anlayan var mı?

dodo slayer #1164199 
Hostçu bıdı bıdı etmeye başlayıp sık sık erişim sıkıntısı yaşamaya başlayınca eytere bera diyerekten başka bi yerden VPS satın aldım. Herifin oğlu bu vmh bu cpanel hayırlı olsun deyip server'ı elime tutuşturdu. Siteyi de taşıttık.

E şimdi ben ne yapacam? Domaini satın aldığım yerden ip'ye yönlendirme yaptırdım. Oldu mu şimdi server'a taşındık mı? A kaydı falan diyorlar, nasıl oluyor o işler, gerekli mi? Başka ne yapmam lazım.

Eski host da duruyor benim sitem şuan nerede tam olarak? SSL de duruyor olduğu gibi hata vermesi gerekmez miydi?
1

mobil görünümden çık